İyileşeceksin sende, hayatta hiçbirşey sonsuza kadar sürmüyor. İnişler, çıkışlar hep bizim için. İnan zaman geçecek ve sen neden bu kadar yıprattım kendimi diyeceksin. Bak benim yanımda bir bayan çalışıyor. İlk büromu açtığımda, annesi ile birlikte gelmişti bana. Annesi kızımı kurtar nolur diyerek kolundan 2 bilezik çıkardı uzattı bana. Ne olduğunu anlatmaya başladıklarında şok oldum. Kız 18 yaşında evleniyor, kayınpeder ayrı dövüyor, eşinin abisi ayrı. Evde resmen işkence görüyor, yetmiyor eşi eve kadın getiriyor. Bu kız henüz 19 yaşında o zaman, sürekli ağlıyordu. Geçmeyecek diyordu, boşandı. Benim yanımda çalışmaya başladı, şimdi hayatında biri var. Tüm yaralarını sardı. Geçmeyecek sandım ama geçti dedi bana. Ve bunun gibi daha ne hikayeler anlatabilirim sana. Hepsi iyileşiyor, daha doğrusu iyileşmek isteyen herkes, hayata tutunmak isteyen herkes. Bu dünyaya hepimizin bir geliş amacı var bu da mutlu olmak. Sende mutlu olacaksın, tekrar güveneceksin ,seveceksin. Ve konuşmak,yazmak istersen burada herkes seninle konuşur. Sen iyi ol yeter.