• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsaniz hatalar yapabiliriz :( ne olur fikir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
varsa öyleleri ne güzel çok sevindim. Ben denk gelmedim.

Kendi muayenehaneleri olanlar özellikle. Ben 2 ay gitmiştim mesela bana normalde şu kadar aldığını, benim verebileceğim miktarın ne olduğunu sormuştu. Aynı kadına annem gitti mesela yıllar sonra ona indirim yapmadı. Durumuna bakıyor herhalde.
Ama arkadaşlarımdan da duydum bunu yaygın bir şeymiş.

Merhaba ben .6.7 yıldır yalnız yasıyorum ailevi sorunlar psikojik sorunlar .tecavüze uğradım 19 yaşımda .hayatımdan çıkmadı .başka biri girdi hayatıma o kişiyi çıkarttı hayatımdan sevmiyorum git dedim o da gitmedi .hep kaçtım .gitmeyeyim diye hamile bıraktı beni .:KK1:şimdi acaleye gelir dedi düğün falan tadı olmaz dedi hap kullandım düşük yaptım kürtaj oldum :KK43: yüzümde lekelr im çıktı sonra beni bıraktı o psikojiyle siyah maske yaptım çok şeyler denedim tuyler uzadı daha kötü oldu suratım ..bu tekrar geldi hep gitti.ben çalışamıyorum bile çok canım yanıyor çok mutsuzum kimsem yok :KK42:ailemin birsey den haberi yok yaşım 27 oldu .kötü biri olamıyorum eve gidiyorum ağlıyorum hep ölümü düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum çalışamıyorum insanların yüzüne bakamıyorum .ne yapicam bilmiyorum :KK42:başımı alıp gidesim var ama nereye .güzel gunlerimi yasayip mahvedip ortada bıraktı beni .yeminler etti sözler verdi birakmayacagina ölmek istiyorum Allahtan korkuyorum kıyamıyorum kendime .evli olmuş olsam canım bu kadar yanmaz kimse de bakmıyor artık :KK61:
Çalışmıyosunuz, ailenizin yanında değilsiniz. Ve o insan da yanınızda değil bi geliriniz var mı? Ailenizle sorununuz neydi acaba? Dönemez misiniz tekrar?

böyle yazıyoruz ama psikolojik destek de kolay alınmıyor ülkemizde.
malesef en uygunu bile bi seans 100 tl. Aşağı yukarı ayda 300 tl kadar bayılmak gerekiyor en uygunu Yani.

Ülkemizde ruh sağlığı ve hastalıkları bölümü olan hastaneler yok mu?
Açın mhrs'den bakın bu bölümü olmayan hastane yok gibidir.
Bende anskiyete var ve devlette tedavi görüyorum.

• Beğen
Reactions: Wcy
Kendi muayenehaneleri olanlar özellikle. Ben 2 ay gitmiştim mesela bana normalde şu kadar aldığını, benim verebileceğim miktarın ne olduğunu sormuştu. Aynı kadına annem gitti mesela yıllar sonra ona indirim yapmadı. Durumuna bakıyor herhalde.
Ama arkadaşlarımdan da duydum bunu yaygın bir şeymiş.
gerçekten çok sevindim bende gidiyorum düzenli. Ama öyle bi teklif almadım :) inşallah benim psikolog da durumu iyi olmayanlara yapıyordur böyle uygulamalar. Kendisinden herkesin faydalanmasını isterdim :)

Ülkemizde ruh sağlığı ve hastalıkları bölümü olan hastaneler yok mu?
Açın mhrs'den bakın bu bölümü olmayan hastane yok gibidir.
Bende anskiyete var ve devlette tedavi görüyorum.
var devlette ama tanılı rahatsızlık yoksa bakmadan dinlemeden yolluyor :) konu sahibine bakarlar heralde gitse bilemedim

tecavüzcünü hayatından başka bir adam mı çıkarttı yani seni hamile bırakan başkası mı ?
ailen bu olayın neresinde ? tecavüzden sonra yani.

tecavüze uğradınız sanırım bu ailenizden ayrı yaşarken oldu sonra başka biri geldi tecavüz edeni hayatınızdan çıkardı peşinizi de bırakmadı ve sizi hamile bıraktı

düzenli bir ilişkiniz vardı yani
bir erkek bir kadını zorla hamile bırakamaz
cinsel hayatınız düzenli ise hap kullanırsınız ruhu bile duymaz

neyse maske kısmı da bu yaşadığınız sıkıntılı günler nedeniyle bozulan cildiniz için galiba

bunca sıkıntının içinde cildinize takılmış olmanız garip

önce psikolojik destek alın

stressle bozulan cilt rahatlama ile düzelir o zaman

Anlamadım. Tam olarak sorunun tecavüze uğraman mı, bir adamdan hamile kalman mı çocuğunu düşürmek için ilaç içmenmi, yüzüne maske kullanman mı yoksa artık sana kimsenin bakmıyo oluşu mu? Tüm bu yazılanlar trol değilse psikolojin hiç normal değil, psikiyatra görünmende fayda var

Canım sağlıklı olmak kavramı ; ruhsal,duygusal,bedensel olarak tam bir iyiliktir. Duygusal ve ruhsal olarak bu denli harapken saçların ve cildin ipil ipil parlak olmaz

Kafamda deli sorular tecavüze uğradınız ayrı yaşıyorsunuz ama çalışmıyorsunuz yüzünüzde leke var siyah maske kullanmışsınız yüzünüzde ki kıllar uzamış eeee yanii sorunun ne :işsiz:

Back
X