İnsanlar beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnızım, herkesle arkadaş olmaya çalışıyorum beni sevsinler istiyorum ama sanırım beni sevmiyorlar kırıcı değilim kimseye karşı neden böyle oluyor
Biri bana kemdini sevdirmeye çalıssa itici gelir karakteri mi yok derim rol yapıyor gibi.

Kendiniz olun illa anlaştığınız insanlar olur.

Herkesle arkadaş olmaya çalışan insanlarla benim de görüşesim gelmiyor çünkü genelde yapışkan ve kaypak oluyorlar. Sizin özelinizde konuşmuyorum tabi, benim tanıdıklarım öyleydi.
Bırakın insanlar siz nasılsanız sizi öyle kabul edip sizi sevmeye başlasınlar.
Dualarıyla doğmadınız ki beddualarıyla ölesiniz ajsdjshdjshd

Bence önce kendinizi sevmek ile başlayın. Sonrada insanların sizi sevmesi için uğraşmak yerine doğallığınızı kaybetmeyin. Gerçekten seven öyle sevsin

Önce sen kendini sev canım benim. Kendi değerinin farkında ol özgüvenin yükselsin. Gerisi zaten kendilğinden gelir.

valla beni severler genelde ama hiç kimseyle görüşmüyorum,herkesten kaçıyorum,slm verecekler diye whatsapa fln girmiyorum, boyle çok mutluyum,insanın kendine yetebilmesi çok güzel bir durum,o kadarda takmayın yani,ne kadar çok insan o kadar çok sorun,benimde yeni keşfettiğim bir durum var onuda söylim,annem,babam fln kızkardeşimi benden daha çok düşünürler onunla ilgili daha hassaslar,en ufak bir durumda hemen onun için endişelenirler,bende beni sevmiyorlar diye düşünmüştüm hep,sonradan farkettim o kadar savunmasız,o kadar sessizki surekli kendini ezdirir,sürekli her söyleneni yapar,kafası hep sağa yatık masum masum etrafta dolaşır,asla kimseyle kavga edip kırıcı birşey söylemez,benimde sesim çok çıkar kendimi asla ezdirmem,insanlar sanki zayıf insanları dahamı çok seviyorlar bilemedim,her konuda fikri olan,her şeyi pat pat söyleyen,ortamları geren tipleride pek sevmiyorlar,sanki biraz empati yapan,nerede ne soyleyeceğini bilen insan daha çok seviliyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X