• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanin disa vurdugu enerji degisir mi?

Soğuk görüntüyle, sıkıcı ev hanımı imajı aynı şeyler değil yalnız. Erkekler zaten güzel bayanlara uzaktan ne sıkıcı olmayı ne de ev hanımı imajını yakıştırmazlar, güzel bayanlara her zaman ilk izlenimde pozitiflerdir, onlar tanıdıktan sonra olan şeyler ki daha tanışamıyorlar bile diyorsun. Soğuk ifadeniz kendi hissiyatlarınca reddedilme ihtimalini yükselttiği için size yaklaşamıyorlardır ya da ilişkiniz olduğunu düşünüyor olabilirler mesafeli gözüktüğünüz için.

Değiştirmek için uğraşabilirsiniz tabiki ama bu sizi yoracaktır yani sürekli olmadığınız biri gibi davranmak. Bir de her davranışın bir dezavantajı vardır sizin soğuk biri olmanız ilişkilerinizin seyrek olmasına sebep oluyor olabilir, sıcakkanlı ve girişken insanlarında hayatlarında birçok hatalı ilişkileri oluyor doğru insanı bulana kadar yıpranıyorlar, duygusal karmaşaları işlerini, geri kalan hayatlarını kötü etkiliyor. Ne kadar parlak bir ışığınız varsa o kadar çok böcek çekersiniz. Bazen olmaması yanlış biriyle olmasından daha iyidir.

LunarEclipse LunarEclipse nin şu lafına bayıldım : Ne kadar parlak bir ışığınız varsa o kadar çok böcek çekersiniz.

bence de bekleyin derim. şu yukarıdaki cümle yüzünden ne kadar böcek varsa çektim çektim, benim ışığım söndü. o nedenle bekleyin de kıymet bilecekler gelsin.

Konuşkan bir insan nasıl suratsız olur ki? Kafam karıştı. Bir de tanımadığım bir insana ben de gülümseyip yeşil ışık yakmam ama mesela iş ortamında, arkadaş çevrenizde muhabbet olduğunda da mı gülmüyorsunuz?

Otoriterim derken neyi kastettiniz bir de?

Otoriter derken baskin biri olabiliyorum zaman zaman ama mizac olarak cok sakin ve yumusak huyluyumdur. Konuma konusunda geveze bile sayilirim muhabbetim güzeldir gülmemezlik etmiyorum soguk degilim tabi ama muhabbet acmayinca pek katilmiyorum bu sanirim cok insanda böyledir.

Soğuk görüntüyle, sıkıcı ev hanımı imajı aynı şeyler değil yalnız. Erkekler zaten güzel bayanlara uzaktan ne sıkıcı olmayı ne de ev hanımı imajını yakıştırmazlar, güzel bayanlara her zaman ilk izlenimde pozitiflerdir, onlar tanıdıktan sonra olan şeyler ki daha tanışamıyorlar bile diyorsun. Soğuk ifadeniz kendi hissiyatlarınca reddedilme ihtimalini yükselttiği için size yaklaşamıyorlardır ya da ilişkiniz olduğunu düşünüyor olabilirler mesafeli gözüktüğünüz için.

Değiştirmek için uğraşabilirsiniz tabiki ama bu sizi yoracaktır yani sürekli olmadığınız biri gibi davranmak. Bir de her davranışın bir dezavantajı vardır sizin soğuk biri olmanız ilişkilerinizin seyrek olmasına sebep oluyor olabilir, sıcakkanlı ve girişken insanlarında hayatlarında birçok hatalı ilişkileri oluyor doğru insanı bulana kadar yıpranıyorlar, duygusal karmaşaları işlerini, geri kalan hayatlarını kötü etkiliyor. Ne kadar parlak bir ışığınız varsa o kadar çok böcek çekersiniz. Bazen olmaması yanlış biriyle olmasından daha iyidir.

Zaten benim sorunumda tanisamama asamasi. Cok insan zaten sevgilim oldugunu veya evli oldugumu düsünüyormus pek ilgili olmadigim icin. ama ben nasil o mesafeyi kaldiririm nasil acik olabilirim bilmiyorum. önerdiginiz bir sey var mi hanimlar?

Zaten benim sorunumda tanisamama asamasi. Cok insan zaten sevgilim oldugunu veya evli oldugumu düsünüyormus pek ilgili olmadigim icin. ama ben nasil o mesafeyi kaldiririm nasil acik olabilirim veya yesil isik yakabilirim bilmiyorum. öyle bos bos siritmakta yakismaz durduk yere. Önerileriniz nelerdir?

Zaten benim sorunumda tanisamama asamasi. Cok insan zaten sevgilim oldugunu veya evli oldugumu düsünüyormus pek ilgili olmadigim icin. ama ben nasil o mesafeyi kaldiririm nasil acik olabilirim veya yesil isik yakabilirim bilmiyorum. öyle bos bos siritmakta yakismaz durduk yere. Önerileriniz nelerdir?

Bende sizin gibi biriyim, başta her zaman mesafeliyimdir sıcak ve eğlenceli biri olduğumu anlamaları için ya biraz uğraşıp beni açmaları ya da arkadaş ortamımdayken beni görmeleri gerekir. Bu nedenle karşıdakinin ya çevrenizin tanıdığı biri olması lazım -erkek arkadaşı vardır tabusunun da olmaması için- ya da cesaretli biri olması lazım. Yani aslında iş karşıda bitiyor bu tarz karakteri olan insanlarda. Bence zaten bir erkeğin adım atacak ısrar edecek cesareti azmi olmalı fakat yeni zamanda bu pek erkeklerde bulunan bir özellik değil o yüzden diyelim ki birini çok beğendiniz ondan da biraz sinyal alıyorsunuz çok çekimser davranmamaya çalışın. Size baktığını gördüğünüzde buz kesip o tarafa bakmamaya çalışmak yerine ilk gördüğünüz an selam verir tarzda tebessüm edip önünüze dönebilirsiniz. Bir sohbet ortamındaysanız o yokken arkadaşlarınızla nasıl sohbet edecekseniz o yokmuş gibi aynı şekilde arkadaşlarınızla diyaloğa devam edebilirsiniz. Böylece hem sessiz kalıp sanki bitse de gitsek havasındaymışsınız hissi vermezsiniz hemde belki ilgili olduğunuz kişi konuya dahil olur ve iletişim kurma fırsatı yakalarsınız. Bu şekilde hem taban karakterinize zıt düşmemiş hemde iletişim kurmak için kibarca fırsat vermiş olursunuz.

Back
X