İnsanın aklıyla kalbi arasında kalması

Mutsuz-Melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
24
4
3
İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?

Problemi olmasi byle yapmasini gerektrmezki sebep ble yokms snde bnce mesaj falan atma pesnden kosuyo durumuna dusurme kendni

öyle anlıyor zaten peşinden koşan durumuna düştüm. ama çok üzülüyorum dayanamıyorum bazen elimden birşey gelmiyor bu kadar severken onu , bırakmak zoruma gidiyor

Aklı ile kalbi arasında kalacak bir durum göremedim adam gitmiş ilinki bitmiş. Kalbimize söz geçiremiyor hala seviyor olabilirsiniz ama hayatımıza devam etmekten başka çare yok. Gelene hay hay gidene bay bay

Mantığıyla hareket eden insanları seviyorum.
Ve ben ayrılan erkeğin üzerine bukadar düşüp sürekli mesajlar,aramalar,ağlamalar bana ters geliyor.
Bana göre bu insanın gururunu ayaklar altına alıyor.

belki evet belki hayır . benim için pek geçerli bir durum değil bu . ama onun için oldu sanırım biraz ben onun üstüne titredikçe o benden kaçtı ...

Back
X