- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
Ayrıca canımı tehlikeye sokan hastalardan para kazanacaksam kazanmamayı tercih ederdim ama maalesef ki kim bu hastalar önceden bilmek ve ona göre kabuk edip etmemek imkansız. Çok iyi olduğum hastalar da var hemen hemen çoğu hastamla olumlu iyi dilekler eşliğinde ayrılıyoruz bazılarına kişisel numaramı bile veriyorum gelmesi zor ya da bi engeli olanlara, ama bu durum daha beni görmeden sırada kavga çıkaran insanları engellemiyor ya da ilacını tedavi sürecini beğenmeyip kendi istediği gibi olmadı diye( kendi istediği onun için iyi olacak olm yöntem değil) sen ne biçim doktorsun demeler aileme beddua etmelerini değiştirmiyor. Ve bunun ardından sindirmeye bile vakit olmadan diğer Hastaları alıyoruz :) ama yine de sorunu kendi çıakranlar dışında sorun yaşamıyorum
İşte ozaman her hastayı aynı tutmayın. Genelleme yapmayın. Zira sizin anlattıgınız gibi hastaların var oldugu gercegi kadar, aynı tip doktorların da var olması gerçekten hasta olan ve medet bekleyen hastaları üzüyor. Bazen bazı hastalar gerçekten çileden çıkabiliyor. Tabiki bu şiddetin doğru oldugu anlamına gelmez ama hastalar kadar bazı doktorlarda kendini düzeltmeli.