Evet anlam veremiyorum hiç. Keşke daha önceden fark etseydim.Genelleme yapmak istemem ama insanların özlerinin çoğunlukla aynı kaldığını düşünüyorum. Onun kafasında evlilik ve aile kavramları bu şekilde tutulması gereken şeyler demek ki.
Ama unutulan bir şey, evlilik 3 kişinin değil 2 kişinin kurumu.
Cnm evet insanlar değişir. Bazen iyi yönde bazen kötü yönde. Eğer dönmek isterse belirli şartların olmali ailesiyle alakali. Eger kabul ederse değişmiş demektir. Evet değişen ve eşinin kıymetini anlayan var biliyorumBir hafta önce evi terk ettim 3 gün öncede arayıp kararını açıkladı.
Bi ümit haber bekliyorum aptal gibi ama ailesinin dediklerine baktıkça zaten olmaz.Yaşadığım her anı,her olay bana değişmediklerini yineledi.Zamanla o kötü huylarının sıklığı ya da şiddeti azalabilir ama tamamen yok olmaz. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz ?
Umarım dediğin gibidir. Evet şartlarımı kabul etmeden asla dönmem zaten. Teşekkür ederimCnm evet insanlar değişir. Bazen iyi yönde bazen kötü yönde. Eğer dönmek isterse belirli şartların olmali ailesiyle alakali. Eger kabul ederse değişmiş demektir. Evet değişen ve eşinin kıymetini anlayan var biliyorum
Hayır yok. 4 aylık evliyiz.Çocuğunuz varmı? Kac yıllık evlisiniz
Önemli olan tahammül eşiği. Kimse dört dörtlük değil herkes hata yapar, önemli olan söz konusu rahatsız edici huy sizin kırmızı çizginiz mi? Sonuçta her hata,her huy tolere edilemez değil mi? Hazımsızlık yapar mutsuz eder. Kendinize sorun:Bi ümit haber bekliyorum aptal gibi ama ailesinin dediklerine baktıkça zaten olmaz.
Haklısınız evet, maalesef geç farkettim nasil biri olduğunu.
Ay kıyamam sana bitanem. Cok yenisinizHayır yok. 4 aylık evliyiz.
Tabiki herkes hata yapar evet. Ben onu öyle bilmiyordum gerçekten ailesinin hiçbir hatasını görmeyen biriyle bana yapılan haksızlıklarda bile beni suçlayan biri olduğunu bilmiyordum hiç arkamda durmadı ciddiye almadı beni, ailesi öncelikliydi. Sonuç ortadaÖnemli olan tahammül eşiği. Kimse dört dörtlük değil herkes hata yapar, önemli olan söz konusu rahatsız edici huy sizin kırmızı çizginiz mi? Sonuçta her hata,her huy tolere edilemez değil mi? Hazımsızlık yapar mutsuz eder. Kendinize sorun:
''Ben bu adamı böyle kabul ettim,bi ömür idare ederim'' diyebiliyor musunuz?
Evet çok çabuk bitti maalesefAy kıyamam sana bitanem. Cok yenisiniz
Özelden yazdim sana. BakabilirmisinAy kıyamam sana bitanem. Cok yenisiniz
Yani aile bağımlılığını biliyordum ama beni ezebilecek derecede olduğunu değil. Evlenince kendi ailesi olduğunu sindiremedi galibaCan çıkar huy çıkmaz acı ama gerçek..
Çok yeni evliymişsiniz de hiç mi fark etmediniz aile bağımlılığını?
Üzüldüm, size saygısı olmayan bir insanla ne denli mutlu olursunuz bilemem sonuçta saygı sevgiyi besler öyle değil mi?Tabiki herkes hata yapar evet. Ben onu öyle bilmiyordum gerçekten ailesinin hiçbir hatasını görmeyen biriyle bana yapılan haksızlıklarda bile beni suçlayan biri olduğunu bilmiyordum hiç arkamda durmadı ciddiye almadı beni, ailesi öncelikliydi. Sonuç ortada
Evet haklısınız değişme ihtimali var mı yok mu diye kendimi yiyip bitiriyorum kaç gündür pişman olup aramadığı halde. Kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorum ama aklıma çok takılıyor anlam veremiyorumÜzüldüm, size saygısı olmayan bir insanla ne denli mutlu olursunuz bilemem sonuçta saygı sevgiyi besler öyle değil mi?
En küçük bağımlılık bile felakete yol açıyor sahiden..Yani aile bağımlılığını biliyordum ama beni ezebilecek derecede olduğunu değil. Evlenince kendi ailesi olduğunu sindiremedi galiba
Sıkıntı henüz taze üzülmeniz çok normal, üzülmeseniz tuhaf olurdu neticede insansınız ve duygularınızın yıpranması çok çok olağan ama hayatımızın yegane amacı evlilik değil. Bence evlilik cesaret ve şans işi resmen piyango yani sizin karşınıza böyle bir insan çıkması ya da sonradan değişmesi falan evliliğin tabiatı zaten. Olmuyorsa olmaz, denemeden bilemezdiniz?Evet haklısınız değişme ihtimali var mı yok mu diye kendimi yiyip bitiriyorum kaç gündür pişman olup aramadığı halde. Kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorum ama aklıma çok takılıyor anlam veremiyorum
Evet haklısınız ama onuda anlamıyor öyleleri. sanki kendi akılları yok bilmiyorum neden böyleEn küçük bağımlılık bile felakete yol açıyor sahiden..
Bağlı olsunlar ama bağımlı değil..
Evet doğru şansa çok bakıyormuş sonradan anladım. Teşekkür ederimSıkıntı henüz taze üzülmeniz çok normal, üzülmeseniz tuhaf olurdu neticede insansınız ve duygularınızın yıpranması çok çok olağan ama hayatımızın yegane amacı evlilik değil. Bence evlilik cesaret ve şans işi resmen piyango yani sizin karşınıza böyle bir insan çıkması ya da sonradan değişmesi falan evliliğin tabiatı zaten. Olmuyorsa olmaz, denemeden bilemezdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?