İnsanın içi nasıl bu kadar yanar?

Sadece ilk paragrafı okuyabildim, özet geçecek birisi var mı?

Ben egeliyim, eşim tekirdağ' lı.
Sorun ne ola ki?

şöyle diyim ikimizde ist. üniversitesindeyiz o veterinerlik ben mühendislik okuyorum ailesi ben tekirdağda oturuyorum ve tek çocuğum diye istemiyor bi de benim babam mühendis , onun babası çiftçi olduğu için babası sınıf farkı var onunla olmaz diyor mesele bu

Soyle soyleyeyim daha nisan yok evlilik yok hicbirsey yok anneyle hatta babayla cok siki fiki sizin evde kaliyor vs vs bana soracak olursan kisisel gorusum ben oglumun bu kadar samimiyet kurmasini onaylamazdim o sekilde onaylayan biriyle de dunur olmak istemezdim kusura bakma bana da kizma ama biraz deselersen bence bu cikacak isin icinden ege trakya cok cok uzak deil kiltur olarak desenki kurt laz gocmen kurt alevi sunni anlatim ama seni kandirmis bu deil yani ana sebep ... insallah kirmamisimdir seni kusuruma bakma acik acik yazdim ...

Sağlam karakterli biri değilmiş demek ki.
Tavsiyem sikboğaz etme,çok çok zor tahmin edebiliyorum ama arama.
Baska bi is varsa da ogrenirsin karsina cikar mutlaka.

Sana gecer diyemem ne yasadin ne hissediyosun bilmiyorum.
Zaman bazi yaralari gecirmiyo ama iyi bi ogretmen oldugu kesin.
İlerde iyi ki böyle olmuş diyebilirsin.

inşallah öyle diyeceğim günler gelir.. YOrumun için teşekkür ederim tavsiyelerini dinleyeceğim ..

Bugün form'da herkes erkeklerden yakınıyor. Konumuz hep ayni. Bahaneci erkekler. Bahane bahane bahane! Şuan seni iyi anliyorum ama benve sende artik arkasindan gitme. Dönecegi varsa döner. Acısınıda o zaman çıkaririz artik..

Soyle soyleyeyim daha nisan yok evlilik yok hicbirsey yok anneyle hatta babayla cok siki fiki sizin evde kaliyor vs vs bana soracak olursan kisisel gorusum ben oglumun bu kadar samimiyet kurmasini onaylamazdim o sekilde onaylayan biriyle de dunur olmak istemezdim kusura bakma bana da kizma ama biraz deselersen bence bu cikacak isin icinden ege trakya cok cok uzak deil kiltur olarak desenki kurt laz gocmen kurt alevi sunni anlatim ama seni kandirmis bu deil yani ana sebep ... insallah kirmamisimdir seni kusuruma bakma acik acik yazdim ...

yok kırmadın tabiki sonuçta herkes buraya görüşünü yazmaya geliyor :)
şöyle diyim benim babam çok karşıdır bu işlere onu eve sadece 1 kere aldık o da gecenin 1 inde geldi nolur barışalım diye babam bana defolsun gitsin dedi ben de baba yapma etme nolur kışın napıcak dışarılarda dedim de öyle alındı eve..
ailemle de sıkı olmasının sebebi şu benim kronik rahatsızlığım var bu sebeple de hastanelerde yatıyorum ailem gelene kadar başımda o kalıyordu. yoksa bizim evdekileri görsen öyle modern bi aile değilizdir bu konularda :)

Bugün form'da herkes erkeklerden yakınıyor. Konumuz hep ayni. Bahaneci erkekler. Bahane bahane bahane! Şuan seni iyi anliyorum ama benve sende artik arkasindan gitme. Dönecegi varsa döner. Acısınıda o zaman çıkaririz artik..

Gerçekten öyle ! Dediğin gibi arkasından gitmeyeceğim olursa olur olmazsa da napalım yapıcak bişey yok ..

Acını çekeceksin kendi kendine bitecek. Başka hiçbir çaresi yok.
Çok üzücü, çok acımasızca....
Yalnız bir şey söyleyeyim, asıl sebep çok içli dışlı olduğun için resmen istememişler, söyledikleri bahane boşa inanma. Aynı şeyi yaşadım çünkü. Kendileri yakın olurlar ama sen hafif olursun, sen basit olursun, olmaz oğlum bu kız olursun.(genel konuşuyorum şahsi alma)
Malesef olay bu

Gerçekten öyle ! Dediğin gibi arkasından gitmeyeceğim olursa olur olmazsa da napalım yapıcak bişey yok ..

Kesinlikle! Emin ol dönecek, bende bekliyorum. Umarim dönerler ve eski insanlari karsilarinda bulamazlar..

trakyayla ege fari neymiski bu kadar istemiyoruz demisler.
benim nedense ilk dusundugum sevgilin senin ailene cokmu yakindi, ckmu sik gorusuyodunuz, boyle bir durumu mu istemedi acaba ailesi.
soyle kendi cevrelerinde gel diyince gelen git diyince giden birisinimi buldular.
ne yazikki erkeklerin buyuk cogunlugu boyledir, zora gelemez.

sevgilim aileme yakındı ama bunu hep kendisi istedi hatta bayramda annemi de babamı da ayrı aradı. Hatta ben ne gerek var dedim ben sen miyim falan dedi. Kronik rahatsızlığımdan dolayı da ailemle hastanede beni beklediği günler oldu..
ailesi bi kız mı buldu bilemem tabi ama ben dediğimde saçmalama dedi

Acını çekeceksin kendi kendine bitecek. Başka hiçbir çaresi yok.
Çok üzücü, çok acımasızca....
Yalnız bir şey söyleyeyim, asıl sebep çok içli dışlı olduğun için resmen istememişler, söyledikleri bahane boşa inanma. Aynı şeyi yaşadım çünkü. Kendileri yakın olurlar ama sen hafif olursun, sen basit olursun, olmaz oğlum bu kız olursun.(genel konuşuyorum şahsi alma)
Malesef olay bu

tabi olabilir bilemem ama ailemle yakın olmasının sebebi benim kronik rahatsızlığım var ve ameliyatlarımda bile başımda durmak istedi ailemle bir arada bulunmasının sebebi buydu
hatta annemin karaciğerinde kist bulunmuş bunu o bile biliyormuş sırf ben rahatsızlanmayayım diye söylememişler..
haklısın bütün olay bu

kızlar bu arada iyi ki buraya bunları yazdım bi nebze de olsa içim rahatladı :)

O kadar içten yazmışsın ki inan ki içim acıdı.
Ayrıldığına sevin, çünkü o bir daha onu senin kadar güzel seven birini bulamayıp, bunun hep pişmanlığını yaşayacaktır.
Umarım...

Back
X