• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor sanırım

Senin acilen bir piskoloğa gitmen gerek. Burdaki yorumlarla düzelemezsin, yorumlarını okudum ve sanki kendi kendine kuruyormuşsun gibi bile hissettim.

birilerinden bşy sakladıgında kendini tuhaf ve sahte hissetmen normal.. ben de şimdi iş yerinde kimseyle paylaşmadım boşandıgımı, ayıp degil ama geregi yok, cunku kimseyle o kadar özelimi paylaşacak samimiyetim yok.. bazen kendi içimde tuhaf hissediyorum, sanki sahtekarlık yapıyor gibi.. aslında alakası yok biliyorum ama ne bileyim..

Beyza'nin Kadınları filmi aklıma geldi.. Neyse kimse dört dörtlük değil ama acilen psikoloğa gitmelisiniz.

Birdenbire öpmedi elbette aramız iyiydi ve daha önce bunun sinyallerini vermiş olaydan sonra düşününce fark ettim kondıramadığım için anlamamışım. Suçluluk duygusunun sebebi de biraz bu, bilmeden ben mi sebep oldum bunu yapmasına diye düşündüm. Kuruyormuşum gibi gelmiş olabilir okuyanlara bölük pörçük şeyler anlattım oturmamış olması normal ama bişey uydurduğum yok gerçekten :) psilologtan randevu almaya karar verdim. Sağ olun yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz gerçekten. Şimdi öğrencimden çıktım eve yürüyorum, çok güzel bir yağmur var ve uzun zamandır ilk kez bu kadar huzurlu bir yürüyüş yapıyorum. Sanırım beni anlayabilecek insanların varlığı bana böylr güzel hissettiren. Tekrar teşekkür ederim herkese, tersleyenler dahil. Beni uyandırdınız.

Back
X