- 25 Nisan 2023
- 15
- -2
- 6
- Konu Sahibi limonilimoni
Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesle arkadaş olamazsın ve herkes tarafından da sevilemezsin bu imkansız bir şey. Yanlış ortamdasındır ve bu durumlarda yalnızlık daha iyidir. Böyle bir sorunu ben de yaşadığım için kendimden çıkardığım sonuç olarak tek önerim kendini sevmeyi öğrenmen olacak…Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor
Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor
Ben teklif edersem gelirlerSevmediklerini nerden biliyorsunuz ? Biraz açık olsanız? Mesela ara sıra sizi kahve içmeye çağıran bir dostunuz falan yok mu
Belki yanlış anladınız benle arkadaş olsunlar diye sık boğaz etmiyorum normal günlük konulardan konuşuyoruz bundan kaçmıyorlar benceSorun herkesle arkadaş olmaya çalışman bu insanları senden iter, akışına bırak yalnızken de mutlu olmaya çalış gülümse zamanla gelişir durumlar.
Ben orduevinde kalıyorum depremden beri sen gibi bi kadın var burda herkesle arkadaş olmaya çalışıyor hepimiz kaçıyoruzinsan psikolojisi böyle demek ki
Kimse kendini sevdirmeye calisan binirini hayatında tutmak istemez. Çünkü bu kişinin kendisi olamaması anlamına gelir. Bu şekilde ancak sömürülmeye ve kullanılmaya açık olursunuz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama evet insanın temel ihtiyaçları arasında seçilmek, onaylanmak, kabul görmek. Bunu da temelde kök ailenizden karsilamalksiniz. Kök ailede karsilayamiyorsanjz elbette kaliteli dostluk arayışı mantıklı ama kimseyi kırmamak üzmemek için kendinizden ödün vermeyin. Bu süreçte en doğrusu kendi iç dünyamızı kesfetmektir. Başkaları fegi5 önemli olanın herkesten bağımsız ,kiyafetsiz makamsız olan sizsiniz5. Kendinize ne kadar saygı duyup seviyorsunuzYalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor