insanlar ne kadar dengesiz

salak bu insanlar ya, ben de eskiden kiloluyken çok duyardım bu lafları ama ben sessiz kalamaz ve hep ağır cevap verirdim.
haa bu arada sana kilo almışsın diyenler, 2 gün sonra zayıflasan derler aaa ne akdar zayıflamışsın yakışmamış. insanları memnun etmen zor. önemli olan senn sağlığın ve kendini iyi h,issetmen. ben çok yaşadım bunu hem zayıfken hem tombişşşken. sen kafana takma öncelikle ve lafın altında kalma. sen de karşındaki insana onun fiziksel bir özelliğiyle karşılık ver canım, bi daha yapamazlar:))

insanların durumları hakkında sürekli yorum yapan ve eleştiri içinde olan insanlar genel olarak sorunlu bir kişiliğe sahiptir zaten..kendileri huzursuz
oldukları gibi,aileleri,çevreleri de huzursuzdur..ve öyle insanların dikkat edin kendilerinden başka dostları yoktur...en güzeli gülüp geçmek...:31:

çok sinirim bozuldu sabah sabah öyle çok kilolu biri değilim evet bu aralar kilo aldım ama bu nedense benden fazla etrafımdaki insanları ilgilendiriyor. görenler kadın veya erkek farketmiyor bu arada sen kilo almışsın. az önce birini tersledim öyle sana ne deyip şimdi de üzülüyorum keşke terslemeseydim diye

ama arkadaşım sana ne yani sanane , sen kimsin ki bana kilo almışsın diyorsun. siz böyle durumda olsanız biri size kilo almışsın dese ne cevap verirsiniz. öyle bir şey söylemek lazım ki bir daha hiç bir kadına kilo almışsın demeye cesaret edemesinler.

canm seni anlıyorum ben de yurt dışına eramusa gittiğimde 8 kilo filan almıştım 61 olmuştum ama sonuçta çok kilolu da görünmüyodum dolgunlaşmıştım yani çünkü ben göbekten kilo almam pek bacaklarımdan ve kalçadan alırım o yüzden çok farkedilmiyodu yani
orda yine erasmus yapan türk bi çocuk vardı Allahın uyuzu yani beni her gördüğünde ne kadar kilo almışsın diyip duruyodu dikkat et bu ne hal iyice kilo almışsın falan filan benim psikolojimi bozuyodu ya bi de kış yani üstümdede mont filan var hani yazın olsa da her yerim açıkta olsa da öyle birşey dese neyse de
sadece bana da değil oda arkadaşıma da aynı şeyi yapıyomuş ona ne oluyosa sanki benim çok samimi arkadaşım olsa anlicam yorum yapmasını da o da yok yani bi kere söyledin anladık ne 20 kere her gördüğünde söylüyosun ki

çok sinirim bozuldu sabah sabah öyle çok kilolu biri değilim evet bu aralar kilo aldım ama bu nedense benden fazla etrafımdaki insanları ilgilendiriyor. görenler kadın veya erkek farketmiyor bu arada sen kilo almışsın. az önce birini tersledim öyle sana ne deyip şimdi de üzülüyorum keşke terslemeseydim diye

ama arkadaşım sana ne yani sanane , sen kimsin ki bana kilo almışsın diyorsun. siz böyle durumda olsanız biri size kilo almışsın dese ne cevap verirsiniz. öyle bir şey söylemek lazım ki bir daha hiç bir kadına kilo almışsın demeye cesaret edemesinler.

geçen teyzem bana neler dedi, ağlayacaktım nerdeyse.. 27 yaşındayım ben evlilik falan konuşuyorduk, bende bu ara ayagımın ağrısından dolayı hareketsiz kaldım kilo da aldım yani biliyorum. neyse işte dedi ki biri var aslında senle tanıştırmak istedigim ama utanıyorum nasıl göstereyim seni bu şişko halinle dedi :53::53: şok oldum. baktım şaka da yapmıyor..

yaa ben onu begenmem belki diyorum, nesini begenmeyecekmişsin onun işi var arabası var, ama zayıf işte bakmaz sana diye konuyu uzattı durdu sinir oldum yaa :47::47:

bazen gerçekten bilmiyorlar ne konuştuklarını :47:

benim de kilom habire değşir öyle yüksek değil ama bir 3-4 kilo sürekli gelir gider.normal kiloda olduğum için o kilo gitse zayıflamışsın derler,gelse şişmanlamışsın derler.aynada da hemen farkederim.neye göre geliyor gidiyr hala çözemedim.ramazanda çoğu zaman sahur bile yapmadan aç kaldım tüm gün iftarda normal yedim ama kilo aldım:1:bazen de yerim yerim almam.:26:sadece dans edersem vücudumun şekillendiğinden eminim.millet söyler "evet aldım" derim bozulmam (daha doğrusu belli etmem:1:) o zaman üstelemiyorlar.bence öyle yap "hıı aldım ya" de gülümse ikinci cümle gelmeyecektir.

insanoğlunu memnun etmek kadar zor birşey olamaz.

hep bir kusur bulup,onu deşifre etmeyi marifet sanar.

bende de oldu aynısı ama ben hiç bişey demedim.şimdi evliyim.herkes diyorduki evlenince kilo alınıyor sende alırsın.

ben evlendikten sonra diyet bile yapmadan 5 kilo verdim.şimdi herkes şaşırıyor.ama o:''kilo almışsın'' diyenler her nedense(!) verdiğim kilolardan bahsetmiyor,süzüp geçiyor.

kötü düşünceli insan çok.insanların mutsuzluğundan mutlu olan ya da insanların istemediği şeyleri yüzüne vurarak mutlu olan insanlar....öyle acıyorumki onlara.

onları hasta olarak görüp ona göre davranıyorum.sende öyle yap.

Back
X