İnsanın içi nasıl bu kadar yanar?

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
merhabalar bu satırları bile ağlayarak yazıyorum
11 gün öncesine kadar hayatım güzel ve normaldi . ta ki bir cep telefonuna kadar..
ilişkimiz çok iyiyken hatta sevgilim düğünde şu saç modelini yap, 2 çocuğumuz olsun diye hayaller kururken bir telefonla ilişkiyi bitirdi
sebep : Ben trakyalıyım diye ailesinin beni istememesi(ailesi egeli)
hatta o ararken ben anneme evde yardım ediyordum beni aradı sesi kötü geliyordu dedim hayırdır dedi ki ben yapamıyorum ailem seni istemiyor babam beni arabada tekmeledi anneme tokat attı..
( ilişkinin ilk aylarında da böyle bir ayrılık yaşandı bu konudan ama ailesine resti çekti ve barışmazsak öldürürüm kendimi diye evimin önüne geldi..)
telefon konuşmasında annem dayanamayıp o da bağırdı çağırdı ben zaten orda şok içindeyim annem ailen kızımı ne kadar tanıyor da istemiyorlar sen bana söz verdin bizim evde kaldın madem yine aynısını yapacaktın neden tekrar ilişkiye devam ettiniz kızımın bu kadar üzmene ne hakkın var ailen kına yaksın bundan sonra aşkından ölsen de kızımı sana vermem gibi laflar etti
ben konuşamadan o kapattı telefonu..
o konuşmadan sonra ben ağlaya ağlaya tüm hesaplardan fotoğrafları sildim. yemek yemeye çalıştım ve telefona baktığımda bir de ne göreyim her yerden engellenmişim . Snapchat kullanmasını bilmeyen sevgilim beni ordan bile silmeyi başarmış ! ee tabiki de tüm fotolar kalkmış.. onu bunu bıraktım annemi ve neredeyse benden çok sevdiği babamı bile engellemiş...
üstünden 2 gün geçti arkadaşıyla facede fotoğraf paylaşmış bunu görünce dayanamadım aradım açmadı sonra beni oradan da engelledi ardından sahte facebook hesabı açıp oradan mesaj attım ordan da engelledi..
aradan 4 gün geçti facede kapak fotoğrafını şu söz yapmış ' hayırlısı ne uzun bir kelime .Açıp baksan manaya ne sevgiler ne kanamalar ne hasretler ne bekleyişler ne yaralar ne acılar ne umutlar çıkar '
dün de istanbula 1 aylığa staja geldi ne hayallerimiz vardı planları yapmıştık bu 1 ay için..
dün de sezen aksu - gidemem şarkısını paylaşmış
ama anlam veremiyorum bunu haketmiyorum en iyi sırdaşım dostum kardeşimdi o benim hastanede ailemle başucumda sabahlayan istifra ederken bile poşetimi tutandı
boğazım düğümleniyor nefes alamıyorum boğuluyorum. çünkü ben bunu hiç haketmedim..
bundan sonrası ne olacak bilmiyorum ama ben o kadar kötüyüm ki her gittiğim ortamda bana onu hatırlatan bişeyler oluyor ve ben yine ağlıyorum..
başlıkta da dediğim gibi içim çok yanıyor yok mu bunun çaresi?

Cok zor gercekten... Ama dunyanin sonu mu? Degil. Tek care zaman. Ailesi yuzunden oldu diye dusunme seni yeterince sevseydi herkesi karsisina alirdi. Bosver seni istemeyeni sen hic isteme. Elbet bir gun sana yazacak, lutfen bu kez engelleyen sen ol

Cok zor gercekten... Ama dunyanin sonu mu? Degil. Tek care zaman. Ailesi yuzunden oldu diye dusunme seni yeterince sevseydi herkesi karsisina alirdi. Bosver seni istemeyeni sen hic isteme. Elbet bir gun sana yazacak, lutfen bu kez engelleyen sen ol

Dünyanın sonu değil tabi ki ama zor toparlayacağım.. Keşke pişman olsa da yazsa benim yaşadıklarımı o da yaşasa..

Anlıyorum sizi. Acı bir durum. İnsanın içi acıyor. Ama şu olmalı. Kadınlar güçlü ve dik olmalı. Bırakın bir erkek gitmek istiyorsa gitsin. Canınız yansın içiniz yansın. Ama onurunuz incinmesin. Hiç bir erkeğin onurunuzu incitmesine izin vermeyin

Bu kadar zorluğa göğüs gerip,şimdi aileyi bahane eden insana inanmam,ya sıkıldı,ya başkasını buldu.
evet ben de öyle düşündüm ama inan bu insan bana ayrılmadan bi gün önce hayallerden bahsediyordu hadi fotoğraf at diyordu onu geçtim kıskançlık fazlasıyla yapıyordu
dediğin gibi de olabilir tabiki aklıma gelmiyor değil..

evet ben de öyle düşündüm ama inan bu insan bana ayrılmadan bi gün önce hayallerden bahsediyordu hadi fotoğraf at diyordu onu geçtim kıskançlık fazlasıyla yapıyordu
dediğin gibi de olabilir tabiki aklıma gelmiyor değil..
E bizde zamanında normal ilişkileri ciddi düşünürdük dün sonsuzum diyen adam öbür gün ayrılırdı,yani o laflara her insanın karnı tok...

kıyamam ya okurken tüylerim diken diken oldu. Allah yardımcın olsun :(

Anlıyorum sizi. Acı bir durum. İnsanın içi acıyor. Ama şu olmalı. Kadınlar güçlü ve dik olmalı. Bırakın bir erkek gitmek istiyorsa gitsin. Canınız yansın içiniz yansın. Ama onurunuz incinmesin. Hiç bir erkeğin onurunuzu incitmesine izin vermeyin

kesinlikle haklısınız..

Her ciddi ilişki evliliğe dönüşseydi herkes ergenlik aşkıyla evlenirdi.

Kaybettiğin değil kazandığın zamana bak.

Adam şahane olsa bile o aileyle ömür geçmezmiş

öyle tabi insan zamanla öğreniyor bazı şeyleri..
En kötü anım senin olayın gibiydi arkadaşıma demiştim ki;
Şuan sana nasıl bi boşlukta olduğumu anlatamam yemin ederim.
İçimdeki her yeri, kafamdaki bütün düşünceleri onunla doldurmuştum.
Onun gitmesiyle bomboş bi beden kaldı burda.
İster ölü de, ister yaşıyo.
Sanırım hayaller böyle yıkılıyor.
Sanırım tükenmek bu.
Onu hayatımda sonsuza kadar var etmeyi o kadar çok istemiştim ki.
Ondan başka isteyecek, bekleyecek, sevinecek başka hiç bişeyim yok gibi.
Onu yaşamak buydu işte."

Ama her masalın bir sonu var mutlu ya da mutsuz,hayatına dön ,önüne bak ben yeterince yas tuttum ama o dışar da takılırken sen bu halde olma.

trakyayla ege fari neymiski bu kadar istemiyoruz demisler.
benim nedense ilk dusundugum sevgilin senin ailene cokmu yakindi, ckmu sik gorusuyodunuz, boyle bir durumu mu istemedi acaba ailesi.
soyle kendi cevrelerinde gel diyince gelen git diyince giden birisinimi buldular.
ne yazikki erkeklerin buyuk cogunlugu boyledir, zora gelemez.

Sadece ilk paragrafı okuyabildim, özet geçecek birisi var mı?

Ben egeliyim, eşim tekirdağ' lı.
Sorun ne ola ki?

Sağlam karakterli biri değilmiş demek ki.
Tavsiyem sikboğaz etme,çok çok zor tahmin edebiliyorum ama arama.
Baska bi is varsa da ogrenirsin karsina cikar mutlaka.

Sana gecer diyemem ne yasadin ne hissediyosun bilmiyorum.
Zaman bazi yaralari gecirmiyo ama iyi bi ogretmen oldugu kesin.
İlerde iyi ki böyle olmuş diyebilirsin.

En kötü anım senin olayın gibiydi arkadaşıma demiştim ki;
Şuan sana nasıl bi boşlukta olduğumu anlatamam yemin ederim.
İçimdeki her yeri, kafamdaki bütün düşünceleri onunla doldurmuştum.
Onun gitmesiyle bomboş bi beden kaldı burda.
İster ölü de, ister yaşıyo.
Sanırım hayaller böyle yıkılıyor.
Sanırım tükenmek bu.
Onu hayatımda sonsuza kadar var etmeyi o kadar çok istemiştim ki.
Ondan başka isteyecek, bekleyecek, sevinecek başka hiç bişeyim yok gibi.
Onu yaşamak buydu işte."
Ama her masalın bir sonu var mutlu ya da mutsuz,hayatına dön ,önüne bak ben yeterince yas tuttum ama o dışar da takılırken sen bu halde olma.

inan bu yazdıklarını okurken bile gözümden yaşlar düştü.
Umarım bunları yaşatanlar karşığılını bulur.
Desteğin için teşekkür ederim

Back
X