Offff insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor. İçim şişti bütün sayfaları okurken. Her işinizi şiddetle mi hallediyorsunuz acaba? Sonra gücünüzün yetmediği birileri de sizi bir güzelce dövse ne olur?? Ben kesinlikle destekliyorum o kişilerin bir süreliğine sağlık hakkının alınmasını. Gitsin parasını versin nerde olursa olsun muayenesini . Ama siciline de işlensin ve muayene olduğu doktorlar onu görebilsin. Görsün ki dikkatli olsunlar. Hiçbir şey bildiğimiz gibi değil. İşin ehli bir insana işi öğretilmez . Şunu yap şu ilacı yaz denmez. Ben sistem destek uzmanıyım. Kendi alanımda konuşayım. Sorunu tespit ediyorum yapılacakları söylüyorum diyor şöyle şöyle yapın sorun düzelir ( Benim dediğimden farklı birşey) kardeşim ben bu alanda okudum ettim. Yıllarca da tecrübe ettim. Madem öyleyse sen kendin yapsaydın ya saydıklarını bana gelmeden? Aynı şey doktor için de geçerli. Mesleğin erbabı zaten , şunu yaz bunu yaz denmez. O zaman eczaneden kendi başınıza alın ilaçları yada bilmem ne otu kaynatıp için. O ot tayfasına da gıcık oluyorum ya neyse...
Aklıma 30 yaşında hayattan koparılan op.dr. Ersin Aslan geliyor .. eğer yanlış hatırlamıyorsam 9 Eylül üniversite hastanesinde dikili bir taş var onun adına.. mezar taşı gibi.. hastası tarafından öldürülen uz.dr. Fikret Hacıosman var..bıçaklanan doç.dr.mustafa girgin var... daha bir sürü sayamadığım, adını bilmediğim doktorlar var.. varlar. Ama siz hala şiddeti meşru gören konuşmalar yapıyor insanlık haklarından filan bahsediyorsunuz. Ne hakkından bahsediyorsunuz pardon da? İnsan mı ki bunları yapan? Hastanelerde hasta hakları diye bir birim var biliyor musunuz? Eğer yanlış olduğunu düşündüğünüz birşey varsa oraya şikayetinizi bildirebilirsiniz. Sağlık bakanlığını arayarak da yine şikayetinizi iletebiliyorsunuz. Bu arada bu kadar doktorlara karşı dolmuşken hakkını da verir misiniz bilmiyorum ama sağlık bakanlığında aynı zamanda doktor için teşekkür notu oluşturabiliyorsunuz..
Hastaneler çok yoğun ve çalışma şartları gerçekten çok zor, bu kadar kalabalıkta illa ki aksilikler çıkabiliyor. İlgisiz doktorlar da olabilir bir tane mi doktor var sanki başka doktordan görüş alın, başka hastaneye gidin, ama şiddeti lütfen meşru görmeyin!