• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar nankör.

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Çok yakim canciger kiz arkadasim badodan biriyle tanisti.Cocuk geldiginden beri yuzume bakmiyo.Çocukla bulustu benle mesaji aramayi kesti.Herkes takma diyo da kac yillik arkadasim niye muabbetini kesiyo.Hep derdik evlensekte goruscez hep yanyanayiz ama yalanmis hepsi.En som dayanamadim ben yazdim normal konustu.Hic bisey anlatmiyo aileler tanisti falan diye.Amac ne yani.Eskiden olsa anlatirdi.Facemde halaa ekli.Gordum foto atmislar.Numarasini sildim.Neden mutsuzlugunu benimle paylasiyoduda mutlulugunu paylasmiyo dmeekki gercek dost degilmis

Kadınların cogunda olan bir durum bu. Kac yasindasiniz merak ettim? Cunku insan belli bir yastan sonra tek tek evlenen arkadaslarina veda ediyor.
25yasindayim.Bi arkadasim evlendi halaa gorusuyoruz ama.O daha evli degil.alt tarafi sevgilisi geldi baska sehirden uc haftadir yazmiyo

Benim anlamaya calistigim niye bi anda iletisimi kesiyo.Uc hafta oldu.Bugun gitmesi lazim sevgilisinin gorev yaptigi yere.En az 6ay cocuk buraya gekmiycek.Merak ediyorum o alti ayda arayip sorcakmi.Yada illa skntsii olcak anlatmak icin ariycak mi

Vardır böyle tipler.
Sıkıntı sizinle alakalı değil, kendi karakter eksikliğinden.
Çünkü dünyayı yanındaki adamcığı yapıp, bir anda onunla varolmuşcasına yaşarlar.
Ben onlara 'sevgili beyinli' derim, sevgili ne zaman gider ya da kavga edilir, o zaman beyin devreye girer ve dünyaya dönülür.
Uzak durmanız iyi olmuş, kendince 'kıskanıyor' yaftası yapıştıracaktır, hazırlıklı olun.

Benim anlamaya calistigim niye bi anda iletisimi kesiyo.Uc hafta oldu.Bugun gitmesi lazim sevgilisinin gorev yaptigi yere.En az 6ay cocuk buraya gekmiycek.Merak ediyorum o alti ayda arayip sorcakmi.Yada illa skntsii olcak anlatmak icin ariycak mi
çocuk askerse ben inanmıyorum evleneceklerine.Çok hikaye duydum netten kadınlara kızlara ne hıkayeler evlenme vaatleri yaptıklarını.Bak demedi deme

Vardır böyle tipler.
Sıkıntı sizinle alakalı değil, kendi karakter eksikliğinden.
Çünkü dünyayı yanındaki adamcığı yapıp, bir anda onunla varolmuşcasına yaşarlar.
Ben onlara 'sevgili beyinli' derim, sevgili ne zaman gider ya da kavga edilir, o zaman beyin devreye girer ve dünyaya dönülür.
Uzak durmanız iyi olmuş, kendince 'kıskanıyor' yaftası yapıştıracaktır, hazırlıklı olun.
Kiskanmak falan yok bunu iyi biliyo.Cunku benim hayatimdada biri var.Hem benim hayatimdaki insan bir bucuk yildir hayatimda onunki uc ay ama iki haftadir goruyo.Ben bile ayni sehirdeyken hic ihmal etmedim.Ondan beklemezdim ne bilim.Beni cidden cok sasirtti.Yalniz sunu anladim beni yalnizken yaninda tutuyomus resmen kullaniyomus

çocuk askerse ben inanmıyorum evleneceklerine.Çok hikaye duydum netten kadınlara kızlara ne hıkayeler evlenme vaatleri yaptıklarını.Bak demedi deme
Evet asker.Ya bak bunlar uc ay telden konustu.Hic gorusmeden evlilik karari aldilar.Cocuk buraya geldi falan.Ben inaniyorum cunku cocugun tum akrabasi duymus.Eger yalan osla akrabasina duyurmaz.cocuk gitti simdi taaaa yazin gelicek galiba

Kiskanmak falan yok bunu iyi biliyo.Cunku benim hayatimdada biri var.Hem benim hayatimdaki insan bir bucuk yildir hayatimda onunki uc ay ama iki haftadir goruyo.Ben bile ayni sehirdeyken hic ihmal etmedim.Ondan beklemezdim ne bilim.Beni cidden cok sasirtti.Yalniz sunu anladim beni yalnizken yaninda tutuyomus resmen kullaniyomus
Her türlü kıskanıyor der bu tip insanlar.
Sizin ilişkiniz olsa da, evli bile olsanız 'ayy kendi kocası, sevgilisi benimki gibi davranıyor, benimki gibi yakışıklı-zengin değil, benimki daha çok seviyor, ilgileniyor' vs bu liste uzar.
Çünkü sevgili beyinliler onlara göre dünyadaki en muhteşem kişiyi bulmuştur ve en mükemmel aşkı yaşıyordur, gerisi yalandır.
Bu sebeple de arkadaşları bir bir onları terkeder, hazmedemezler çünkü onun mutluluğunu.
İşte beyinleri devrede olmadığından hiç demezler ki 'ben ne bencil bir insanım, kendi ilişkime düştüm de arkadaşlarımı, çevremi ihmal ettim, yazıklar olsun bana.'
Hiç iletişime geçmeyin, yazarsa bile açıklama yapmayın.
Nereden biliyorsun derseniz, en az böyle 6 7 insan tanıdım ve niyeyse hep ilişkim olmasına rağmen (18 yaşımdan beri sevgilim olan adamla evlendim) onları kıskandım...

Her türlü kıskanıyor der bu tip insanlar.
Sizin ilişkiniz olsa da, evli bile olsanız 'ayy kendi kocası, sevgilisi benimki gibi davranıyor, benimki gibi yakışıklı-zengin değil, benimki daha çok seviyor, ilgileniyor' vs bu liste uzar.
Çünkü sevgili beyinliler onlara göre dünyadaki en muhteşem kişiyi bulmuştur ve en mükemmel aşkı yaşıyordur, gerisi yalandır.
Bu sebeple de arkadaşları bir bir onları terkeder, hazmedemezler çünkü onun mutluluğunu.
İşte beyinleri devrede olmadığından hiç demezler ki 'ben ne bencil bir insanım, kendi ilişkime düştüm de arkadaşlarımı, çevremi ihmal ettim, yazıklar olsun bana.'
Hiç iletişime geçmeyin, yazarsa bile açıklama yapmayın.
Nereden biliyorsun derseniz, en az böyle 6 7 insan tanıdım ve niyeyse hep ilişkim olmasına rağmen (18 yaşımdan beri sevgilim olan adamla evlendim) onları kıskandım...
Çok guzel yazmissiniz elinize saglik.Faceden falan silmemis gerci silmesi icin sebep bile yok.Biz onunla hep konusurduk birbirimizin her aninda yanyana olucakttik.Hergun saatlerce konusurduk.Cocugu gormeden önce bana herseyi anlatirdi.Ama gecen msj attim mesela konustuk cok kisa.Nasil gidiyo dedim guzel senin nasil dedi.Eskiden olsa uzun uzun anlatirdi şimdi anlatmiyo paylasmiyo amac ne yani.Merak ettigim msj atcak mi dugunune cagircak mi onu merak ediyorum.Bi de o evlenise bu sehirden gidicek nasil olsa beni gormiycek ondan boyle yapiyo

Back
X