• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsaniz hatalar yapabiliriz :( ne olur fikir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sln46
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten çok sevindim bende gidiyorum düzenli. Ama öyle bi teklif almadım :) inşallah benim psikolog da durumu iyi olmayanlara yapıyordur böyle uygulamalar. Kendisinden herkesin faydalanmasını isterdim :)
Sosyal sorumluluk olarak bu şekilde destek olan psikologlar var.Ama kolundaki çantası , üstünde ki kıyafeti kişinin ekonomik koşullarının aynasıdır.Varolus problemi ile başvuran kişiyle tecavüz konusunda destek almak isteyen kişinin aciliyeti de aynı değildir. Pek çok psikogun üye olduğu sivil toplum kuruluşları var .Yani kişinin sonrasında hayatını yeniden inşasinda bile destek oluyorlar.Ayni durum avukatlar içinde gecerli

Bebeğine kıymışsın korkmayıp Allahtan kendine mi kiyamiyorsun Allahtan korkup mu yoksa canim mi tatlı geliyo neler yaşadınız bilmiyorum ama hap kullanıp düşük yapmak çok bencilce iyi günler.
1 aylık ya vardı ya yoktu ben istemedim böyle olsun .herkes güzel yaşamak ister ama düşünemiyorsun o an :(

Ya saka mi bu ya . Tecavuz eden pislikten hamile kaldin sonra da hem hamile koydu hem dusuk yaptirdi diye lekelendin.Careyi simdi maskelerde ariyosun.Hayret valla .

1 aylık ya vardı ya yoktu ben istemedim böyle olsun .herkes güzel yaşamak ister ama düşünemiyorsun o an :KK43:
Biliyorum herkes güzel yaşamak ister ama bu insanın içinden gelecek sizi yargılamak bana asla düşmez benim sadece tuhafıma gitti eğer bu yaşadıklarıniz gerçekten doğruysa bi yardım almalısınız hakkımızda hayırlısı olsun.

Tecavuze ugradin?
Baska biri ile tanistin?
Onla kacma diye tecavuz eden kisi seni hamile birakti?
Sonra aceleye gelmesin hicbisey diye hap icip dusuk yaptin?
Sonra yuzunde lekeler cikti diye seni birakti?
Yuzunde killar cikti?
Ve sen kimse yuzune bakmiyo diye mi uzgunsun???
Tutarsizliklar dolu bir konu.
Psikolojik destek al once.

az kalsin ciddiye aliyodum maske olayini okuyana kadar.

Son düzenleme:
Anlaşılmayı bekleme çünkü buradaki bir kısım insan seni anlamayı geç empatinin asını bilmiyor senin için gerçekten üzüldüm ve dua edeceğim bence en yakın zamanda ücretsiz psikolojik tedavi almanın bir yolunu bulmalısın ve herşeyin geçmişte kalacağına inanmalısın içini dökmek istediğin zamanlarda bana yazabilirsin lütfen üzülme dediğin gibi herkes hata yapabilir yarın kimin başına ne gelebilir bilemeyiz umutlu ve inançlı ol.

Birsey anladiysam arap olayim...tecavuze ugramissin sonra biri seni hamile birakmis sonra gitmis diye uzuluyorsun yok soz verdi filan diyorsun..sonra maske yapiyorsun simdi de kimse bakmiyor diye uzuluyorsun...once kendine deger vermelisin bence tecavuz bir kadin icin kolay mi?sikayet etmemissin sonra gidip bi baskasiyla olmussun simdide bir baska birini istiryorsun hayatinda..valla seni anlayamadim kusura bakma..

NEDen çalışamıyorsunuz
Başka erkekler tarafından kullanılıp atılmadan iyi kötü iş bulun Çalışın paranızı kazanın
Yüzdeki lekeler için doktora gidin

Back
X