insanın erkek arkadaşı neden zor durumdayken kızı aramaz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam kızlar, benim sevgilimin zor zamanları var şu anda ancak beni aramamış ben aradım neden aramamış diye bir baktım kötü gunler geçiriyormuş.

evlilik gibi planlarımız var ancak cok seyrek görüşüyoruz cok da nadir araşıyoruz,
o da çalışıyor ben de, ancak evlilik bazen hayalmiş gibi bazen ilişkimiz kopacakmış gibi bazen de her şeyden gerçek geliyor...

deprem oluyor aranmıyorum özel günlerim oluyor biliyor aranmıyorum ancak ola ki buluştuğumuzda çok sevildiğimi görüyorum hissediyorum
aldatılıyor muyum, sanmıyorum. Ancak zor zamanında bir sevgili sevdiği kişiyi arayıp derdini paylaşmıyorsa bu nedir? paylaştığı başkaları mı var dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden kimse bir şey demiyor ? sizin sevgilileriniz zor durumdayken hemen arıyor mu sizi?
deprem oluyor beni merak etmiyor

Bu nasıl iş yahu, seyrek görüş, özel günlerde aranma, bir şey oldu mu diye merak edilme..siz emin misiniz sevgili olduğunuza ? Evlilik bu şartlar altında bana çok uzak göründü. Örnek vereyim; ben şehir dışına çıktım mr.x vardım diye geç haber verdim, molada aramadım diye 1 hafta trip attı.

e seyrek görüşüyoruz,telde bile aramıyor diyorsun
nasıl ciddi düşünüyorsunuz?
birbirinizi yeterince tanıyormusunuz?

deprem olcak benm sevgilim aramıcak. kafayı yerdi heralde. gerçi biz her an konuşup mesajlaşıyoruz falan. görüşünce herkes iyidir herkes yakındır bence. benm eski sevgilimde öyleydi aramak istemez ilgilenmez vs ama görüştüğümüzde çok ilgili çok sevgi dolu. onun dışında ilgi alaka yok. snra noldu diye sorcak olursan ben seni hiç sevmedim vs gibi şeyler söyledi we ayrıldı.

özel günlerde aramaması deprem olduğunda senin için endişelenip korkmaması bence seni sevmediğini gösteriyo. gerçekten seven insan dayanamaz sana bişe olsa düşüncesiyle dayanamayıp hemen araması gerekir.

deprem oluyor aranmıyorum özel günlerim oluyor biliyor aranmıyorum

Bu gibi durumlarda arkadasinizi bile ararsiniz , sevgilim dediginiz kisinin aramamasi bana tuaf geldi.

siz arkadas mısınız sevgilimisiniz
arada bir görüşmekte ne demek ben anlamadım
belirli günleriniz olur hafta sonu mesela her hafta sonu görüşürüsünüz
walla biz geçen haftaalarda 2 hafta görüşmedik diye aramz açıldı
dizginleri elden bırakmamak lazım
senin ilişikini anlayamadım benlmaz:

bazı erkeklerin dertlerini sevgilisiyle paylaşmamak gibi bir huyu olabilir, hemen kötüye yorma, ama özel günlerinde bile aramaması kırıcı gerçekten.

değişik bi durum :bbo: ama özel günlerde depremde fln aramaması pek de hayra alamet değilCADIARZU bu kadar da ilgisiz olunmazki..bişeylerin farkına varması lazım sanırım..sırf evlilik düşünmekle bazı şeyler yürümüyoyerimseniben ya onu bırakabileceğinizi farkettirin ya da oturup açık açık konuşun başka yolu yok düzelmez kanımca başka türlü lmaz: denedim ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3

ayrılmak ıstedım ayrılmamak ıcın turlu taklalar attı yıne vaadler verdı tatlı tatlı da konustu
ama be n yelkenlerı suya ındırınce bekleme moduna gerı gecıyor, su an mesela ulasmaya calısıyorum yok açan, ulasırsam hasbel kader o zaman yıne tatlı konusuyor allahtan...

Ne ilginç bir sevgili bu böyle, beklediği bir şey var sanki, o zamana kadarda sizden kopmak istemiyor galiba diye düşündürdü bana.CADIARZU

Dertlerini size anlatmamasını bir yere kadar anlayışla karşılarım, ama deprem olmuş sizi aramamış işte bu ilginç. Belki de yapısı budur adamın bilemeyiz ki, yani önceden ilgiliydi de şimdi mi böyle ilgisiz oldu.

aslında depremi farketmemişti, dıger olaylar için de bahaneler bulabilriim
ama bu çözüm değil bana kalırsa biraz ilgisiz, eskiden tabiki böyle değildi.

Ne ilginç bir sevgili bu böyle, beklediği bir şey var sanki, o zamana kadarda sizden kopmak istemiyor galiba diye düşündürdü bana.CADIARZU

Bana da bazen öyle geliyor, evlenmeyi düşünüyor o zamana kadar böyle bağlıyor olabilir,
demişti ki sana iyi davranınca sen havaalanıyorsun o yüzden sana iyi davramnamak gerekiyor :bbo: çk saçma, yala n olabileceği yönünde de teorilerim var
sonuçta seven böyle mi olur ki, olmaz, kızın bırakabileceğini de düşünür bunları yapmaz.

Herkesin birbirinden farklı nedenleri vardır.Ama seninki büyük ihtimalle sana güvenmediği ve ciddi düşünmediği için seni aramıyor olabilir....

en zor anını seninle paylaşmaması seni yakın görmediği anlamına gelir bence sadece doğrusu ben hiç gelemem öyle bir ilişkiye

ilgisizlik sonucu yürüyen ve sonuclanan bir ilişki görmedim ben ne demek özel günlerde aramamak ilgilenmemek önemsememk kötü bir zamanda yanında olmamak bu seni acıkca umursamıyorum demek bosuna sunu bunu düşünmeye gerek yok bence egri oturup dogru konusalım öyle yan yana göze gözeyken elini tutup canım cicim demek güsel kolay uzaktayken sevgi asıl önemli ve ihtiyac duyulan cunku özlem duyuyosun:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…