- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
Aa neden :) benim korktugum sey cilgin eltilerin savasi ve arada kalan yegenlerimin durumu.. ardindan benim ustlerine ziplamam..Istiklal marsi kapanis..
Dert ustune dert bu nasi bi donem hayirlisi..
Baslik baya itici ama yazacaklarimi okuyup yeniden karar verin kizlar.
Bugun abim evlendi dugunden yeni donduk.buyuk abimin karisiyla aramiz cok iyiydi ta ki bugun evlenen abim evlenme karari alana kadar..
Abim cocuklarina ozel sofor resmen okula getir gotur sinema gezme hersey..
Adam yengemiz yuzunden evlenemedi resmen kac kiz bulduk tas koydu.neyse iste yeni gelini bildiginiz kiskaniyo kac yas buyuk kadin.bugun bana dugunu zehir etti yanima oturdu bi sn susmadi.yok onun dugununde su yokmus herseyi buna cok gormusler bi sacini bile yaptirmamislar duyan da der ne zavalli vah vah.yengem kapaliydi haliyle sacini yaptiramadi simdi ise acik ve sacimi yaptirmadiniz diyo bugun bana.aynştayn was here..
Neyse hadi bu tamam gecen gun yegenim sinirlerimi ziplatti soyledikleriyle.yengem demis ki buna babanannen senle cok ilgilendi seni benden uzaklastirdi simdiyse sana icimden annelik yapmak gelmiyo.ya hadi eltini kiskandin 12 yasindaki cocuktan ne istedin.ustelik rahmetli annem kanser hastasi oldugu halde bakicilara birakmadi yegenimi.calisiyodu kendisi.boyle nankorluk olabilir mi ya?goruslerinizi bekliyorum
bunu birde gelin tarafından dinlemek lazım sanırımBabaannen seninle çok ilgilendi içimden sana annelik yapmak gelmiyor nedir tövbe yarabbim ya
peki sırf babaannesi büyüttü diye çocuğun sana evlat gibi gelmiyor mu? benim savunduğum nokta bu. yoksa ben kaynanalardan nefret eden bir kızım nitekim kendi kaynanamı evden kovdumbunu birde gelin tarafından dinlemek lazım sanırım
aynısını biz de yaşadık.
benim kv kanser teşhisi kondu ben doğum yaptım ben çocuğumu bile emziremiyordum çünkü kv vermiyordu evet ağustos sıcağında prematüre bebek sabahtan akşama (eşim işten gelene kadar ) kucakta. benim kv nin iki lafından biri bunu ben doğurdum benim kızım sen cici annesin hadi git işe onun evi benim evim ben onu evime götüreceğim
gel emzir git,haftasonları gel sev çocuğu git size göndermem sizde yatmayacak memeyi bıraksın bizde kalacak. sonra ben bunu nüfusuma geçireceğim demeye başladı.hadi git artık işe ben kendime göre yetiştireceğim vs emzirmeye kalkması da cabası .. gideceği kreşe kadar planladı
eh bu kadın kanser teşhisi kondu diye bizde hı deyip geçiyoruz şimdi ....
bakıcıdan kıskandı kadın bakıcıyla neler yaşattı bize ki bakamayacağm bakıcı bulun diyen de kendisi..
şimdi ben bunları söyledikçe eşim senin için kötü diyor.
kadın resmen bunu ben doğurdum babası oğlum diyor ve ben dile getirince suçlu oluyorum ..
tabiki hayır ama bu bana göre hayır...peki sırf babaannesi büyüttü diye çocuğun sana evlat gibi gelmiyor mu? benim savunduğum nokta bu. yoksa ben kaynanalardan nefret eden bir kızım nitekim kendi kaynanamı evden kovdum
eğer bir gelinle erkek tarafından birisi kavga ediyosa muhakkak erkek tarafında suç vardır. çünkü gelini kıskanırlar kendileri.tabiki hayır ama bu bana göre hayır...
kv bana böyle yaptıkça ben çocuğumdan soğumadım tam tersi eşime ve ailesine sırtımı döndüm.
ama o kadının yaşadığı daha derinse ve farklı şeyler de varsa böyle düşünmesine sebep olan olaylar olmuştur. kadının yaptığı doğru yanlış demiyorum. ama o kadının öyle hissetmesine sebep olunmuş diyorum..
tek taraflı değildir muhakkak gelinde de vardır. ama erkek tarafı bu güne kadar çevremde ve kk da gördüğüm kadarıyla hep kavgacı ara bozucu bir tutum içindeler....eğer bir gelinle erkek tarafından birisi kavga ediyosa muhakkak erkek tarafında suç vardır. çünkü gelini kıskanırlar kendileri.
daha geçen hafta bir arkadaşım kaynanası yüzünden ayrıldı. çok şükür ben hepsinden uzağım.tek taraflı değildir muhakkak gelinde de vardır. ama erkek tarafı bu güne kadar çevremde ve kk da gördüğüm kadarıyla hep kavgacı ara bozucu bir tutum içindeler....
offf yaa içim daraldı resmen nasıl insanmış ki bu.. valla iyi dayanmışsınız ne diyeyimbunu birde gelin tarafından dinlemek lazım sanırım
aynısını biz de yaşadık.
benim kv kanser teşhisi kondu ben doğum yaptım ben çocuğumu bile emziremiyordum çünkü kv vermiyordu evet ağustos sıcağında prematüre bebek sabahtan akşama (eşim işten gelene kadar ) kucakta. benim kv nin iki lafından biri bunu ben doğurdum benim kızım sen cici annesin hadi git işe onun evi benim evim ben onu evime götüreceğim
gel emzir git,haftasonları gel sev çocuğu git size göndermem sizde yatmayacak memeyi bıraksın bizde kalacak. sonra ben bunu nüfusuma geçireceğim demeye başladı.hadi git artık işe ben kendime göre yetiştireceğim vs emzirmeye kalkması da cabası .. gideceği kreşe kadar planladı
eh bu kadın kanser teşhisi kondu diye bizde hı deyip geçiyoruz şimdi ....
bakıcıdan kıskandı kadın bakıcıyla neler yaşattı bize ki bakamayacağm bakıcı bulun diyen de kendisi..
şimdi ben bunları söyledikçe eşim senin için kötü diyor.
kadın resmen bunu ben doğurdum babası oğlum diyor ve ben dile getirince suçlu oluyorum ..
Açılmış ama sonradan, ne yapsalardı açılmasının şerefine saçını yaptırsın diye düğün nikah falan mı tazelenseydi değil mi?Mazhar Osmanlık harbiden.
Be mübarek başın kapalıymış ne saç yaptırması?
Çocuktan da soğumuş, ne diyelim akıl fikir ucundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?