İnsanlar hakkında hep yanılma

Elalaleelele

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
259
202
53
33
Bugün kuzenimi aradım
(aramızda bayağı yaş farkı var ve ben teyze diyorum)hava'dan su'dan konuşurken sana bi şey sorucam biliyorum ki doğruyu söylersin dedi bnde sor teyze dedim,geçen b..abin ile konuşuyoduk bana söylemez ama biraz içmişti ve anlattı dedi, yaklaşık 5 yıl önce eşi ile boşandı eşi ile bi tartışmasında ela bile senin için onun ile 3 gün bile evli kalmazdım dedi,aynen bu şekilde teyzeme üzülerek konuşmuş ama sen böyle bi şey söyledim mi dedi hayır teyze dedim ve yemin ettim zaten yanımızda sen olmadan hiç görüşmedik dedim,2 kez evine gittim o da teyzem vardı yanımızda ve o da bana geldi 2 kez en çok ve ya mevlid için yada akrabalarla hep birlikte bi toplandık,teyzemde görüştüğümüzde mutfakta sadece yardım için kısa süreliğine yan yana geldik bütün konuşmamız böyle zamanlarda ki Allah'tan hiç başbaşa görüşmemişiz,nasıl oluyo bi kavga da benim adımı geçirebiliyor kuzenimi de çok severim ayrıldıkları için çok üzülmüştüm hatta ilk ayrılacaklarını yine telde teyzemden duymuştum ve koşarak teyzeme gittim hediye alıp güldürmeye çalıştım onun dışında eniştemi amcalarımdan dayılarımdan üstün tutarım ve çok hakkı geçti bana aklım almıyor kız da kendi halinde cici bici bi kız diye düşünürdüm hep teyzem 2 hafta önce duymuş ve bugün söyledi kuzenim kimbilir kaç yıldır böyle bi şey söylediğimi zannediyor,kızı bulup hesap soramıyorum çünkü memleketinde ve sosyal medya kullanmıyor,neden beni hedef alıp böyle bi şey söyledi kuzenim ile bu sürede bi çok kez bi araya geldik ama hiç konuyu açmadı ve gayet iyi konuştuk neden sadece beynimde bu dönüyor sorun yok dedik ve kapattık ama içim içimi yiyor kızı bulup hesap sormak istiyorum, kuzenimde bunca yıl nasıl içine atıp bana bi şey demedi yada o an beni arayıp nsıl böyle konuşursun diye sormadı,gayet medeni ayrıldılar hatta bi süre görüştüler de tel'de sanırım bundan sonra kimse için o iyi biridir diye düşünmicem hep bi önyargılı olucam

Kuzeninize teyze demeniz enteresan, yaşınızda küçük değilmiş.

B. abi kim?
Teyze(kuzen) le ve sizinle alakasi ne?

büyütecek bir mesele değil bence. boşanma sırasında laflar edilmiş ortaya.

Kuzeniniz sizi tanıdığı için takılmamıştir

Kız ile hiç aile ile ilgili konular konuşmadık neden benim adım geçmiş onu anlamıyorum,ben eşim ile ayrılsam gidipte biri için söylemediği birşeyi söyledi demem
karşı tarafın canını yakmak için söylemiş. çok yakını olan biri için böyle bir ifade kullansa muhtemelen yalan anlaşılacaktı, o da bir akrabanın ismini sallamış. kavga sinir anında isim de yanlış çıkmış olabilir ya da yanlış hatırlanıyor olabilir.
ama her türlü boşver takılacak bir mevzu değil. seni tanıyan bilir zaten

Benim üzerimden yapılması büyük saçmalık çünkü o kadar kendi halimde biriyim ki ve bu ilk kez gelmedi de başıma hani direkt iftira değil de yanlış anlaşılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…