İnsanlar neden benden kaçıyor

Geçen gün tanıdıklar vasıtasıyla görücü gelenler bile, demişsiniz. kim geldi, neden geldi, niçin geldi, burayı anlamadım.

Burda bu konudan muzdarip cok arkadas var. Bazen bazi insanlar guzel olsada muhabbeti sarmiyor. Bir tane cok guzel arkadasim var ya tertemiz guzel ahlakli sevecen. Ama fazla sevecen yani kedi gibi birsey miymiy insanin konusasi gelmiyor o konustugu zaman uykum geliyor. Cok kiz arkadasim erkek arkadasim var evli oldugum halde bazi arkadasalrim var erkek. Yani soyle esimle ortak arkadaslarimiz. Ozellikle bir araya geldikleri zman telefonu hoparlore verip beni dinlerler. Ama kahkahalar havada ucar. Net olmaniz lazim. Ben birde espri anlayisina cok inaniyorum. Elektrigimi hemen alirlar. Konusurken insanlarin gozlerinin icine bakin. Samimi olun. Kotu gunlerinde iyi bir dost olun.ama surekli insanlari arayarak sikmayin. Ben bazen ararim kizlarla dedikodunun dibine vururuz. Bazem isim olur bisey sorup kapatcam derim bir saniyede soracagimi sorarim yuzune kapatirim.ne o alinir ne ben. Bu samimiyetide veririz yani

bence sorun fazla hanimefendi olmaniz cevrenizde sizin gibiler yoksa yalnizlasirsiniz dogal olarak

insan ne kadar farkli olsa da kendine yakin karakterlerle daha iyi anlasiyo. istisnalar olabilir tabiki
Dediğiniz gibi yalnızlaştım resmen çok yoruldum bu durumdan neden böyle neden ben diye güçlü kalmak için umursamamak için kendimi hırpalamak artık yordu

Bilmiyorum ki sadece genç bir kızın olması gerektiği gibi olduğumu düşünüyorum çizgimi bozmamaya çalışırım

Siz 28 yaşındasınız. Genç kız değilsiniz. Belki davranışlarınız ergence geliyordur insanlara.

Kişisel bakımınıza özen gösterir misiniz? Belki de sadece kötü kokuyorsunuzdur. Bilemedim. Çevrenizde dobra samimi biri varsa ona bu konuyu açın derim.

Kesinlikle sebep bu bence emin olun!Bundan sonra ortamlarınızı daha dikkatli gözlemleyin ve söylediğim bakış açısı ile değerlendirin bana hak vereceksiniz.
Kesinlikle arkadaşın söylediklerine katılıyorum, hatta böyle bir konum bile var. Ben uzun süre çözmedim yani kadınların bu kadar haset olabileceğine ihtimal vermemiştim ama artık 34 yaşımda sana yemin edebilirim ki sebep bu. Hatta ben o konuyu açtıktan sonra inanılmaz bir şey oldu ve birisi itiraf etti (kadınlar asla özgüvenim eksik diye yüzünüze söylemez o yüzden inanılmaz) senin özgüvenin çok yüksek, etkili bi auran var ben senin gibi değilim beni anlayamazsin falan dedi. Hatta eşlerini falan o kadar kıskanıyorlar ki, ben eşimin tıraşına giyimine fit olmasina falan dikkat ederim, aynı kadın bana ben benimkine mümkünse duş aldırmıcam , sen herşeyi en iyi olsun istiyorsun , senin özgüvenin fazla falan dedi.. Ondan sonra daha çok dikkat eder oldum resmen yüzleri düşüyor aynı ortama girdiğimizde.. He aksi olan yok mu ..var bir iki tane çok severim onları da ama dikkat ettim ya yaşları benden çok büyük aynı kulvarda görmüyorlar beni ya da çok güzel pilot bir bayan arkadaşımız(ki özgüveni yüksek olmasında noolsun)ve 15 yıllık arkadşım.. Gerisi hep aynı...

Çok güzel böyle olmanız ne mutlu size ama bu durum biraz mizac meselesi sanırım. Ben miymiy bir insan hiç olmadım ve hiç birini arayıp saatlerce sıkılacağı duruma getirip konuşmadım ve güzelim veya alımlıyım diyede kimseden yakınlık beklemiyorum ama senelerdir hep ayni durum sorgulamaya başladım artık

Bende aynı vaziyetteyim canım karakterimizde aynı kimseyi kırmam incitmem beyenilen başarılı bi insanım ama kıskandıklarını tavırlarından sözlerinden bile anlıyorum ve huyları zıt bana benim tam tersim insanlar kalbi kırılırmı incinirmi diye düşünmeyen hiç bir konu hakkında sohbet edemediğim insanlar yani terslik sende degil boşver hem kimseyi memnun edemessin ailen sana yetmeli ben insanlardan uzak durmayı ögrendim kırıla kırıla

İtici olmamak için sarfettiğiniz çaba itici, eğreti geliyo olabilir insanlara. Öyle bi arkadaşım vardı, itici olmamak insanlara yaranmak için çok çabalıyodu ve bu beni çok rahatsız ediyodu. Görüşmüyoruz. Sorsanız o da sizinle aynı cümleleri kurar. Bence bunu bi gözden geçirin.

Yoo hiç kötü kokmuyorum acaba siz ilkokul yıllarınızda kötü koktuğunuz için dışlandınız da bilinçaltınızda böyle mi kaldı ? Ayrıca 29 yaşındayım 28 değil. en fazla 22-23 gösterdiğimi söylerler ama kimse gerçek yaşıma inanmaz genelde.

Yanlış anlaşıldım sanırım insanlar beni sevsin diye yaranmak için arkadaşınız gibi bir çabam YOk sadece olduğum gibiyim ama insanları kırmamaya özen gösteririm değer veririm onlara

Haklısınız kadınlardaki bu ruhsal sıkıntılı durumu bende biliyorum malesef. Ama hep mi hasetlik hep mi böyle olur onu çözemedim ben anlam veremiyorum çünkü

Yanlış anlaşıldım sanırım insanlar beni sevsin diye yaranmak için arkadaşınız gibi bir çabam YOk sadece olduğum gibiyim ama insanları kırmamaya özen gösteririm değer veririm onlara
Afedersiniz yanlış aksettim. Bu şekilde algılanıyo olabilir demek istemiştim. Yani sizin bu tavrınız gerçek değil de ekstra çaba gibi anlaşılıyo olabilir demek istemiştim. Elbette böyle bi çabanız yoktur kusura bakmayın örnek verirken gerekli açıklamayı yapmamışım.

Rica ederim olabilir dediğiniz gibi çünkü günümüz insanları malesef hanımefendiliği fazla önemsemiyor bellide sorun burda fazla hassas olmakta

Rica ederim olabilir dediğiniz gibi çünkü günümüz insanları malesef hanımefendiliği fazla önemsemiyor bellide sorun burda fazla hassas olmakta
Bazı şeyler karakteristiktir. Örneğin ben sevdiğim saydığım insanlara çok iyiyken, hoşlanmadığım insanlara illet bişeyim. Kimse kırılmasın gücenmesin yapamıyorum. Seviyosam 1 2 kez alttan alır, mutlu olması için çabalarım. Ama haketmiyosa illet olurum. En yakın arkadaşım şey der "tosba seninle asla ters düşmek istemezdim, iyiki beni seviyosun"

Bazen insanları idare esip görmemezlikten gelmek zorunda kalıyorsun mesela iş Ortamında uyumsuz olmamak ardına yoksa bende sizin gibiyim yapmacık davranamaz sevmediğim birine neysem oyumdur aslında

Ama bu durum psikolojimi etkilemeye başladı malesef ne kadarda sorun etmemeye çalışsamda takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…