- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
ahahah aynı kişiliği sizde de sezdim yorumunuzdan," güzeldi kilolu olsa da". " bölmüş olmuyomusunuz siz de ?En yakın arkadaşımı da hiç kimse sevmezdi çocukluktan beraberiz ama her okulda tonla sevmeyeni uyuz olanı vardı. Güzel kızdı biraz kilosu olsa da. Bir kısmı kıskançlıktan sevmemiş olabilir ama güzel olup çok sevilen de var çevremde ben de dahil. Yani sevmeyenlerin bir kısmı kıskançlıktandı ama ana sebep kişiliği be kendini yansıtma şekliydi. Her zaman dünyada tekmiş gibi bir egoyla yaşardı insanları görüntülerine göre bölerdi güzel değilse biri dışlardı tiksinirdi neredeyse biraz saçma bir kişilik anlayacağınız. Kimse sevmezdi o yüzden onu topluma karşı tutumu herkesi rahatsız ederdi. Kendisi de sevilmemekten rahatsız olmazdı. Bilmiyorum anlatayım dedim bizdeki de bu model diye
ahahah aynı kişiliği sizde de sezdim yorumunuzdan," güzeldi kilolu olsa da". " bölmüş olmuyomusunuz siz de ?
ayrıca en yakın arkadasınız hakkında ne güzel düşünüosunuzsevilme kaygısı yok kişiliği nasılsa nasıl. işte bunu kıskanıyor olmayasanız?
Hic sevilmeyen biriyim. Nedenini cözemiyorum. Cocukluktan beri sevilmezdim. Simdi baba sen önce kendini sev demeyin, seviyorum kendimi. En mutlu huzurlu zamanda bile birinin negatif hareketiyle karsilasiyorum. Itici bir insanim galiba. Kendimi sevdirmek icin yapmaciklik asla yapabilecegim bisey degil. Sevilmedigini hissetmek de cok kötü bir duygu. Anlamsizlasiyor hersey. Biz napalim senin icin diyecek olursaniz, hisseden var mi boyle bisey, nasil bass ciktiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?