İnsanın dostu yokmuş bunu anladım

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
İyi geceler herkese.
Şimdi benim bahsedeceğim olay çok çok yakın gördüğüm dostum diyeceğim bi arkadaşımla ilgili.
Üniversitedeyken 3 çok yakın arkadaştık, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Mezun olduk önce ben iş buldum, sonra bu bahsedeceğim arkadaşımı da aldırdım yanıma çok işe ihtiyacı olduğu bi dönemde hem de, bi teşekkür bile etmemişti bunun için her neyse. Sonra o evlenip başka bi şehre gitti, her buraya gelişinde evimde misafir ettim, arardı gelmek isterdi başımla beraber tabi misafir edicem. Çocuğum oldu ev aldık aynı dönem eşiyle geldiler ev bebek görmeye. Buraya kadar bi şey yok, ara sıra da olsa 2siyle de görüşmeye devam ettik. Burda aynı şehirde yaşadığım arkadaşımla bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı eşli çocuklu görüştük onunla daha kafa dengiyizdir zaten, diğerinin de çocuğu oldu 4 aylık falan şimdi, biz de bebek görmeye gidelim hem de ne zamandır çağırıyo gidemiyoruz evime hiç misafir olmadınız der hep çünkü, diyerekten 1 ay önce kendisine mesaj attık daha doğrusu ben 3lü bi konuşma ayarlayıp müsaitse gelmek istediğimizi belirttim. Bu haftasonu müsait değiliz haftaya gelin falan dedi sonra bi hafta geçti tekrar mesaj attım gelelim mi diye cevap vermedi, sonrasında cevap gelmeyince ben de başka bi plan yaptım, ve tekrar mesaj attım benim başka bi planım çıktı diye, ve yine cevap vermedi, müsait olamamayı anlarım, ben de çocuk büyütüyorum ama cevap vermemesi çok ağrıma gitti, insan der 2 ay sonra gel der 1 sene sonra gel der yine de cevap verir, çok bozuldum, bu arada mesajlarımı da gördü, diğer arkadaşımla bu konuyu konuşmadık kendi aramızda bilmiyorum o ne düşündü. Ben şimdi napayım sizce?

malesef bizde de var böyle bi arkadaş. ne zaman gelmek istiyoru desek müsait değiliz der. bizde gitmek istemiyoruz artık. gitmeyin sizde. sizde davet etmeyin.

Bundan sonra sessizliğinizi koruyun msj atarsa da siz de görüldü yapar cevap yazmazsınız bu ne canım ne kadar ayıp yaptığı arkadaşınızın böyle böyle açılır aranız ben diyeyim bu dostluktan bişey beklemeyin

bende de var aynısından . kitap kardeşiyiz biz . benden bi yaklaşık 10 yaş büyük abla derim . evli değil dolayısıyla çocuğuda yok ama mesajlarıma cevap vermiyor. ne yapalım şimdi ? kelin ilacı olsa başına sürer . biz farklı şehirlerdeyiz. yılda 1 iki kere buluşuruz ama birbirimize değer veriyoruz bunu biliyorum . hatta beni sevdğinide biliyorum ama cevap vermiyor ahahaha bazı insanlar böyle dostum bende anlamadım

Belki kendi içinde bi sorunu vardır..kötüye yormayın...biraz bekleyin eger ki dönmezse mesafe koyun...

Bence kendisiyle konusmalisin
Insanlarin bu sekilde davranmalarini bende tasvip etmiyorum. Yazarak degil yuz yuze yada telefonda konus

Yüz yüze konuşamayızki davet etmiyor çünkü farklı şehirlerdeyiz :) ya kendi içinde sorunu varsa cevap vermesine engel değil ki bence, ki ben ona dedim duracağımız en fazla 2 saat yiyip içmeye de gitmem, en kötüsü de yaptığım onca iyiliğin unutulması, dediğiniz gibi ben de cevap vermem bundan sonra yani inşallah umarım bende hemen yelkenler foradır da

ya bakın 3 aşağı 5 yukarı aynı dertten muzdaribiz ama yaptığınız iyilikler hep hatırlansın size geri dönüşü olsun isterseniz bu iyilik olmaz çıkar için yardım olur . iyilik olsun diye yaptıysanız başımın gözümün sadakası olsun diyin .kapatın konuyu. çok düşünmek baş ağrıtır .

İyilik yapmaya gelmiyor zaten hiç sevmem karşılığı gelmiyor çünkü hak etmiyormuş anlamamışsınız siz de ne yazık ki

Çıkar için yapmadım, ben sadece bi insan, iyilik gördüğü birine nasıl bu şekilde davranır onu anlatmaya çalıştım

Ahahha o da iyiymiş :) kitap kardeşini pek anlamadım ama :) evet belki de görüşmek istemiyolar biz kendimizi onların gözünde değerliyiz sanıyoruz

Bende de var öyle bir arkadas görüpte cevap vermeyen.bende onun mesajlarına cevap vermiyorum. Kisasa kısas.

Gerçekten insanları anlamak çok zor ya hem kadınlar sohbet edecem derdini anlayacak birini ister hemde sanki silah zoruyla mesaj yazdiriyoruz hissi uyandırır benimde öyle arkadaşlarım var malesef hep mesaj atarim cuma mesajı önemli günlerde bayramlarda normal zamanda vs ama görürler cevap vermezler en gicigida bu madem cevap vermissin hic okuma mesajı yada konuşuruz tam konuşmanın arasında mesajimi görür durum cevrimici ama cevap vermez ne kadar ayıp bisey ya ya da sonra mazeret bildirmez şahsen çok zor durumda olmadıkça her mesaja cevap veririm ve çocuk bahane deil simarik mi şımarık bi oğlum var hepsi bahane yani.. geçen eşinin arkadaşı 2 gün önceden haber verdi sizin o tarafa geliyoruz sizede oturmaya geleceğiz dedi kendileri başka şehirde aradık gelecekleri gün ee kesindeyim haber verecegiz o gün bitti ertesi gün aradık ben haber verecem sonra da telefonları açmadılar sanki zorla misafir olun bize dedik sonra arayıp gelemedim kusura bakmayin bile demediler yani insanlar ne kadar düşüncesiz olmuşlar ya

Insanlarin sadakatleri.menfaatleri dogrultusunda malesef.
siz susun bence ararsa acma,mesaj atarsa donus yapma.
Musait olmayabilir.ama mesaja yanit vermemesi cok ayip

Benimde vardı bitane maalesef insanları tanımak zor. Nişanlısıyl tamıştırmıştı meğer eski görüştüğü kişileri benim üzerime atmak için tanıştırmış benim değil blue suedenin arkadaşları eski sevgilileri falan demiş. Tabi Sonra görüşmedik çok sonra boşanma evresindeyken öğrendim tuz biber olmiyim diye yine bişey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…