- 21 Kasım 2015
- 225
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi TearsFears
-
Suan o kadar kötüyüm ki oturup klavyeye laf yetistirecek halde değilim.Böyle zaman filan dursun istiyorum ya kimseyi görmeyeyim.TearsFears bu üyelikten once de forumda bulunmuş olma ihtimalin nedir?
Eski bi üyeye fazlaca benzetiyorum da...
Ozguven kazanmam gerek ama son yasadigim olaylar yuzunden olmuyor sitedekiler bilir ama kisacasi en yakin arkadasim ve sevgilim bir olup boynuzladilar.
Bu olqydan once kendimi gayet guzel gayet enerjik gayet farkli hissediyordum
sonra dedim ben mi acaba kendimi bisey sandim.
Aldatilmak ve bu alaylari kaldiramiyorum kizlar bu aksam ikisini el ele gordum cok bosluktayim bu kadar hayat doluyken intihar dusundum bu kadar neseli kiz diye tanitirken hocalar suratsizlikta cigir actim butun derslerde.
Cok bosluktayim ikisini gorunce cok kiskaniyorum bari yakismasalar o kadar yakisiyorlarki karakterleri de tabi !
Kotu bi niyetim yoktu. Ahaha düzgünce bi soru sorduk ya hu... Evet ya da hayir cevabi... Neyse kazen cevabi biliyordur sanirim. Ona bi sorayim madem...Suan o kadar kötüyüm ki oturup klavyeye laf yetistirecek halde değilim.Böyle zaman filan dursun istiyorum ya kimseyi görmeyeyim.
Yok terslenmedim aslinda o kadar kotuyumki ne yazdigimi bilmiyorum...Lanet olsunki gurursuzum.Kotu bi niyetim yoktu. Ahaha düzgünce bi soru sorduk ya hu... Evet ya da hayir cevabi... Neyse kazen cevabi biliyordur sanirim. Ona bi sorayim madem...
Acıma konusunda haklisin evet.Zaten cok normal bunlar sorun bendeSu hayatinizi sonlandirma sebeplerinize bakinca bi gulme geliyor once, sonra yazik diyorum aciyorum su hallerinize... Sizin sonlandirmak istediginiz hayat sizden daha ciddi sorunlari olan birlerinin hayali bile degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?