- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
Arkadaşlar az önce bir erkeğin bağırma sesiyle uyandım. Resmen çok da anlaşılmayan bir şiveyle ancak kavga olduğu belli. Pencereden aşağıya baktığım anda, bir araçtan inmiş bir yaratığın sen kime dikleniyorsun diye bağırıp bir kadına öyle böyle değil bir tokat yapıştırdığını ve kadının arka kapıya çarptığının sesini duydum ama öyle böyle bir çarpış değil ses hala kulaklarımda ve titriyorum. Ve sinirden deliriyorum. Yaratık bir iki daha bağırdı baktı ses yok, araçtan inmiş geride olan bir diğer kadın daha varmış o koştu dayak yiyen kadını kapıdan kaldırdı araca binip gittiler. Plakasını almaya çalıştım yukarıdan göremedim. Hemen ilerdeki apartman arasına girdi araç. 10 saniye geçmedi geldiği yöne geri gitti. Sanırım hastaneye gittiler çünkü o kadının o çarpmaya sağ kalması mucize olur. Ne yapmalı hastane polisini arayıp olayı mı anlatayım ne yapayım sinirlerim çok bozuldu. Kadın kendisi şikayetçi olmazsa bir etkim olur mı? Lanet olsun ya bu insafsızların kadına yaptığı işkenceye. Yeter artık yeter