• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlar degisirmi ?

Kendisi cok istiyor beraber takilalim olalim vs.. yok dedim her seferinde ama simdi evleniyorlar ve bize cok yakin biryerde oturacaklar. Illaki gorusmeler olacak nasil davranmaliyim bilmiyorum..

Isin kotu tarafi 1 sene oncesine kadar kaynim bana karsi cokk cok iyi , eltim bana karsi kotuyken.. 1 senedir kaynimla cok kotu eltim bana karsi cok iyi... bunu anlamis degilim mesela.
Kaynınızı doldurup ama bak be nekadar iyiyim ben bişey yapmadım imajı vermeye çalışıyor, aklin varsa samimi davranma yüzeysel ol , can çıkar huy çıkmaz...

Yedisinde neyse 70 o olur ben inanmıyorum karekterin değişeceğine
Çok iyi görünür arkadan fitne fesat dedikodu yapar içinde varmış dersin
Karekter kolay kolay değişmez
İnsanları tanıyalı beri hayvanları daha çok sever oldum:KK31::spor::spor:

Hayir onceden eltimin yaptiklarindan hep kaynimin haberi vardi haberi oluyordu benim sevmedigimi de biliyordu. O zamanlar hep eltime kizardi ne istiyorsun bu kizdan diye. Sonra eltim iyi olmaya kaynim birden degismeye basladi. Degismeyi de su sekilde anlatayim genelde kaynim benim dusuncelerimi begenir ve bana sorar surekli. Gecen bir konu arasinda burayi boyle dekor etsen super olur dedim herkesin icinde seni ilgilendiren bisey yok bizim konumuz bu dedi. Yerin dibine girdim hic beklemiyordum son zamanlarda surekli boyle asla da altta kalmam. Cunku bir kere kalirsam hep tepeme cikar.
Evet kaynınız abartmış, ama ben sizin yerinizde olsam son kez ikisinede adım atar, iyi düşünür ne kocama nede başkasına onları anlatır yakınırım. He baktınız bu adımınızı onlar hak etmiyor sessiz sedasız gene çekersiniz kendinizi. Şöyle ki dediğim gibi ne sır verip nede evle ilgili bir şey anlatırsınız normal güzel vakit geçirirmeyi deneyin. Siz bir ailesiniz sonuçta. İlerde belki bınlara bakıp gülersiniz

benim kuzenim de eltiniz gibi. diğer kuzenimden için düğünüm olsun bitsin, kim takar onu yeeaaa diyebilen karakterde birisi.. sonuç: muhatap alıp konuşmuyorum kendisiyle.... eltiniz de menfaati için yanaşıyor herkese demek ki... benden uzak Allaha yakın olsun der yoluma bakarım ben olsam..

Işte çevreye bu durumu oyle bir yansitiyor ki sanki beni cok seviyor hatta bana asikta ben pas vermiyorum hissi veriyor cevremdekilerde bak senin icin neler yapiyor iyi gecinin artik iyi olun diyorlar. Bu göz boyama gibi geliyor bana da. Yani ben zamaninda onun gozlerinde o nefreti gormesem emin olun inanicam.

Kaynınızı doldurup ama bak be nekadar iyiyim ben bişey yapmadım imajı vermeye çalışıyor, aklin varsa samimi davranma yüzeysel ol , can çıkar huy çıkmaz...

Kaynımı kaybedersem üzülürüm tabi ki bu kaynimin seçimi olur ama biz kardeş gibiydik bwnim icin kardeşm neyse esimin kardeşi de odur. Ve eger ki eltim yuzunden bu sekilde davraniyorsa kendi kaybeder. Ki zamaninda onun icin yapmadigim şey yoktu. Eşimle kac kere kavga bile ettik yinede kaynimi savundum.

Kaynanama kayinbabama karsi bile arkasinda durdum genç o karismayin dedim çok sukur beni dinlediler iyi oldular kaynima karsi...

Sadece bir ara eltimle kayinbabam sorun yasamisti kaynimda siz benim nişanlimi pink kadar sevmiyorsunuz diye bagirmisti. Bunu da duyup kendisine sormustum neden boyle dusunuyorsun diye... o da bana senlik bir durum kesinlikle yok suan o lafi soyledigime utaniyorum ama o an oyle hissettim ozur dilerim demissti...

Bir de bikere nişanlisina bagirip pink bizim iyiligimizi istiyor her kavgamizda bizi o baristiriyor. Neden art niyetli dusunuyorsun diye bagirmisti. Cok sarhostu ustunde durmamistim...

Bundan biraz zaman sonra da bana degisik davranmaya basladi. Mesela eltimin anlattigi bir olaya tepki gosterip , pink kimki ozelimizi ona anlatiyorsun demisti. Cok sasirmistim cunku 5 senedir hem kaynim hem eltim herseylerini anlatip benden fikir isterler. Hee kavgalarinda elimden geldigince baristiririm. Kaynim kimseye anlatmadigi duygularini dusuncelerini benimle paylasirdi. Kaynanam bile kaynimin morali bozuk oldugunda pink kizim git sen sor sana anlatir derdi ve anlatirdi. Bu duruma geldigimize inanamiyorum :(

Yedisinde neyse 70 o olur ben inanmıyorum karekterin değişeceğine
Çok iyi görünür arkadan fitne fesat dedikodu yapar içinde varmış dersin
Karekter kolay kolay değişmez
İnsanları tanıyalı beri hayvanları daha çok sever oldum:KK31::spor::spor:

Bende mi bir sorun var bilmiyorum ama o boyle yaptikca ben cok hircinlasiyorum ona karsi dogrumu yanlismi bilmiyorum ikiyuzlulere asla tahammulum yoktur o boyle yaptikca yuzune birrton laf saymak istiyorum.

Evet kaynınız abartmış, ama ben sizin yerinizde olsam son kez ikisinede adım atar, iyi düşünür ne kocama nede başkasına onları anlatır yakınırım. He baktınız bu adımınızı onlar hak etmiyor sessiz sedasız gene çekersiniz kendinizi. Şöyle ki dediğim gibi ne sır verip nede evle ilgili bir şey anlatırsınız normal güzel vakit geçirirmeyi deneyin. Siz bir ailesiniz sonuçta. İlerde belki bınlara bakıp gülersiniz

Tek temennim bu aslinda insanlarla gergin olmayi sevmem o insan ya hayatimdadir ya degildir. Ama eltim olunca bu iş degisiyor malesef hayatimda olmak zorunda cunku esimin ailesini seviyorum allah herkese boyle bir kaynana kayinbaba gorumce nasip etsin inşallah benim ailemin yapmadiklarini yaptilar...

Akrabalarimdan tabiki konusmadiklarim konusmaya gerek duymadiklarim var. Ama zamani gelince herkesle konusur sorunumu hallederim. Onun cevresinde genelde herksle bir gerginlik kavga küslük halinde o zaman bu kiz geçimsiz diyorum kendi kendime. Demekki menfaari bitince herkesle iliskisini kesiyor. En ufak ornek bir akrabasinin eşi vardi kizi hic sevmez bana anlatirdi. Sonra bir ara o kadar yakin oldular ki neyse birbirlerine isindilar heralde dedim. 1-2 ay sonra cok buyuk bir kavga edip kustuler seneleerdir konuşmuyor. O kizla kustukten sonra benimle iyi gecinmeye basladi cok cok iyi hatirliyorum. Birden mesaj atmalarla basladi kahveye mi gelsem oldu Bunlar beni dusunduruyor.

Dediginiz şeyi beceremiyorum :KK43: ama cok işe yaradigini ogrenmis oldum.

Ornegin kv felan varken " cnm/ tabi gezelim olur"( esinizin yanindada boyle yapin, yok gizli saklim yok esimden diyip ben senin ailenden sunu sunu hic sevmedim demek cok sacma, akilli kadinlar bunu yapmaz).
Verilen randevu sozunden caymak olmaz tabi. O randevuya gidin. Ama sonrakilere " cok isterdim ama isim var canim" derdim.

insanlar degişmez, değişmeye zorlanabılır....zorlada guzellik olmaz, kavundu karpuz olsun desen dışını yeşile boyasan içi yine kırmızı olmaz yani kavunsa kavun bence

Ornegin kv felan varken " cnm/ tabi gezelim olur"( esinizin yanindada boyle yapin, yok gizli saklim yok esimden diyip ben senin ailenden sunu sunu hic sevmedim demek cok sacma, akilli kadinlar bunu yapmaz).
Verilen randevu sozunden caymak olmaz tabi. O randevuya gidin. Ama sonrakilere " cok isterdim ama isim var canim" derdim.

Gerektigince kendisini kirmamaya calisiyorum emin olun. Teklif genellikle ondan geliyor. Kabul ediyorum cogu zaman birlikte birseyler yapiyoruz. Hatta cogu zaman bana birsey lazim olursa soyle seve seve yaparim falan diyor. Boyle yazincada acaba sorun bende mi diyorum :) kiz daha ne yapsin

insanlar degişmez, değişmeye zorlanabılır....zorlada guzellik olmaz, kavundu karpuz olsun desen dışını yeşile boyasan içi yine kırmızı olmaz yani kavunsa kavun bence

Cuk oturmuş tesekkur ederim yorumunuz için. O kadar cok isterdimki gercekten ona guvenip birseyler paylasabilmeyi. Ama ne soylesem ne duysa eskiden gidip butun arkadaslarina anlatip dalga gecerdi o yuzden anlatamiyorum. Zaten yanindaykende cimbizla seciyorum agzimdan cikacaklari bu da beni geriyor tabiki.

Back
X