Insana zorla görümcelik yaptiracak!!

Cnm yaaa hiç ama hiççç karışma üç erkek kardeşim var ve üç yengem engin deneyimlerime dayanarak söylüyorum yeni gelini eski gelinler ilk kıskanır sonra kanki olur bir bakarsın sana diğer eltiyi kötülerken akşam beraber selfi cay kahve muhabbetleriyle dedikodunun dibine vurmuşlar ve hatta erkek kardeşin abin veyahut yigeninden sabah eltiyi çekiştiren akşam seni cekiştirdigini ogrenirsin sen kendine ve yigenlerine kardeşlerine bak sana iyiler ve samimilerse veya kötüler oyuncularsa sen insanına göre hakkıyla muamele yap onların arasına girme

senin kaynana çatlak zaten, konu açtığında da yazmıştım, hele emzirmeye kalkması tam bir şoktu
ama senin kaynana böyle diye, konu sahibinin annesini bilmeden, etmeden eleştiremeyiz

keşke biraz daha açıklayıcı yazsaydınız 2 tane abiniz var büyük olan abinizin eşi yengeniz yeni evlenen abinizin eşini kıskanıyor öyle mi

Böyle şeyler oluyor maalesef, özellikle eltiler arasındaki kıskançlığın sebebi bu, ona yapılan bana yapılmadı ona alınan bana alınmadı gibisinde...benim eltim benden büyük benden önce evlendi ona ne yapıldı görmedim. Görseydim kıskanırmıydım bilmiyorum. Ve aramızda yaş farkı çok eğitim farkı kafa yapısı farkı çok o yüzden bir araya gelip de bir sohbetimiz olmadı.
Özellikle ailenin imkanlarını kullanan bir gelin aileye başka bir gelin gelsin istemez. Ben bunları bile normal karşılayın hee hee deyin geçin derdim ama çocuğuna öyle demesine üzüldüm, ölmüş anneniz hakkında o şekilde çocuğa konuşmasına..gerçekten de yeğeniniz doğru mu söylüyordur?
Bence ikisinden de uzak durum valla arada kaynar gidersşnşz sinirleriniz yıpranır mahvolurusunuz...gerçekten de kötü görümceye çıkar adınız.

senin kaynana çatlak zaten, konu açtığında da yazmıştım, hele emzirmeye kalkması tam bir şoktu
ama senin kaynana böyle diye, konu sahibinin annesini bilmeden, etmeden eleştiremeyiz
tabiki de bende zaten birde karşı tarafı dinlemek lazım dedim malum tek taraflı değildir. gelinin yaptığını da doğru bulmuyorum kv ne yaparsa yapsın evlat evlattır sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…