- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bunun kötü olmakla ne alakası var? Beğenmemiş ilgilenmemiş zamanında, şimdi şartla farklılaşmış ilgilenmiş.Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Hayatı, insanları bir kere daha sorguladığım bir akşamda size biraz içimi dökmek istiyorum. Herkesin ağzındaki şu ‘dış görünüş benim için önemli değil içi iyi olsun’ lafının ne kadar doğru ne kadar yalan olduğunu bir kez daha anladım. Üzgünüm ama kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor.
Lise ve üniversitede gerçekten kilolu biriydim. Okullarım birer birer bitti kilo verdim kendime baktım. Okul zamanı benimle bir kere konuşmamış, yüzüme bakmamış, nasılsın dememiş herkes ki özellikle erkekler şimdi sürekli sosyal medyadan ordan burdan yazıyor. Sürekli görüşelim diyorlar. Kaç erkek arkadaşım flört anlamında yazdı anlatamam. Oysaki her birinin beni nasıl görmezden geldiğini hatırlıyorum. Bu ikiyüzlülük neden çok merak ediyorum. Herkesi genellemiyorum yanlış anlaşılmasın ben asla insanları yargılamam eleştirmem çünkü kiloluyken aynı muameleyi bende gördüm. Böyle insanlar olduğuna adım gibi eminim.
Ama bu ikiyüzlü insanlar midemi bulandırıyor. Daha bugün birisi bana yazmış ne güzel olmuşsun sen diye bir erkek arkadaşım. Oysa sorsanız okul zamanı benimle bir kere konuşmamıştır. Ben anlayamıyorum bu insanları neden böyle kötüler?
Aman aman oyle deme. geçenlerde bir konuda kilo ile ilgili hakaret falan içermeyen bir yorum yaptım ceza aldim. Forum daki hamburger lobisi biraz sonra yer seni.Niye kötü olsunlar? İnsanlar birbirlerinin ilk dış görünüşünden etkilenir doğal olarak. Genlerimizde var bu. En iyi kombinasyonu bulup sağlıklı ve güzel yeni nesiller oluşturmaya çalışıyoruz içgüdüsel olarak. Kilolu insan sağlıklı değildir, bu yüzden çekici gelmez karşı cinse.
Sizin için de dış görünüşünüz ya da sağlığınız önemliymiş ki çaba sarfedip kilo vermişsiniz öyle değil mi?
Hamburger lobisiAman aman oyle deme. geçenlerde bir konuda kilo ile ilgili hakaret falan içermeyen bir yorum yaptım ceza aldim. Forum daki hamburger lobisi biraz sonra yer seni.
Kötülük ya da ikiyüzlülük değil bu anlattığınız.Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Hayatı, insanları bir kere daha sorguladığım bir akşamda size biraz içimi dökmek istiyorum. Herkesin ağzındaki şu ‘dış görünüş benim için önemli değil içi iyi olsun’ lafının ne kadar doğru ne kadar yalan olduğunu bir kez daha anladım. Üzgünüm ama kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmiyor.
Lise ve üniversitede gerçekten kilolu biriydim. Okullarım birer birer bitti kilo verdim kendime baktım. Okul zamanı benimle bir kere konuşmamış, yüzüme bakmamış, nasılsın dememiş herkes ki özellikle erkekler şimdi sürekli sosyal medyadan ordan burdan yazıyor. Sürekli görüşelim diyorlar. Kaç erkek arkadaşım flört anlamında yazdı anlatamam. Oysaki her birinin beni nasıl görmezden geldiğini hatırlıyorum. Bu ikiyüzlülük neden çok merak ediyorum. Herkesi genellemiyorum yanlış anlaşılmasın ben asla insanları yargılamam eleştirmem çünkü kiloluyken aynı muameleyi bende gördüm. Böyle insanlar olduğuna adım gibi eminim.
Ama bu ikiyüzlü insanlar midemi bulandırıyor. Daha bugün birisi bana yazmış ne güzel olmuşsun sen diye bir erkek arkadaşım. Oysa sorsanız okul zamanı benimle bir kere konuşmamıştır. Ben anlayamıyorum bu insanları neden böyle kötüler?
Aman aman oyle deme. geçenlerde bir konuda kilo ile ilgili hakaret falan içermeyen bir yorum yaptım ceza aldim. Forum daki hamburger lobisi biraz sonra yer seni.
Birazdan gelip ikimizi de yiyecekler. O zaman da gulersin ☺Haha bi hamburger lobimiz yoktu o da mı oldu çok şükür
Bunun kötü olmakla ne alakası var? Beğenmemiş ilgilenmemiş zamanında, şimdi şartla farklılaşmış ilgilenmiş.
Birazdan gelip ikimizi de yiyecekler. O zaman da gulersin ☺
Senin yüzünden ben de yandım tekrar. :)
Maalesef erkekler değil genel itibariyle insanların çoğu böyle. Şekilciyiz.
Dürüst olmak gerekirse fiziken beğenmediğim birinin bende içini merak etmem. Bu kiloyla alakalı değil. Her türlü fiziki özellik olabilir.
Bunlar flört için geçerli tabi.
Arkadaş olarak baktığım kişilerin sadece karakteriyle ilgilenirim. Fiziki özellikleri beni bağlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?