insanin kendini nasil buldugu onemsiz mi

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
Ozguven kazanmam gerek ama son yasadigim olaylar yuzunden olmuyor sitedekiler bilir ama kisacasi en yakin arkadasim ve sevgilim bir olup boynuzladilar.
Bu olqydan once kendimi gayet guzel gayet enerjik gayet farkli hissediyordum
sonra dedim ben mi acaba kendimi bisey sandim.
Aldatilmak ve bu alaylari kaldiramiyorum kizlar bu aksam ikisini el ele gordum cok bosluktayim bu kadar hayat doluyken intihar dusundum bu kadar neseli kiz diye tanitirken hocalar suratsizlikta cigir actim butun derslerde.
Cok bosluktayim ikisini gorunce cok kiskaniyorum bari yakismasalar o kadar yakisiyorlarki karakterleri de tabi !

İki ahlaksız için Üzülmeye değmez ..
Hayatını yaşa , tadını çıkarın. .

O olmaz baska adam olur yani iki tane karaktersiz yüzünden surat asmak saçma sapan şeyler düşünmek nedir Allah askına.Kısmetin baskaymış demekki.Ayrıca bunddan sonra o kız acaba kendi arkadaşlarıyla nasıl güvenipte tanıştırıcak sevgilim diye o adamı yada ilerde evlenirse kocasını :))))) Onlara sadece acırım yani.Yarın bigün toplu kızlı erkekli bişeler yapmak isteseler bile o kızın kafasından geçicek ya bi arkadaşımla görüşürse diye bilmemne.Bunlar boş şeyler ilişki güven üstüne kurulur böyle beş para etmez ilişkiler yaşadıkları iç huzursuzluklarla kalırlar.

intiharı düşünüyorum diyen birine galiba moral gerekir...
zaman geçtikçe acınız hafifleyecektir, geriye öfke kalacaktır, ve ileride sadece onlar bir anı olacak siz hayatınıza devam edeceksinizdir diyeyim bari :)

nası arkadaşmış o öyle..
pis yelloz..
boşver canım o şrfsiz yokken nasılsan şimdi de öyle ol..
hayat ondan ibaret değil, sev kendini, daa iyilerini bulursun böylece

Suan o kadar kötüyüm ki oturup klavyeye laf yetistirecek halde değilim.Böyle zaman filan dursun istiyorum ya kimseyi görmeyeyim.
Kotu bi niyetim yoktu. Ahaha düzgünce bi soru sorduk ya hu... Evet ya da hayir cevabi... Neyse kazen cevabi biliyordur sanirim. Ona bi sorayim madem...

Gayet mutlulardi en bastan deseydi keske bende onu seviyorum yok zaten herkes onu sevecek herkes onu begenecek egoistlik degilde ne bu erkeklere zerre guvenim kalmadi.

Kotu bi niyetim yoktu. Ahaha düzgünce bi soru sorduk ya hu... Evet ya da hayir cevabi... Neyse kazen cevabi biliyordur sanirim. Ona bi sorayim madem...
Yok terslenmedim aslinda o kadar kotuyumki ne yazdigimi bilmiyorum...Lanet olsunki gurursuzum.

Su hayatinizi sonlandirma sebeplerinize bakinca bi gulme geliyor once, sonra yazik diyorum aciyorum su hallerinize... Sizin sonlandirmak istediginiz hayat sizden daha ciddi sorunlari olan birlerinin hayali bile degil.

Ne güzel işte hayatındaki iki çürükten kurtulmuş oldun.
Öyle karaktersizler için şu andan itibaren 1 dk bile üzülme.

Su hayatinizi sonlandirma sebeplerinize bakinca bi gulme geliyor once, sonra yazik diyorum aciyorum su hallerinize... Sizin sonlandirmak istediginiz hayat sizden daha ciddi sorunlari olan birlerinin hayali bile degil.
Acıma konusunda haklisin evet.Zaten cok normal bunlar sorun bende
hqyir birde hayatim da tek sorunun bu oldugunu nereden biliyorsunuz belki bunlar hep bir birikme...Yillardir ilk defa mutlu oldugumu sandim.

onu nasıl sana tercih ettiyse o arkadasim dedigin mahluktida yolda bulduğu baskasi icin terkedecektir...içini ferah tut minnoş...
bide Allahaskina şu intihar lafinida bi unutun yaaa.... Bu kadar kolaymi kansız bi herif için hayattan vazgeçmek...hayde toparlan hanimkiz

Kızım yeter artık. Senin önünde üniversite sınavı varken vaktini bu saçma tiplere heba ediyorsun.

Kendine bu kötülüğü yapma. Sınavdan sonra 3 yıl sonra görmeyeceğin takmayacağın tipler için sınavını b.k ettin diye kafanı taşlara vurursun.

Vaktini heba etme. Bu kadar yazarım bu kadarı yetmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…