İnsanlar neden böyle ya :(

Merhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte. :KK42:göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil :KK42:hep böyle çirkin mi olacam ben:KK42:

Cidden hamile kadina bunu diyecek suursuzlukta kim var etrafinizda. Insanlar iyice kafayi yemisler yemin ederim. Zaten doktora gidiyorsunuzdur asiri bir kilonuz varsada doktorunuz sizi uyarir geri kalana halt etmek duser.

Merhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte. :KK42:göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil :KK42:hep böyle çirkin mi olacam ben:KK42:
hayatim biyunca cok zayif bi insan olmadim ama ozendim hep cok zayif insanlara ama simdi hamileligimi ogrendugim andan itibaren hergun ayna karsisina gecip kocaman karnimin hayslini kurdum.bir suru catlagimda oldu 6kilo aldim ve o kadar mutluyum ki herseye deger en guzel gunlerinin keyfini cikar duyma kimseyi

Merhaba arkadaşlar
hayatim biyunca cok zayif bi insan olmadim ama ozendim hep cok zayif insanlara ama simdi hamileligimi ogrendugim andan itibaren hergun ayna karsisina gecip kocaman karnimin hayslini kurdum.bir suru catlagimda oldu 6kilo aldim ve o kadar mutluyum ki herseye deger en guzel gunlerinin keyfini cikar duyma kimseyi

Millete ne senin kilondan memenden yahu, bende kizimda 23 kilo felan aldim catlaklarim olmadi cok sükür, ama dogumdan bir sene sonra bütün kiloyu verdim ve suan 58 kiloyum sende dogumdan sonra bütün kilolarini verir eski fitt haline dönersin.
Kimseyi dinleme söyleyenlere yapistir lafi.

Sağolun arkadaşlar haklısınız meleğim herseye değer kimseyi takmamak lazım yeterki bebeğim sağlıklı olsun dimi. Çok iyi motive oldum sayenizde :KK73:

bence bu psikolojik savaş hayatın her anında var, belki hamileler hormonlar vasıtasıyla bunu göremiyorlar, kişisel sanıyorlar,
çevrenize bağlı olarak elbette her konuda abartısız her konuda eleştirilebilirsiniz.
bu vücudunuz olur, mesleğiniz olur, eviniz olur,...
önemli olan sizin kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeniz ve ben buyum diyebilmeniz,
diğer kişiler yine susmayacaklar ama siz onları en azından duymayacaksınız, ve hayatınızdan keyif alacaksınız.

bana çok kilo almışsın diyene, evet ben hamileliklerimde çok kilo alıyorum diyorum. ne var yani,
almayan da almıyor hakikaten, 9 aylık olup karnını saklayabilen kadınlar var, e onlar da öyle, ne yapabiliriz ki.
emin olun kilo almayıp da bunu dert edinen hamile kadın da çoktur.
ama ne onlar dert etsin ne de biz, eğer ki doktorun bir uyarısı yoksa bazı şeylerin bünyesel olduğunu kabul edip çok kafaya takmamak gerek.

Merhaba arkadaşlar

Takmayın ,üzülmeyin karnınızdakine yazık...
Dün baktımda şöyle kendime gögüsten konu açılmışken kocamanken şuanda mandilana kadar oldular:işsiz::işsiz:
Kilo deseniz adım sıskaya çıktı.Demekki neymiş verilirmiş,sadece sağlığınız açısından dikkat edin
Çarçabuk verirsin inşallah....sağlıcakla alın meleğinizi kucağınıza:KK46:

Hayır yani canlı taşıyosun sen. olucka tabikide bunlar.
bunları diyenler incecik hamilelik gecirdi sanırım:KK67:

Bunlar gelip gecici dertler.
Yavrun sag salim dunyaya gelsin gerisi bos.
Dermani varmi? Var.
Diger bi konuda bebeginin parmaklari olmayan bi bayan gordum.
Arkdas gorduyse keske derdim catlaklar olsaydi demistir.

Hic kafana takma elalemi
Hayatinin en güzel gecmesi gereken dönemde bu insanlarin laflariyla morelini bozma. Sende sana öyle diyen insanlara de ay sende cok cilizsin sende şöylesin sende böylesin. Onlarin hamile bir kadini üzmeye hakki yok.
Evet mesela benim annem ve aile arkadasi beni uyardilar hamileligim ortasinda. Bende cok kilo almistim biliyordum zaten ondan alinmiyordum. Napim sigarayi birakinca yerini yemekle doldurdum.... bu da dogru degil ama neyse.
Ben hemen hemen kilo veremiyorum yaklasik en en fazla benim gibi zor kilo verenlerdensen iki sene sonra eski halinde dönersin

Merhaba arkadaşlar

Bunu size kim söylediyse aklında bir sorun var:işsiz: Allahaşkına siz içinizde bir can taşıyorsunuz bundan büyük mucize olur mu üstelik gözlemlerime göre çevremdeki tüm hamileler doğumdan sonra aldığı kiloları veriyor çatlaklar geçiyor vücut kendini yeniliyor:süslü: üstellik annelik yüzlerine ayrı bir güzellik katıyor :KK68: böyle saçma sapan sizi kıskanan, moralinizi bozmaya çalışanları hiç takmayın doğum yaptıktan sonra emin olun eski halinizden daha da güzel olacaksınız ki bence hamileler çirkinleşmiyor şuana çevrenizdekilerin söyledeiklerinden dolayı öyle hissediyorsunz hamileler ayrı bir tatlı oluyor:KK28:

bende ayni durumdayim cok kilo almadim ama catlaklar yakami birakmiyor.onlarda sonradan gecermi acaba? yada belki gorunumleri azalir

bende ayni durumdayim cok kilo almadim ama catlaklar yakami birakmiyor.onlarda sonradan gecermi acaba? yada belki gorunumleri azalir

Yeni doğum yapan birinden duymuştum çatlaklarının fazla olduğunu ama eczaneden araştırp aldığı etkili birkaç krem sayesinde yavaş yavaş geçtiğini söylemişti bence sizinki de geçer takmayın kafanıza:KK56:

Ayyy terbiyesiz insanlar.. Hamile olmasaniz bile zayif olmak zorunda degilsiniz ki. Kime ne aldiginiz kilodan verdiginiz kilodan. Esim beni boyle begeniyor der ağızlarını kapatirsiniz hiiiic duymayin dinlemeyin kimseyi zaten hassas donemdesiniz.

Çok haklısınız ne Bebeğimi ne kendimi uzmeye gerek yok galiba inşallah geçicek hepsi şurda 2 aydan az bi zaman kaldi zaten :) hepinizden Allah razı olsun :) En Büyük KK:KK19:

Merhaba arkadaşlar
ay yemın ederım vur totona maşallah bana de gec. hiç işin gucun yok mnılletın cenesınımı dınlıcen. zayıf olsan bu seferde ne dıcekler bılıomusun, kızım cocuk tasıosun ne bu hal kılo al kıloooo. Duyma, kulaklarını kapa. yav he he de geç. Benım yıllar once kk dan bı tandıgım vardı, hamıleyken kendımı daha sexi hissediyorum derdi hep:):):):) Evlat tasıyorsun tatlımmmm, tadını cıkarrr:)

Back
X