- 4 Şubat 2015
- 8
- 2
- 27
- Konu Sahibi ipekbojugu
Arkadaşlar merhaba. bu konu son günlerde çok fazla canımı sikmaya başladı. lise son sınıf öğrencisiyim. okulda yakın olduğum bir kız arkadaş grubum var. okulda sevilen bi ogrenciyim. ders calismak olsun odev yapmak olsun hic sikayet etmem. kız arkadaşım beni sadece menfaati için yanına cagiriyor. kendi yalnız kaldiginda benim onun yaninda olmami istiyor. aslinda benim degil herkesin. herkesi kukla gibi etrafında tutmak istiyor. ama ben bu durumdan gerçekten çok rahatsizim. cunku boyle bi kişiliğim yok. bu tarz şeylerden hic hoslanmam aslinda baskın ni yapim vardir. dusuncelerimi gizlemem. ama nedense nutkum tutuldu.insanlara bir sey diyemez oldum. yay burcuyum ve kesinlikle burcumun ozelliklerini yansitiyorum. kötü ozelligim cok iyi niyetli olmam. artik yalnızlığa yönelmeye basladim. kimseden bi beklentim artık yok. yalniz olmak sanirim daha iyi geliyor bana. kendimi bi tek kendim anliyorum ve dinliyorum. insanlarin beni sadece yardim almak icin cagirmasindan usandim. sizce nasil davrabmalıyım bugünden sonra?