Insana zorla görümcelik yaptiracak!!

Eltini kıskanıp çocuğuna bunu diyorsa daha anne olmaya hazır değilmiş. Ayrıca kıskançlığın bu kadarını görmedim açıkçası. Karşınıza alıp konuşun bence susmayın yaptıkları bini aşmış anlattığınız kadarıyla..

Babaannen seninle çok ilgilendi içimden sana annelik yapmak gelmiyor nedir tövbe yarabbim ya
bunu birde gelin tarafından dinlemek lazım sanırım
aynısını biz de yaşadık.
benim kv kanser teşhisi kondu ben doğum yaptım ben çocuğumu bile emziremiyordum çünkü kv vermiyordu evet ağustos sıcağında prematüre bebek sabahtan akşama (eşim işten gelene kadar ) kucakta. benim kv nin iki lafından biri bunu ben doğurdum benim kızım sen cici annesin hadi git işe onun evi benim evim ben onu evime götüreceğim
gel emzir git,haftasonları gel sev çocuğu git size göndermem sizde yatmayacak memeyi bıraksın bizde kalacak. sonra ben bunu nüfusuma geçireceğim demeye başladı.hadi git artık işe ben kendime göre yetiştireceğim vs emzirmeye kalkması da cabası .. gideceği kreşe kadar planladı
eh bu kadın kanser teşhisi kondu diye bizde hı deyip geçiyoruz şimdi ....
bakıcıdan kıskandı kadın bakıcıyla neler yaşattı bize ki bakamayacağm bakıcı bulun diyen de kendisi..
şimdi ben bunları söyledikçe eşim senin için kötü diyor.
kadın resmen bunu ben doğurdum babası oğlum diyor ve ben dile getirince suçlu oluyorum ..

mevzu kv ise düşünmek lazım..
ayrıca iki evlat arasında birine ye yaparsanız diğerine de aynısı yapılsa problem çıkmaz..
eşitlik sağlanmalı...
ama bundan önce sizde şu var siz gelininize iyi davranmak istemiyorsunuz....insanların yaradılışları aynı değil.. o kadın bu olanlara içerlemiş ki dile getiriyor.

Elti kıskançlıklarını bir yere kadar anlayabilirim.
Ama insan çocuğuna o lafı edemez, etmemeli.

Bu arada bana pek zorla görümcelik yapacaksın gibi gelmedi.
Hali hazırda saldırmaya yer arar gördüm

peki sırf babaannesi büyüttü diye çocuğun sana evlat gibi gelmiyor mu? benim savunduğum nokta bu. yoksa ben kaynanalardan nefret eden bir kızım nitekim kendi kaynanamı evden kovdum

görümceler dıştan gelen kıza el kızı ama sonuçta abinizin veya kardeşinizin eşi ne hikmetse bi canını acıtma bi saygısızlık terbiyesiz davranma potansiyeli taşıyorlar hep..
görümcelik yapmak tabiri nedir Allah aşkına illaki sevimsiz ara karıştıran mı olacaksınız siz bunu kendinize yakıştırıyor musunuz ayrıca....
not: bizzat başımdan geçtiği için görümcem yok ama eşimin yeğeni ben görümcelik yapacağım naraları atarak epey olaya sebep olduğu ve boşanma,bir düşük ve bebeğimin erken doğmasında ki katkılarından dolayı hassas olduğum bir durum keskin düşünsem bile kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum.
çekilin kenara iki elti kapışacaksa kapışsın, gülüşecekse gülüşsün. ama iki geline de ne olursa olsun eşit davranın.

peki sırf babaannesi büyüttü diye çocuğun sana evlat gibi gelmiyor mu? benim savunduğum nokta bu. yoksa ben kaynanalardan nefret eden bir kızım nitekim kendi kaynanamı evden kovdum
tabiki hayır ama bu bana göre hayır...
kv bana böyle yaptıkça ben çocuğumdan soğumadım tam tersi eşime ve ailesine sırtımı döndüm.
ama o kadının yaşadığı daha derinse ve farklı şeyler de varsa böyle düşünmesine sebep olan olaylar olmuştur. kadının yaptığı doğru yanlış demiyorum. ama o kadının öyle hissetmesine sebep olunmuş diyorum..

eğer bir gelinle erkek tarafından birisi kavga ediyosa muhakkak erkek tarafında suç vardır. çünkü gelini kıskanırlar kendileri.

eğer bir gelinle erkek tarafından birisi kavga ediyosa muhakkak erkek tarafında suç vardır. çünkü gelini kıskanırlar kendileri.
tek taraflı değildir muhakkak gelinde de vardır. ama erkek tarafı bu güne kadar çevremde ve kk da gördüğüm kadarıyla hep kavgacı ara bozucu bir tutum içindeler....

tek taraflı değildir muhakkak gelinde de vardır. ama erkek tarafı bu güne kadar çevremde ve kk da gördüğüm kadarıyla hep kavgacı ara bozucu bir tutum içindeler....
daha geçen hafta bir arkadaşım kaynanası yüzünden ayrıldı. çok şükür ben hepsinden uzağım.

offf yaa içim daraldı resmen nasıl insanmış ki bu.. valla iyi dayanmışsınız ne diyeyim

Boşverin bence kıskançlık ve fesatlık yapıyor
Diğer yengenize söyleyin dikkatli olsun
Ayrıca madem başınızı yiyor sebeplerini söylersiniz buyuk yengeniz.
O yıl o modaydı falan diye daha iyi olur.

Ya ne deli kaynananizla rahmetli annemi bir tutuyosunuz siz bizim onu nasil el ustunde tuttugumuzu biliyo musunuz ayrica annem cocuga toruna merakli degil coo sukur 6 kardesiz.kalkmis manyak kaynanasiyla annemi bir tutuyo.zaten sinirliyim densiz densiz yorumlar yapmayin bilip bilmeden.yok hep erkek tarafi haksizmis keske benim ve ablamin yerinde bi olsaniz sizin de agziniza edilse de sonra yapsaniz bu yorumlari

Konuyu tam okumamışsınız galiba. ''Benim saçlarım yaptırılmadı'' demiş gelin ama kapalıymış saçı nasıl yaptırılabilir? Yeni gelini kıskanıyor çok belli.

Konu sahibi, siz boşverin iki gelini isterlerse birbirlerini yesinler siz hiç bulaşmayın. Sonra siz kötü olursunuz valla hepsi değil tabii ama genelde bu ülkenin gelinleri de fena kaynana görümcesi de. Hiç duymayın onları, dinlemeyin dediklerini.

Ayrıca bir anne nasıl çocuğuna 'sana annelik yapmak gelmiyor içimden' diyebilir ya? Hasta mıdır nedir kesin psikolojik sorunları var kendi çocuğunun da sinirleriyle oynamış.

Mazhar Osmanlık harbiden.
Be mübarek başın kapalıymış ne saç yaptırması?
Çocuktan da soğumuş, ne diyelim akıl fikir ucundan.

Mazhar Osmanlık harbiden.
Be mübarek başın kapalıymış ne saç yaptırması?
Çocuktan da soğumuş, ne diyelim akıl fikir ucundan.
Açılmış ama sonradan, ne yapsalardı açılmasının şerefine saçını yaptırsın diye düğün nikah falan mı tazelenseydi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…