İnsan sevmediği biriyle neden evlenir?

Başlığa binaen ; dün tam 45 dakika nar ayıkladım, sevmediğim adam için bunu yaptığımı düşünmek bile delirtiyor beni.

Konu içeriğine binaen; hep birileriyle kıyaslanarak yetiştirilen toplumun yansıması. Bunun yanında -muş gibi yapmak (mutluymuş), ertelemek , kendini dinlemeyen bireyler sonucunda yapılan bir çıkarım.

Bilemedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...:KK43:(((((

Bu kadar değersizlik fazla değil mi? Bunu bir fırsat olarak değerlendirmelisin.

Evet eski konunu Okudum Allah aşkına kurtulduğunuza Sükredin ya öyle bi insandan gelen gideni aratir seni çok arar yani ailesinin doldurusuna mi gelmiş hep yaşasın ailesiyle bunlar insan değil ümit verip evleniyorlar sonra çekip gidiyorlar yazıklar olsun sakin üzülme kardeşim dua et sen bence

herkesin yapısı bir değildir kıyaslamanız doğru değildir
ilk başlarda sizin yaptığınız gibi bende yaptım
ve baktım ben üzülüyorum hem de çok
kıyaslamayı bıraktım
Eşimin huyu sevgisini içinde yaşayan biri
ve bakıp bir gülücük attığımda göz altı yada çocuksu baktığını görüyorum
oturup konuşamayız biz ne sorunu ne sohbeti
bir gün tv evlilik proğramında adam çıktı ve öyle konuşmuyordu
yapım bu dedi ve döndüm baktım içten ve samimi diyordu
bu adam böyle diyip kabullendim
ayağımı kucağına uzatsam masaj yapmasını istesem yapar
am diğer ark. kıyasladığımda onun eşi yapmaz
o kişide beni kıyaslaması doğru olmaz
o yüzden eşini KESİNLİKLE KIYASLAMA.

Mantığıyla hareket etmiş olabilir.
İyi bir ev kadını olur bundan, temizliği yemeği yapar, çamaşırlar yıkanır ütü yapılır, çocuk olunca onlara iyi bakar. E bide sülaleme iyi davranırsa yemede yanında yat zihniyeti...

İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
Başkalarının evliliğiyle kendi evliliğini kıyaslaman hiç doğru değil :KK20:
Her insan farklıdır. Senin kocanın karekteri farklı, onunkinin farklı
Ve daha sayabileceğim bi sürü sebep var

Kalbin sevdiği akla yatmadıkca evlilik sorunlu olur ben bunu bilir bunu söylerim, ha %51 mantık olmalı

başkasının kocasının sevgisi ile kocanızı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...:KK43:(((((

Çok üzücü ama belli ki başta sevmiş yoksa o kadar uzun süreli beraberlikte belli ederdi ama her nedense soğutmuşlar. Yine de başkalarında suç bulmamak lazım eşinin yuvasına sahip çıkması lazımdı herkese karşı. Başkalarının evliliği ile karşılaştırman yanlış bazıları övünmeye meraklıdır olmadığı kadar da anlatırlar nispet yapar gibi. Sen mutlu değilsen evlilik kadar boşanma da normaldir. Bundan sonrası hayırlı olur inşallah.

Biz ayriliyoruz canm...

Bu sözü hergün ne kadar da çok duyuyorum. Neden boşanma durumunda kadınlar daha çok yaralanıyor halen çözmedim ama. Öncelikle boşanın, kimliğinizi değiştirdiğiniz gün hayat size yeniden gülümseyecek emin olun. Boşanma davası bitip kimliğini değiştirip bana uğrayan çoğu müvekkilim böyle söylerde.Yaşadığınız şeyin zor olduğunu ,incitici olduğunu tahmin edebiliyorum, ama bu olayların ve de bu kişilerin sizi daha da yıpratmasına izin vermeyin. Mutluluk içinizde, gömmeyin onu karanlıklara. Siz bir kadınsınız, güçlüsünüz. Mutlu olmanın yollarını arayın, sizi üzen şeylerden biran önce kurtulun. Kimseye ihtiyacınız yok mutlu olmak için. Sadece nefes alabiliyor olmanız , yürüyebiliyor olmanız bile mutluluk sebebi sizin için. Başkaları sizi üzebilir, ama bunu siz kendinize yapmayın lütfen.

Kadınların belki de en büyük hatası,mutluluklarına sebep aramak. Evlenmek, çocuk sahibi olmak vss.. Birinden biri aksi gidince baştan aşağı mutsuz oluyor kadın.

İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
Muhtemelen bu evlilikte seven taraf sensin.Yorum yapacağım lakin önce sormak istediğim şey şu ; sevgililik döneminiz oldu mu olduysa ne kadar süre?

Birşey sorabilir miyim.Profilindeki fotoğraf senin kendi resmin mi canım? Ne kadar güzel bir bayansın kocan sana nasıl kıymış anlamış değilim.

Muhtemelen bu evlilikte seven taraf sensin.Yorum yapacağım lakin önce sormak istediğim şey şu ; sevgililik döneminiz oldu mu olduysa ne kadar süre?
4 yıl sürdü canım. .deliler gibi seviyordu..ayağımın altını opuyordu. .yalan mis. .uzaktaydik birbirimizden. .askerliğinı bekledim herşeyini..kıyafet bakar ona verirdim giyinirdi ona yakistukca hoşuma giderdi...aynı tabaktan masraf olmasın diye yemk yerdim. .koluna saat aldım harcligimi biriktirip......annesinden çok korkuyordu ama..öyle böyle değil. .Bir keresinde sigara i mesinden rahatsız olduğumu söyledim keşke İçmese dedim. .sağlığını dusundugumden. .annesi kızdı ona ..bn öyle bi tepki vereceğini bilmiyordum. .bana surat yaptı...ama bilerek yapmamistm. .

Birşey sorabilir miyim.Profilindeki fotoğraf senin kendi resmin mi canım? Ne kadar güzel bir bayansın kocan sana nasıl kıymış anlamış değilim.
Ewet benim resmim canım. ..kimse anlamiyor. ..Güzellik göreceli bir kavram belki beğenmedi. .ama onun benim yanımda yakışıklı olmadığını söylüyorlardi çoğunlukla. .

Eski konunuzu okumuştum sorun sizin eşinizde, yaptığı terbiyesizlikte. Karısına sahip çıkamayan insandan ne hayır gelirki.

Bu sözü hergün ne kadar da çok duyuyorum. Neden boşanma durumunda kadınlar daha çok yaralanıyor halen çözmedim ama. Öncelikle boşanın, kimliğinizi değiştirdiğiniz gün hayat size yeniden gülümseyecek emin olun. Boşanma davası bitip kimliğini değiştirip bana uğrayan çoğu müvekkilim böyle söylerde.Yaşadığınız şeyin zor olduğunu ,incitici olduğunu tahmin edebiliyorum, ama bu olayların ve de bu kişilerin sizi daha da yıpratmasına izin vermeyin. Mutluluk içinizde, gömmeyin onu karanlıklara. Siz bir kadınsınız, güçlüsünüz. Mutlu olmanın yollarını arayın, sizi üzen şeylerden biran önce kurtulun. Kimseye ihtiyacınız yok mutlu olmak için. Sadece nefes alabiliyor olmanız , yürüyebiliyor olmanız bile mutluluk sebebi sizin için. Başkaları sizi üzebilir, ama bunu siz kendinize yapmayın lütfen.

Kadınların belki de en büyük hatası,mutluluklarına sebep aramak. Evlenmek, çocuk sahibi olmak vss.. Birinden biri aksi gidince baştan aşağı mutsuz oluyor kadın.
İki kez mahkeme oldu..Hakime hanim doğum iznindeymis. .o yüzden ertelendi. .böyle beklemek çok yopratiyor. .nr kadar iyi görünmeye calissamda içimde bir hüzün var..artık ne olacaksa olsun....Bugün arkadaşımla konuştum o yüzden biraz duygulandim. .evliligimi sorguladim. .hiçbir kadın bu şekilde ayrılığı haketmez. ..o yüzden belki de..kabullenemiyorum. .beddua etmiycem ama duymak istiyorum acizligini. .umarım öyle bir zamana gelirim ki görmek duymak istemem....Bu arada çok tşk ederim..Hakkınızı helal edin her biriniz..paylaşınca rahatliyorm. .bilmiyorum bu nasıl ir duygu..sürekli konuşma ihtiyacı hissediyorum..tekrar çok tsklrr

4 yıl sürdü canım. .deliler gibi seviyordu..ayağımın altını opuyordu. .yalan mis. .uzaktaydik birbirimizden. .askerliğinı bekledim herşeyini..kıyafet bakar ona verirdim giyinirdi ona yakistukca hoşuma giderdi...aynı tabaktan masraf olmasın diye yemk yerdim. .koluna saat aldım harcligimi biriktirip......annesinden çok korkuyordu ama..öyle böyle değil. .Bir keresinde sigara i mesinden rahatsız olduğumu söyledim keşke İçmese dedim. .sağlığını dusundugumden. .annesi kızdı ona ..bn öyle bi tepki vereceğini bilmiyordum. .bana surat yaptı...ama bilerek yapmamistm. .
Resimdeki sensen eğer çok hoş bir bayan olduğunun altını çizmek isterim.Konuya gelince senin sevgililik döneminde ona karşı yaptıklarını bende yeni ayrıldığım sevgilime yapmıştım tek fark o beni aldattı yapmadığı kalmadı ama her defasında seviyorum derdi.Şimdi diyceğim şu ki ; erkekler sevmediği insana seviyorum derken gerçekten inandırıcı olurlar hele birde karşısındaki kız ona deli gibi aşıksa ve fedakarsa.Ben çok düşünmüştüm sevmediği halde neden elimi tutuyor diye bununda cevabı başka yakı n olduğum bir arkadaşım verdi.Dediği şey şu ; senden daha iyisini bulacağını düşünmüyordur,istemem yan cebime koy olayı beni bundan başkası böyle sevemez diyorlarmış kısaca.Seninkinde tam olarak bu mu bilemiyorum.Net bir yorum yapamıyorum.

Evliliğini başka evliliklere karşılaştırma diyenlere şaşıyorum.
Bunu becerebilen var mı gerçekten?
Varsa eğer helal olsun, hayranım kendilerine.

Evliliğinde hayal kırıklığı yaşayan herkes başka evliliklere bakıp düşünür.
Değer gören kadınlardan ne eksiğim vardı, nerede hata yaptım acaba diye sorgular.
Aptallıklarını, fedakarlıklarını özünde enayiliklerini görür ve deliye döner.
Sindirilemeyen boşanmış olmaktan çok bunlar aslında bence.

Kolay değil, iyi niyetle verdiğin her şeyin suratına aptal dercesine tokat olarak inmesi.

Bu zamanlar böyle yaşanır, anormal bir durum yok.
Üzüntün taze, şoku atlatamadın.

Kabullenme dönemine girdiğinde biraz daha iyi olacaksın.

Kendine zaman ver, mümkünse bu süreçte senden daha iyi hayatlara değil de daha zor hayatlara bak lütfen..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Back
X