- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Belki bilen bilir zeynep zor alkan zor çiftini instagramda çok fazla fotoğrafları var sürekli yabancı ülkeleri gezip duruyorlar neyse evlilik yıldönümleriymiş sanırım bugün altına yazmışlar fotoğrafın kızın elinde bi kutuda dolu gül var marksı yazıyo merak edip internetten baktım güller tam olarak iki milyar.. İnsanlar bu kadar paraları nasıl kazanıyor anlamıyorum.. Eşim iyi kazanıyor ama çok borç var onlara anca gidiyor çok ödeme olunca.
sadece yiyip içiyoruz öyle çok alışveriş de yapmıyoruz anca gdiyo ödeme çok fazla bankalara olunca.. Bi güle iki milyar da verdirmem.. Düşünüyorum çok param olsa bi ev almk isterdim içini istediğim gibi döşemek vs.vs. Ama işte eşim o kdr çalışıyo didiniyo herkes aynı ama şükür tabi halimize ben halimden memnunum da sadece merak ediyorum neden biz de öyle olamayalım diyorum. Yani bu insanlar ne iş yapıyor bu kadar kazanıyor.. Sanırım adam gayrimenkul danışmanıymış babadan zengin ama babası nasıl baştan böle zengün oldu..
Sorum şu gerçi bn inanmıyorum.. Bi insan kötü işlere bulaşmadan haramsız sıfırdan milyoner olmaz.. Ya da bilemiyorum. kimse yıllarca çalışarak milyoner olamaz sıfırdan diyorum..
Bişey lazım akıl kafa zeka fikir ama ne
. Acunun yaptığı gibi sıfırdan zengin olmak..
sadece yiyip içiyoruz öyle çok alışveriş de yapmıyoruz anca gdiyo ödeme çok fazla bankalara olunca.. Bi güle iki milyar da verdirmem.. Düşünüyorum çok param olsa bi ev almk isterdim içini istediğim gibi döşemek vs.vs. Ama işte eşim o kdr çalışıyo didiniyo herkes aynı ama şükür tabi halimize ben halimden memnunum da sadece merak ediyorum neden biz de öyle olamayalım diyorum. Yani bu insanlar ne iş yapıyor bu kadar kazanıyor.. Sanırım adam gayrimenkul danışmanıymış babadan zengin ama babası nasıl baştan böle zengün oldu..
Sorum şu gerçi bn inanmıyorum.. Bi insan kötü işlere bulaşmadan haramsız sıfırdan milyoner olmaz.. Ya da bilemiyorum. kimse yıllarca çalışarak milyoner olamaz sıfırdan diyorum..
Bişey lazım akıl kafa zeka fikir ama ne
. Acunun yaptığı gibi sıfırdan zengin olmak..
Son düzenleme: