- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi kaptanmaria
Komik mi bu sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde ne hayalkırıklığı.İnsanlar komik değil insanlar hayalkirikliği..
bende öyle yaptım ve içim birazda olsa rahatladı.Beğenmediği huyların varsa yüzüne söylemeliydi veya bir hatan varsa, dostluk bunu gerektirir.
Yaptığı hoş olmamış, sende artık onu önemli insanlar kategorisinde tutmazsın olur biter.
zaten şöyle bir baktımda aramın bir kere bile bozulmadığı arkadaşlarım hep ilkokuldan.Amanm üni arkadaslıkları geçici zaten.. notlarına bak kaptan
aynı soruya yukarda cevap verdim şekerim. keşke başlıktan çok konuya yoğunlaşıpta bişeyler yazsaydın yoksa kalabalık yapmanın alemi yok.Komik mi bu sence?
aynı soruya yukarda cevap verdim şekerim. keşke başlıktan çok konuya yoğunlaşıpta bişeyler yazsaydın yoksa kalabalık yapmanın alemi yok.
zaten bende bunu çok güzel öğrendim. içimdeki o biraz güvenide çok güzel alıp çöpe attılar1- kimseye güvenme
2- babana bile güvenme
3- güvenme
4- güvenme
Tam anlamıyla kimseye güvenilmiyor malesef ki...
belki çok basit bir olay gibi görünüyor ama o kadar çok güveniyordum ki beni çok yaraladı. bundan sonra kimse için en yakın arkadaşım diyemicem. kimseye güvenemicem. bende isterdim kendim pişmeyi ama sabredemedirler beni pişirdiler.Zaten konuyu okuyarak yazdım, komiklik bir durum yok, kazık yemişsin hepsi bu, daha da yiyeceksin böyle böyle hayat felsefen olacak pişeceksin