- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.983
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
11 haftalik bebegim karnimda öldü. 2 ay oldu. Evliligimizde 2.yilimiz bitiyor, ben 28 yasindayim esim 29. Bebegimizin gelisi supriz olmustu aslinda, oncesinde anne olmayi hazir degilim kariyerime odaklanmak istiyorum vs diye ertelemistim. Hamile kaldigimi da ailelerimiz ve yakin bir iki arkadasim dışında kimseye soylememistim. Simdi ne zaman annemlere gitsek komsular-ki benim cocuklugumu bilen insanlar bunlar- devamli benim cocuk dusunup dusunmedigimi soruyorlar. Hatta cocugumuzun olmadigina dair dedikodular cikarmislar. Biri apartmanda karsilastigimizda durduk yere " ben de zamaninda 4 sene ugrastim tup bebek tedavisi gordum uzulme " vs tarzi konustu. Normalde gülüp gecerim milletin bu laflarina ama hepsinin yuzune haykirmak istiyorum acimi. Bilip bilmeden bos bos konusanlara avazim ciktigi kadar sana ne diye haykirmak istiyorum...
Ayni mahalleden çocukluk arkadaşım da tam 11 haftalik hamileymis gecenlerde arayip hal hatir sordugumda ogrendim. Bulustugumuzda kendi durumumu anlattigimda bilseydim senle bulusup acini tazelemezdim dedi. Ne alakasi var ben senin icin sevindim dedim. Zorla cocuk hasreti yasatacaklar sanki. Ne olurdu kimse kimsenin cocuk durumunu sorgulamasa, yorum yapmasa bilip bilmeden...belki evliligimde problem var, belki maddi kaygi yasiyorum, belki sadece anne olmak istemiyorum, belki de karnimda kaybettim...kime ne ya...cok doldum sanirim kimseye anlatamayacagim seyleri burda anlatmaya ihtiyacım vardi...
Ayni mahalleden çocukluk arkadaşım da tam 11 haftalik hamileymis gecenlerde arayip hal hatir sordugumda ogrendim. Bulustugumuzda kendi durumumu anlattigimda bilseydim senle bulusup acini tazelemezdim dedi. Ne alakasi var ben senin icin sevindim dedim. Zorla cocuk hasreti yasatacaklar sanki. Ne olurdu kimse kimsenin cocuk durumunu sorgulamasa, yorum yapmasa bilip bilmeden...belki evliligimde problem var, belki maddi kaygi yasiyorum, belki sadece anne olmak istemiyorum, belki de karnimda kaybettim...kime ne ya...cok doldum sanirim kimseye anlatamayacagim seyleri burda anlatmaya ihtiyacım vardi...