İnsan ulaşamadıklarının delisi,ulaştığının nankörüdür!

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.860
57.564
798
Ne doğru bir söz...
Allah nankörlük edeceklere ulaşabilme mutluluğu yaşatmasın..
Sana yazacaklarımı yazmaya kalksam 30 sayfa yetmez, ama inan bana yorulmaya değmez..
Gerizekalı, kıymet bilmeyen eşime..

Son düzenleme:
Bilirsiniz işte yüzük takana kadar it gibi peşinde gezen, herşeyim sensin diyen adam sonrasında
kıvırır yok öyle demedimlere başlar.. nikahtan sonra daha da abartıp hiç gibi hissettirir..
Olan senin psikolojine olur..
Hakkımı helal etmiyorum hepsi bu..
Ayrıntılı anlatacak gücüm yok fazlasıyla şaşkınım ve üzgünüm sadece paylaşmak istedim
Ne garip sanki okuyacak da dikkate mi alacak kendimi kandırıyorum işte :(

Bilirsiniz işte yüzük takana kadar it gibi peşinde gezen, herşeyim sensin diyen adam sonrasında
kıvırır yok öyle demedimlere başlar.. nikahtan sonra daha da abartıp hiç gibi hissettirir..
Olan senin psikolojine olur..
Hakkımı helal etmiyorum hepsi bu..
Ayrıntılı anlatacak gücüm yok fazlasıyla şaşkınım ve üzgünüm sadece paylaşmak istedim
Ne garip sanki okuyacak da dikkate mi alacak kendimi kandırıyorum işte :(

Böyle davrananlara aynı şekilde davranmak gerekiyor. UMURSAMAMAK.

Umursamamak kolay değil malesef keşke yapabilseydim..
Bazen hiç sorun yokmuş gibi olabilirken bazen içime koca bir kaya oturuyor sanki öyle zor ki
nasıl inandım nasıl kandım niye sevdim diye sorguluyor insan kendini :(

Umursamamak kolay değil malesef keşke yapabilseydim..
Bazen hiç sorun yokmuş gibi olabilirken bazen içime koca bir kaya oturuyor sanki öyle zor ki
nasıl inandım nasıl kandım niye sevdim diye sorguluyor insan kendini :(

Sevgili arkadaşım. Bu dünyada kimse kendinden değerli değil. Zamanında bir hatadır yapılmış. Adına toyluk de, aşk de ne dersen de ama olan olmuş artık. Sen şimdi daha fazla düşünüp de hem akıl hem de beden sağlığını bozma. Aksine kendi kendine ne kadar değerli olduğunu anımsat. Ve hayatını güzelleştirmeye bak.

Umursamamaya çalış başka şeylerle ilgilen. Ama çözülemeyecek gibi mi bu ilgisizlik? Çünkü evlilik bu neleri aşıp gelmişsinizdir. Kendini asla değersiz ve kötü hissetme, çünkü öyle değilsin ben inanıyorum :)

canım, takma bu kadar. ben de aynı haldeyim. hatta dün gece ve öncek gece hiç uyumadan ağlıyorum. evlenmeden önce konuşmuştuk herşeyi; canım, hayat müşterek, tabi yardım ederim,sen yapmazsın,ben yaparım vs. diyen adam...ondan bişey bekleyen yok da,yardım etmediği gibi kendi işlerini dahi yapmıyor. ben de çalışıyorum, ev işi, çocuk, yemek,temizlik...herşey üzerimde. yediği ekmeğin ekmeklik kabını klapatmaktan, üzerinden çıkan kirlileri kirliye atmaktan aciz.... ne yapıyım!!! ben de delirecek oluyorum bazen ama sabır sabır çekiyorum. rabbim onlara akıl fikir, bize de sabır versin...

Üzülme takma demek kolay da pratikte olmuyor
At kendini dışarlara temiz hava al dolaş
Zor ya kein ilacı olsa hesabı :)

Back
X