• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar değişir mi?

Kelebek_0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
24
7
6
Merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. Aranızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama eşim ailesinin ağzına bakan biri, beni de onlar yüzünden çok üzdü, suçladı bende dayanamayıp evi terk ettim çünkü herzaman hata bendeydi hiç onlarda değil. Arada tabi başka şeyler de yaşandı. Ailesinin dolduruşuna geldiği için de boşanmaya karar verdi hâla hatasını anlamamış çok güzel de doldurmuşlar, bende çok zorlamadım yoruldum çünkü.

Yeniden başlasak yani eğer geri dönmek istese değişmiş ihtimali olabilir mi anlar mı eşinin birinci planda olması gerektiğini? Yoksa insanlar değişmez mi? Hiç o aşamaya gelip geri döndüğü için mutlu olan var mı?

Malesef değişmez insanlar eşin senin yanında olsaydı en başından beri olurdu

Merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. Aranızda bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama eşim ailesinin ağzına bakan biri, beni de onlar yüzünden çok üzdü, suçladı bende dayanamayıp evi terk ettim çünkü herzaman hata bendeydi hiç onlarda değil. Arada tabi başka şeyler de yaşandı. Ailesinin dolduruşuna geldiği için de boşanmaya karar verdi hâla hatasını anlamamış çok güzel de doldurmuşlar, bende çok zorlamadım yoruldum çünkü.

Yeniden başlasak yani eğer geri dönmek istese değişmiş ihtimali olabilir mi anlar mı eşinin birinci planda olması gerektiğini? Yoksa insanlar değişmez mi? Hiç o aşamaya gelip geri döndüğü için mutlu olan var mı?
2 sene evlilik üzerine 7 ay esimden ayrı yasadım
Snr ikimiz dr dayanamadık barıstık
Bir süre değişti sandım ama değişmemiş
2 sene snr gercekten bosandık
Sorunlar aynı sorunlardı
Ailesi yani

Değişmez bence

2 sene evlilik üzerine 7 ay esimden ayrı yasadım
Snr ikimiz dr dayanamadık barıstık
Bir süre değişti sandım ama değişmemiş
2 sene snr gercekten bosandık
Sorunlar aynı sorunlardı
Ailesi yani

Değişmez bence
Yazık olmuş gerçekten. İnsanlara sınırları onların göstermesi gerekiyor onuda yapamıyorlar yada yapmak istemiyorlar.

Bu konulardan annemde cok cekti. Babam degisti ama annemin 30 yili gecti mucadeleyle. 55 yasinda yeni yeni farketti. Gencligini harcadigina deymez bence..

Umarım sizi sizin kadar sevecek ve sizin kadar fedakarlık yapacak biri karşınıza çıkar
Şuan başkasıyla olmayı hayal bile edemiyorum zor bi zaman olacak galiba yanıma bile gelmedi konuşmak için telefondan söyledi. Ama yinede teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah öyle olur.

Genelleme yapmak istemem ama insanların özlerinin çoğunlukla aynı kaldığını düşünüyorum. Onun kafasında evlilik ve aile kavramları bu şekilde tutulması gereken şeyler demek ki.

Ama unutulan bir şey, evlilik 3 kişinin değil 2 kişinin kurumu.

Bu konulardan annemde cok cekti. Babam degisti ama annemin 30 yili gecti mucadeleyle. 55 yasinda yeni yeni farketti. Gencligini harcadigina deymez bence..
Haklısınız galiba. sevmek yetmiyormuş gerçekten. Zaten tekrar güvenebilecek miyim geri gelse onuda bilmiyorum..

Back
X