İnsanlar neden benden kaçıyor

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
iyiakşamlar herkese. 29 yaşındayım. Kendine davranışlarına dikkat eden herkesin bakımlı ve güzel bulduğu eğitimimi tamamlamış iyi bir işte çalışan biriyim. İnsanlara karşı her zaman sevecen ve iyiyimdir kötü kalpli biri asla olmadım ama uzun zamandır farkında olduğum ve aşamadığım bir sorun var nedenini asla anlamıyorum ama insanlar beni sevmiyor arkadaşlarımdada sosyal hayatımdada üzerimde çok olumsuz bir durum söz konusu. Her zaman bir mesafe koyuluyor araya itici bir davranışta bulunmuyorum asla aksine yanlış anlaşılmamak için dikkatli davranıyorum ama olmuyor lütfen bana yardım edin ben bu işin içinden çıkamıyorum örnek vereyim normalde beğenilen biriyimdir ama yıllardır kimsenin yüzüme baktığı bile yok iş dışında sosyal hayatım kalmadı. Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile sanki kaçarcasına gittiler ne oluyor anlamıyorum bana destek verin ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Böyle bir durumla karşılaştığınızda sorgulayın neden diye. Nasıl bir mizacınız var bilmiyorum ama belki gülümsemek işinize yarar.

benim bir arkadasım var aynı sizin dediginz gibi evlenmek istiyor su an kız 32 yasında ve mesela tanıstıgı herkesle aynı bu sekilde sizin dediginiz gibi tanısıyor konusuyor bir bulusuyor devamı gelmiyor
ama bu kızda söyle bir sıkıntı var zengin birini buldu mu hemen kafeslemeye calısıyor yani öyle deli bakıyor ki kapmaya calısıyor sanki darlamıyor etmiyor ama rahatsız edici bir aurası var ve bence erkekler bu yuzden kacıyor, ozellikle su davranısın sıkıntılı sorunlu diyemiyorum kıza ama var yani bir sorun belki sizin de fark etmediginiz bir özelliginiz vardır öyle

Dikkat çekici derecede güzelmisiniz?Eğer cevabınız evet ise başka sebep aramayın.

Bazen şimdi ki halinizin tersi olmalısınız? Biraz iyi biraz kötü..
Ve hep iyi hep iyi olamayın, kaçan balık olun.
Yeri gelir aklınızdakini pat diye söyleyin.
Ortama ,insana göre davranın.
Sanırım haklısınız ama gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sanırım peşimde gezip beni beğenen benim için çaba gösteren erkekler bile yüzüme bakmıyor artık arkadaşlarımda aynı şekilde hep bir mesafe neyden kaybettiğimi çözemiyorum

bi arkadasim vardi, o kadar hassas o kadar inceydi ki Allah'ım yok boyle bisey

hiç alinip gucenecek bisey demese de gelir özür dilerdi defalarca, bisey diyemezdin alinip kusecek kalbi kirilcak diye

severim ama gorusmek tercihim degil, diken uzerinde oluyorum onunlayken. cok iyi cok çok güzel sohbeti de tatli ama asiri duygusal hassas ve alingan

belki sizde fazla hassas birisinizdir ondan kaciyodur etrafinizdakiler

Bilmiyorum ki sadece genç bir kızın olması gerektiği gibi olduğumu düşünüyorum çizgimi bozmamaya çalışırım

O kadar değil ama herkes beğenir beni ne bileyim kimi boyumu kimi kaşımı kimi tarzımı hep bir şekilde beğenilen biriyim insanların böyle olmasına sebep mi
Kesinlikle sebep bu bence emin olun!Bundan sonra ortamlarınızı daha dikkatli gözlemleyin ve söylediğim bakış açısı ile değerlendirin bana hak vereceksiniz.

Bende yapmacık tavırlar asla sergileyemem sizin gibi ama dürüstlüğe insanlara değer verdikçe mi bu sorunlar oluyor düye düşünüyorum bazen

Bilmiyorum ki sadece genç bir kızın olması gerektiği gibi olduğumu düşünüyorum çizgimi bozmamaya çalışırım

arada bozmayi bi deneseniz mi acaba

hakkini savunurken bile kalp kirmamak icin cirpinan bi insanla tartismak sıkıcı olabilir mesela

Malesef olamıyorum deniyorum bazen ama yapamıyorum

bence sorun fazla hanimefendi olmaniz cevrenizde sizin gibiler yoksa yalnizlasirsiniz dogal olarak

insan ne kadar farkli olsa da kendine yakin karakterlerle daha iyi anlasiyo. istisnalar olabilir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…