İnsanlar değişir mi?

Evet anlam veremiyorum hiç. Keşke daha önceden fark etseydim.

Yaşadığım her anı,her olay bana değişmediklerini yineledi.Zamanla o kötü huylarının sıklığı ya da şiddeti azalabilir ama tamamen yok olmaz. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz ?

Bir hafta önce evi terk ettim 3 gün öncede arayıp kararını açıkladı.
Cnm evet insanlar değişir. Bazen iyi yönde bazen kötü yönde. Eğer dönmek isterse belirli şartların olmali ailesiyle alakali. Eger kabul ederse değişmiş demektir. Evet değişen ve eşinin kıymetini anlayan var biliyorum

Yaşadığım her anı,her olay bana değişmediklerini yineledi.Zamanla o kötü huylarının sıklığı ya da şiddeti azalabilir ama tamamen yok olmaz. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz ?
Bi ümit haber bekliyorum aptal gibi ama ailesinin dediklerine baktıkça zaten olmaz.
Haklısınız evet, maalesef geç farkettim nasil biri olduğunu.

Umarım dediğin gibidir. Evet şartlarımı kabul etmeden asla dönmem zaten. Teşekkür ederim

Bi ümit haber bekliyorum aptal gibi ama ailesinin dediklerine baktıkça zaten olmaz.
Haklısınız evet, maalesef geç farkettim nasil biri olduğunu.
Önemli olan tahammül eşiği. Kimse dört dörtlük değil herkes hata yapar, önemli olan söz konusu rahatsız edici huy sizin kırmızı çizginiz mi? Sonuçta her hata,her huy tolere edilemez değil mi? Hazımsızlık yapar mutsuz eder. Kendinize sorun:
''Ben bu adamı böyle kabul ettim,bi ömür idare ederim'' diyebiliyor musunuz?

Can çıkar huy çıkmaz acı ama gerçek..
Çok yeni evliymişsiniz de hiç mi fark etmediniz aile bağımlılığını?

Tabiki herkes hata yapar evet. Ben onu öyle bilmiyordum gerçekten ailesinin hiçbir hatasını görmeyen biriyle bana yapılan haksızlıklarda bile beni suçlayan biri olduğunu bilmiyordum hiç arkamda durmadı ciddiye almadı beni, ailesi öncelikliydi. Sonuç ortada

Can çıkar huy çıkmaz acı ama gerçek..
Çok yeni evliymişsiniz de hiç mi fark etmediniz aile bağımlılığını?
Yani aile bağımlılığını biliyordum ama beni ezebilecek derecede olduğunu değil. Evlenince kendi ailesi olduğunu sindiremedi galiba

Üzüldüm, size saygısı olmayan bir insanla ne denli mutlu olursunuz bilemem sonuçta saygı sevgiyi besler öyle değil mi?

Üzüldüm, size saygısı olmayan bir insanla ne denli mutlu olursunuz bilemem sonuçta saygı sevgiyi besler öyle değil mi?
Evet haklısınız değişme ihtimali var mı yok mu diye kendimi yiyip bitiriyorum kaç gündür pişman olup aramadığı halde. Kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorum ama aklıma çok takılıyor anlam veremiyorum

Yani aile bağımlılığını biliyordum ama beni ezebilecek derecede olduğunu değil. Evlenince kendi ailesi olduğunu sindiremedi galiba
En küçük bağımlılık bile felakete yol açıyor sahiden..
Bağlı olsunlar ama bağımlı değil..

Sıkıntı henüz taze üzülmeniz çok normal, üzülmeseniz tuhaf olurdu neticede insansınız ve duygularınızın yıpranması çok çok olağan ama hayatımızın yegane amacı evlilik değil. Bence evlilik cesaret ve şans işi resmen piyango yani sizin karşınıza böyle bir insan çıkması ya da sonradan değişmesi falan evliliğin tabiatı zaten. Olmuyorsa olmaz, denemeden bilemezdiniz?

Evet doğru şansa çok bakıyormuş sonradan anladım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…