- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Rica ederim konuşmak istediğinde yazabilirsin,mesaj bölümü bunun için var :)inan bu yazdıklarını okurken bile gözümden yaşlar düştü.
Umarım bunları yaşatanlar karşığılını bulur.
Desteğin için teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim konuşmak istediğinde yazabilirsin,mesaj bölümü bunun için var :)inan bu yazdıklarını okurken bile gözümden yaşlar düştü.
Umarım bunları yaşatanlar karşığılını bulur.
Desteğin için teşekkür ederim
Sadece ilk paragrafı okuyabildim, özet geçecek birisi var mı?
Ben egeliyim, eşim tekirdağ' lı.
Sorun ne ola ki?
Soyle soyleyeyim daha nisan yok evlilik yok hicbirsey yok anneyle hatta babayla cok siki fiki sizin evde kaliyor vs vs bana soracak olursan kisisel gorusum ben oglumun bu kadar samimiyet kurmasini onaylamazdim o sekilde onaylayan biriyle de dunur olmak istemezdim kusura bakma bana da kizma ama biraz deselersen bence bu cikacak isin icinden ege trakya cok cok uzak deil kiltur olarak desenki kurt laz gocmen kurt alevi sunni anlatim ama seni kandirmis bu deil yani ana sebep ... insallah kirmamisimdir seni kusuruma bakma acik acik yazdim ...nasıl ?
Sağlam karakterli biri değilmiş demek ki.
Tavsiyem sikboğaz etme,çok çok zor tahmin edebiliyorum ama arama.
Baska bi is varsa da ogrenirsin karsina cikar mutlaka.
Sana gecer diyemem ne yasadin ne hissediyosun bilmiyorum.
Zaman bazi yaralari gecirmiyo ama iyi bi ogretmen oldugu kesin.
İlerde iyi ki böyle olmuş diyebilirsin.
Soyle soyleyeyim daha nisan yok evlilik yok hicbirsey yok anneyle hatta babayla cok siki fiki sizin evde kaliyor vs vs bana soracak olursan kisisel gorusum ben oglumun bu kadar samimiyet kurmasini onaylamazdim o sekilde onaylayan biriyle de dunur olmak istemezdim kusura bakma bana da kizma ama biraz deselersen bence bu cikacak isin icinden ege trakya cok cok uzak deil kiltur olarak desenki kurt laz gocmen kurt alevi sunni anlatim ama seni kandirmis bu deil yani ana sebep ... insallah kirmamisimdir seni kusuruma bakma acik acik yazdim ...
Bugün form'da herkes erkeklerden yakınıyor. Konumuz hep ayni. Bahaneci erkekler. Bahane bahane bahane! Şuan seni iyi anliyorum ama benve sende artik arkasindan gitme. Dönecegi varsa döner. Acısınıda o zaman çıkaririz artik..
Gerçekten öyle ! Dediğin gibi arkasından gitmeyeceğim olursa olur olmazsa da napalım yapıcak bişey yok ..
trakyayla ege fari neymiski bu kadar istemiyoruz demisler.
benim nedense ilk dusundugum sevgilin senin ailene cokmu yakindi, ckmu sik gorusuyodunuz, boyle bir durumu mu istemedi acaba ailesi.
soyle kendi cevrelerinde gel diyince gelen git diyince giden birisinimi buldular.
ne yazikki erkeklerin buyuk cogunlugu boyledir, zora gelemez.
Acını çekeceksin kendi kendine bitecek. Başka hiçbir çaresi yok.
Çok üzücü, çok acımasızca....
Yalnız bir şey söyleyeyim, asıl sebep çok içli dışlı olduğun için resmen istememişler, söyledikleri bahane boşa inanma. Aynı şeyi yaşadım çünkü. Kendileri yakın olurlar ama sen hafif olursun, sen basit olursun, olmaz oğlum bu kız olursun.(genel konuşuyorum şahsi alma)
Malesef olay bu
Kesinlikle! Emin ol dönecek, bende bekliyorum. Umarim dönerler ve eski insanlari karsilarinda bulamazlar..