- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
- Konu Sahibi TearsFears
-
Acıma konusunda haklisin evet.Zaten cok normal bunlar sorun bende
hqyir birde hayatim da tek sorunun bu oldugunu nereden biliyorsunuz belki bunlar hep bir birikme...Yillardir ilk defa mutlu oldugumu sandim.
Tamam uzulmuyorumKızım yeter artık. Senin önünde üniversite sınavı varken vaktini bu saçma tiplere heba ediyorsun.
Kendine bu kötülüğü yapma. Sınavdan sonra 3 yıl sonra görmeyeceğin takmayacağın tipler için sınavını b.k ettin diye kafanı taşlara vurursun.
Vaktini heba etme. Bu kadar yazarım bu kadarı yetmeli.
Tamam uzulmuyorumdanza kuduro dinliyorum . oncelikle dersleri toplamak gerek netlerim geri gelir umarim marta az var offf
Sukretme olayi ayri binkere sukur en azindan ortaya cikti.Birdaha olir korkusu var.Ben kahin olmadigim icin buradaki yazdiklarinizdan yola cikarak bir yorumda bulundum. Hayatimi sonlandirmayi dusundum ifadesi bu konuda geciyor cunku. Her neyse uzulmeyin desek de dinlemeyeceksiniz zaten. Ben olsam ben de dinlemem. Oturur esek gibi acimi cekerim. Sonra dimdik ayaga kalkar ve gozlerine gozlerine sokarim mutlulugumu. Cirkinlesmeye gerek yok. Mutlu olun gormezden gelin karakteri bozuk iki insandan da tek seferde kurtuldugunuz icin sukredin.
İyi geceler :) gozlerim balonAferem
Şimdi o klavyeyi yavaşça bırak ve yatağına git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?