- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Lekelerim için maske yaptım karbonat yoğurt limon maskesi tahriş etti yüzümü
Maya ve süt maskesini oneririm !

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelerim için maske yaptım karbonat yoğurt limon maskesi tahriş etti yüzümü
Sosyal sorumluluk olarak bu şekilde destek olan psikologlar var.Ama kolundaki çantası , üstünde ki kıyafeti kişinin ekonomik koşullarının aynasıdır.Varolus problemi ile başvuran kişiyle tecavüz konusunda destek almak isteyen kişinin aciliyeti de aynı değildir. Pek çok psikogun üye olduğu sivil toplum kuruluşları var .Yani kişinin sonrasında hayatını yeniden inşasinda bile destek oluyorlar.Ayni durum avukatlar içinde gecerligerçekten çok sevindim bende gidiyorum düzenli. Ama öyle bi teklif almadım :) inşallah benim psikolog da durumu iyi olmayanlara yapıyordur böyle uygulamalar. Kendisinden herkesin faydalanmasını isterdim :)
1 aylık ya vardı ya yoktu ben istemedim böyle olsun .herkes güzel yaşamak ister ama düşünemiyorsun o anBebeğine kıymışsın korkmayıp Allahtan kendine mi kiyamiyorsun Allahtan korkup mu yoksa canim mi tatlı geliyo neler yaşadınız bilmiyorum ama hap kullanıp düşük yapmak çok bencilce iyi günler.
Biliyorum herkes güzel yaşamak ister ama bu insanın içinden gelecek sizi yargılamak bana asla düşmez benim sadece tuhafıma gitti eğer bu yaşadıklarıniz gerçekten doğruysa bi yardım almalısınız hakkımızda hayırlısı olsun.1 aylık ya vardı ya yoktu ben istemedim böyle olsun .herkes güzel yaşamak ister ama düşünemiyorsun o an![]()
Gülüm ne diyon sen gi maske de nerden çıktı ben annemi çok ozledim yasasın 23 nisan gibi bişey olmus:)