İnsanlar beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limonilimoni

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
15
-2
6
Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor

Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor
Herkesle arkadaş olamazsın ve herkes tarafından da sevilemezsin bu imkansız bir şey. Yanlış ortamdasındır ve bu durumlarda yalnızlık daha iyidir. Böyle bir sorunu ben de yaşadığım için kendimden çıkardığım sonuç olarak tek önerim kendini sevmeyi öğrenmen olacak…

Sevmediklerini nerden biliyorsunuz ? Biraz açık olsanız? Mesela ara sıra sizi kahve içmeye çağıran bir dostunuz falan yok mu

Sevilen kişiler genelde ya çok güçlü karakterler oluyor ya da çok uyumlu ve arkadaş canlısı tipler oluyorlar. Görüşlerin toplumdan ayrıksa pek muhatap olmak istemiyor insanlar ben bunu gözlemledim. Tatlı dil, politiklik, güçlü olmak ya da güçlü olamıyorsan güçlünün yanında yer almak kazandırıyor.

Sorun herkesle arkadaş olmaya çalışman bu insanları senden iter, akışına bırak yalnızken de mutlu olmaya çalış gülümse zamanla gelişir durumlar.

Ben orduevinde kalıyorum depremden beri sen gibi bi kadın var burda herkesle arkadaş olmaya çalışıyor hepimiz kaçıyoruz 🙄 insan psikolojisi böyle demek ki

Beni de sevmiyorlar, bunu çok dert etmiyorum.
İnsanlar genellikle kendileriyle aynı fikirde olmayan, tavır ve hareketleri farkli olan kişileri pek sevmiyorlar.
Üzülmek yerine alış derim.
Sürekli birinin seni sevmesi için beklemek çok yorucu olmuyor mu ?

Kendiniz ve çevrenizle alakalı detay vermediğiniz için pek bir şey söylemek mümkün olmuyor.

Belki yanlış insanları tercih ediyorsunuzdur. Doğru ortamı bulup kendi kafanıza uygun bir arkadaş edinebilirsiniz.

Seni sevsinler diye sakın kendinden taviz verme asıl o zaman kimse sevmez seni. Özgün ol kendin ol.

İnsanlar seni sevsin diye uğraşma. Sen kendi sev inan bana kendini sevdiğin an etrafındaki insanlar da seni sevmeye başlıyor

Sorun herkesle arkadaş olmaya çalışman bu insanları senden iter, akışına bırak yalnızken de mutlu olmaya çalış gülümse zamanla gelişir durumlar.

Ben orduevinde kalıyorum depremden beri sen gibi bi kadın var burda herkesle arkadaş olmaya çalışıyor hepimiz kaçıyoruz 🙄 insan psikolojisi böyle demek ki
Belki yanlış anladınız benle arkadaş olsunlar diye sık boğaz etmiyorum normal günlük konulardan konuşuyoruz bundan kaçmıyorlar bence

Kimse kendini sevdirmeye calisan binirini hayatında tutmak istemez. Çünkü bu kişinin kendisi olamaması anlamına gelir. Bu şekilde ancak sömürülmeye ve kullanılmaya açık olursunuz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama evet insanın temel ihtiyaçları arasında seçilmek, onaylanmak, kabul görmek. Bunu da temelde kök ailenizden karsilamalksiniz. Kök ailede karsilayamiyorsanjz elbette kaliteli dostluk arayışı mantıklı ama kimseyi kırmamak üzmemek için kendinizden ödün vermeyin. Bu süreçte en doğrusu kendi iç dünyamızı kesfetmektir. Başkaları fegi5 önemli olanın herkesten bağımsız ,kiyafetsiz makamsız olan sizsiniz5. Kendinize ne kadar saygı duyup seviyorsunuz

Ben bu duruma şöyle bakiyorum beni sevmiyorsa karsimdaki bu benim sorunum degil karsimdakinin sorunu cunku ben kendimin farkindayim. Bende bulamadiysa istedigini kendi bilir cokta kafani takma cevreme bakiyorumda inan kafama gore arkadas bulamadim ne ailemde ne yakin arkadas grubunda yok kimse yok hepimiz yalniziz bir bakima. Zaman gecsin can sıkıntısı icin yalnizlik Allaha mahsus deyip görüşüyoruz

Beni de sevmiyorlar.acikcasi bende onlari pek sevmiyorum.cidden aramizda fersahlarca fark var.bu defa bilmedigi konularda ahkam kesen insanlara deli oluyorum ki bolca mevcut.

Önce siz kendinizi sevin. İnsanlar gelip geçici. Hayat bir yol, yola devam ederken dahil olanlar oluyor, yalnız başladık yalnız bitecek. Kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin. Bu devirde menfaati yoksa zaten pek kimse olmuyor etrafınızda. Herkes menfaati olan kişi ile. Sizle ilgili bir şey değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X