Insanin kizinin dogum gununu neden kutlamaz

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Kizlar arkadasimin dun dogum gunh vardi vre annesi dogum gununu kutlamamis cok uzuluyor arkadasim aralarinda kotu biseyde gecmemis sadece anne ocagi cok acmissin diye bagirdim sadece bu tuzden bana kizdi diyor ama nornal konustuk sonra diyor.unutmus olabilir demeyin cunku arkadasim anne ben pasta aliyim mi bugun demis kadinda sen bilirsin demis siz olsaniz naparsiniz atkadasim cok uzgun

Kizlar arkadasimin dun dogum gunh vardi vre annesi dogum gununu kutlamamis cok uzuluyor arkadasim aralarinda kotu biseyde gecmemis sadece anne ocagi cok acmissin diye bagirdim sadece bu tuzden bana kizdi diyor ama nornal konustuk sonra diyor.unutmus olabilir demeyin cunku arkadasim anne ben pasta aliyim mi bugun demis kadinda sen bilirsin demis siz olsaniz naparsiniz atkadasim cok uzgun

Benimki de pek hatırlamaz ya. Çok takılmayın. Belli bi zamandan sonra yaş gününü falan pek takmıyorlar.

unutmuştur diyecektim ama değilmiş. arkadaşının yerinde olsam gidip anne beni doğurduğun için teşekkür ederim derdim.hatta hediye bile alırdım, kızmışsa da utanır yumuşardı bence,barışmış da olurdular:KK24:

unutmuştur diyecektim ama değilmiş. arkadaşının yerinde olsam gidip anne beni doğurduğun için teşekkür ederim derdim.hatta hediye bile alırdım, kızmışsa da utanır yumuşardı bence,barışmış da olurdular:KK24:
Aynen bende gözüne sokardım pastayı:)))

Herzaman mı yapıyormuş bunu yoksa bu doğum günündemi ?
Birde ne var yani annesini öpsün ,ve biraz trip atsın alındığını belirterek ,
Benim doğum günümü unuttun diye ,bu dert edilecek bir durum değil,
Ana kız arasında olur böyle şeyler,
Bazen annem beni unutuyor ,arıyorum hemen helal anne doğum günümü unuttun alındım diyorum,
Kadının onbin sorunu var ,benimlemi uğraşacak birde banamı kafa yoracak diyorum :) benimki takılmak işte,
Sizinki alınmış birşeye belli bence arkadaşınız annesinin gönlünü alsın sonrada unuttuğu için üzüldüğünü dile getirsin,

Benimkiler kutluyor ama en merak ettikleri şey kocan naptı:rolleyes: demek ki herkesin ailesi hemen hemen aynı:rolleyes:
Hak yemiyim annem bayadır kutlamıyordu bu sene kutladı ardından hemen sıraladı soruları :rolleyes: Babam da nerden baksan 4 yıldır falan hiç kutlamaz.

Hak yemiyim annem bayadır kutlamıyordu bu sene kutladı ardından hemen sıraladı soruları :rolleyes: Babam da nerden baksan 4 yıldır falan hiç kutlamaz.
Meraklılar:))) yani bi arayıp iyiki doğdun demek çok mu zor sank dimi..
Benimde babam hediyesiz geçmez asla unutmaz:) annemde pasta alır genelde:KK49:

Meraklılar:))) yani bi arayıp iyiki doğdun demek çok mu zor sank dimi..
Benimde babam hediyesiz geçmez asla unutmaz:) annemde pasta alır genelde:KK49:
Ne mutlu size :) Valla bende beklemedim değil ama en son 17 yaşımdayken ikisi ortak bi epilasyon aleti almıştı başka da birşeylerini görmedim :KK53:

yok artıko_O

annedir kızmış kendince nolcak, niye kaynananın kocanın sevgilinin herşeyine katlanıyoruz da anne bi trip atınca nolcak. anne gibisi var mı ya:KK36::KK36:
Anne gibisi yok ama baba bambaşka:KK68:
Ben arayı yumuşatmak için alırdım pasta..Gel anne beraber üfleyelim olmasaydın olmazdın derdim hahaha:KK4::rolleyes:

arkadaşın ve annesiyle çok samimiysen annesine git teyze gel beraber sürpriz yapalım falan de...

kırılmış kadıncagız.önce özür dilesin

Kendi dertlerimiz az geliyor bide arkadaşarın dertlerini dert ediniyoruz

ha ha benim annem de doğum günümüzü kutlamaz bide el öptürür iyi ki doğurdun beni diye, teşekkür et der, biz her doğum günümüzde kardeşler olarak anne babamıza gideriz el öperiz iyi ki bizi yapmışsınız:KK53: deriz. :rolleyes:

Back
X