İnsanın aklıyla kalbi arasında kalması

İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?
hmmm canım aslında sorun onun seni sevmesi yada senden kaçması değil sorun senin onu seviyor olman onunsa bu sevgiyi haketmemesi. bu yüzden yoğunlaşman gereken konu onu sevMEmek .

öyle anlıyor zaten peşinden koşan durumuna düştüm. ama çok üzülüyorum dayanamıyorum bazen elimden birşey gelmiyor bu kadar severken onu , bırakmak zoruma gidiyor
canım sana tavsiyem o salağı bırakıp sana ne lazımsa Allah tan istemen. çünkü seni çk iyi anlıyorum senin dünyan o olmuş ve Allah bir insanı Kendinden daha fazla sevmemizi hayatımızın merkezine koymamızı istemiyor. ben ne zaman birini çok sevsem hep sıkıntı yaşadım ve bu sonuca vardım. yine insanlar da çözüm bulmuyor yani birşey isteyeceksen sevgilinden değil Allah tan iste Allah istediğini vermiyorsa da istediğin şey senin için hayırlı değildir hakkında hayırlısını iste

galiba öyle oldu....
mesela HZ İbrahim in hz İsmail i kurban etmek için verdiği sözü tutmaya çalışmasını düşün. ne zamanki hz İsmail çok sevdiği oğlunu Allah için kurban etmeye karar verdi Allah ona koç gönderdi. çünkü burada hz İbrahim çok sevdiği oğlundan Allah için vazgeçti. bu yüzden bir insanı Allah için sevmelisin. bu knuda bende zorlanıyorum ama inşallah yapabilirim

Yani ;erkek veya bayan kültür olarak ,aileler açısından ,yada eğitim açısından ,yadA sen soyle ...farklı olmak sıkıntı yaratabilir ,eşler birbirine denk olmalı,belki bu gibi bişiyi dert etmiştir
okul konusunda farklılıklar vardı benim için sorun olmamıştı hiç bir zaman ama ne zaman ki dersleri kötü gitti işler rayından çıktı o zaman ilişki bozuldu. bana çogu seyi anlatmaz hale gelmişti. sanki bir eziklik psikolojisi oluşmuştu :( . sınavı kazanıp atanmayı beklerken bir sürü dersi kaldı , ben bunları aylar sonra ögrendim,söylemeye çekinmişti...

okul konusunda farklılıklar vardı benim için sorun olmamıştı hiç bir zaman ama ne zaman ki dersleri kötü gitti işler rayından çıktı o zaman ilişki bozuldu. bana çogu seyi anlatmaz hale gelmişti. sanki bir eziklik psikolojisi oluşmuştu :KK43: . sınavı kazanıp atanmayı beklerken bir sürü dersi kaldı , ben bunları aylar sonra ögrendim,söylemeye çekinmişti...
Hmmm :(cnm sebep bu olabilir , erkekler için okul iş çok onmli ,seviyorsundur eminim ama ,adım atma daha fazla ,o seviyorsa zaten seni arar barışmaya çalışır ..boşuna kendini parçalama ,bi süre zaman ver ,kendi işlerine bak

canım sana tavsiyem o salağı bırakıp sana ne lazımsa Allah tan istemen. çünkü seni çk iyi anlıyorum senin dünyan o olmuş ve Allah bir insanı Kendinden daha fazla sevmemizi hayatımızın merkezine koymamızı istemiyor. ben ne zaman birini çok sevsem hep sıkıntı yaşadım ve bu sonuca vardım. yine insanlar da çözüm bulmuyor yani birşey isteyeceksen sevgilinden değil Allah tan iste Allah istediğini vermiyorsa da istediğin şey senin için hayırlı değildir hakkında hayırlısını iste
Cnm ne güzel demişsin ...konu sahibi inş senin msjınıda dikkate alır ..aynen ,ne zaman eşime daha çok bağlansam ,sevgiden öldürücez birbirimizi :KK70:,ya kavga ederiz ya araya bi soğukluk girer muhakkak ..Allah için sevmek lazım

İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?
ben sana layık değilime alıştıkta kapasitem yetmiyo nedir ya :D Bana biri sana kapasitem yetmiyo ayrılalım dese üç ay aralıksız şükür namazı kılarım heralde böyle birinden kurtulduğum için :D
Facebook hesabını takip etme bence çok can sıkıcı oluyo o olay.
onu takip ettiğin için de unutman zorlaşır,zamana bırak..

Hmmm :KK43:cnm sebep bu olabilir , erkekler için okul iş çok onmli ,seviyorsundur eminim ama ,adım atma daha fazla ,o seviyorsa zaten seni arar barışmaya çalışır ..boşuna kendini parçalama ,bi süre zaman ver ,kendi işlerine bak
ben sana layık değilime alıştıkta kapasitem yetmiyo nedir ya :D Bana biri sana kapasitem yetmiyo ayrılalım dese üç ay aralıksız şükür namazı kılarım heralde böyle birinden kurtulduğum için :D
Facebook hesabını takip etme bence çok can sıkıcı oluyo o olay.
onu takip ettiğin için de unutman zorlaşır,zamana bırak..
şu an denemeye çalışıyorum kendime yeni uğraşlar buluyorum. arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, kendime hobi bile buldum :KK28:

Cnm ne güzel demişsin ...konu sahibi inş senin msjınıda dikkate alır ..aynen ,ne zaman eşime daha çok bağlansam ,sevgiden öldürücez birbirimizi :KK70:,ya kavga ederiz ya araya bi soğukluk girer muhakkak ..Allah için sevmek lazım
ayy canım hiç sorma bizde en son sevgilimle öyle kavga ederdik rahmetliyle öylekki topu tpu 9 ay birlikteydik abartısız 5 ayı kavga ayrılıkla geçti. neyseki artık etmiyoruz :KK45:

Sevse terketmezdi.

Acı çeken erkek hiç inandırıcı gelmiyor.

Bu ısrarcılık neden? Sizi istemeyeni siz de unutun gitsin.

Söylemiş iste kapasitesi yetersizmis. Keske her erkek bu kadar samimi olsa kendilerinin farkinda olsalar :KK47:

İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli b

Arkadasim benim de basıma boyle bir olay gelmişti eski erkek arkadaşım beni çok
Arkadaskm benim de basima boyle bir olay gelmisti eski erkek arkadasim dogru mu yalan mi bilmiyoruhamile birakmis hem vicdan yapmis hem de kiz tehdit ediyormus

melisapapaapost: 37812228 .!.:
Arkadasim benim de basıma boyle bir olay gelmişti eski erkek arkadaşım beni çok

Arkadaskm benim de basima boyle bir olay gelmisti eski erkek arkadasim dogru mu yalan mi bilmiyoruhamile birakmis hem vicdan yapmis hem de kiz tehdit ediyormus
Eski sevgilisini anlik bir gaflete dusmusmus yani biz o zaman daha tam çıkmıyordu tabii onu bir alamadığından benimle görüşmeyi bir anda jesmisti yani deneno ki o adam kesin bir bbelası vardırbbaşında o yüzden senden uzak durmak istiyordur eğer gerçekten aşık olduğunu düşünüyorsanız ya da kotu düşünürsek aaklında başka bi kız var ve seni de cepte tutmak istiyor..

Maalesef...

Eski sevgilisini anlik bir gaflete dusmusmus yani biz o zaman daha tam çıkmıyordu tabii onu bir alamadığından benimle görüşmeyi bir anda jesmisti yani deneno ki o adam kesin bir bbelası vardırbbaşında o yüzden senden uzak durmak istiyordur eğer gerçekten aşık olduğunu düşünüyorsanız ya da kotu düşünürsek aaklında başka bi kız var ve seni de cepte tutmak istiyor..

Maalesef...
Bence benim ona her türlü döneceğimi düşündüğü için şu an hayatını düzene koymaya çalışıyor. Önceliği hep para olmuştur onun için benim karşıma kendini iyi hissederek gelmek istiyor gibi. Okul ve iş konusunda kendini biraz ezik hissediyordu galiba. açıkçası Başkası olduğunu düşünmüyorum.

Back
X