• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden böyle ya :(

Çok üzüldüm yaa gerçekden benimki bulupda bunamak gibi bişey sanırım. Rabbim size de bir bebek nasip etsin inşallah.
ben insanları anlamıyorum. 3 yıllık evliyim. Dün akraba düğününe gittik kuytu köşelerde olsun milletin içinde olsun bebeğin varmı? Eee artık yap bir tane bebek....Deşmeyin artık yaramı. Kanatmayın! Olsa yapacaz zaten. hamile oluncada çok kilo almışsın muabbetinimi çekicez yani oooo işimiz var....

Sağolun arkadaşlar haklısınız meleğim herseye değer kimseyi takmamak lazım yeterki bebeğim sağlıklı olsun dimi. Çok iyi motive oldum sayenizde :KK73:
Aynı durumdayım :) 62 kiloydum hamilelikten önce. şimdi çok kilo aldım. 90 kilo oldum :D Ama çok kilolu görünmüyorum öyle. Sadece karnım çok büyüdü birde basenlerim falan.Ben o kadar takmıyorum nasılsa geçer diye ama insanlar benden dertli. İkiz mi yoksa. Kaç aylıksın ne kadar kaldı ? sorularından gına geldi. Bir de kendi hamilelikleriyle kıyaslıyorlar. Herkesin yapısı farklıdır demekten bıktım. Bu insanlar yüzünden ben de bazen bunalıp ağlıyorum evde söyledikleri aklıma gelince.

ben insanları anlamıyorum. 3 yıllık evliyim. Dün akraba düğününe gittik kuytu köşelerde olsun milletin içinde olsun bebeğin varmı? Eee artık yap bir tane bebek....Deşmeyin artık yaramı. Kanatmayın! Olsa yapacaz zaten. hamile oluncada çok kilo almışsın muabbetinimi çekicez yani oooo işimiz var....
Milletin ağzı torba degil ki büzemiyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin. Daha 6 aylık evliyken bana çocuğun olmuyor mu neden yok diyorlardı. Olmuyor değildi istemiyordum daha yeni evliydim.hamile kaldım şimdi de böyle diyorlar.hadi bana söyledikleri neyse ama öyle insanların içlerinde olan yarayı desmelerini de anlayamıyorum.neden yani neden kime ne sen mutlu huzurluysan Rabbim bir bebek verecektir sen dua et canım.neler neler olur dünyada benim bi tanidigimin hamile kalma şansı sıfırdı çünkü menopoza girdin demişti doktor üstelik meme kanseriydi.mucize oldu hamile kaldı. 4 aylık oluncaya kadar anlamadı hamile olduğunu kanser ilaçları kullandı ama hiç bişey olmadı olmamış çok şükür sağ salim aldı kucağına.şimdi diyorum ki o bir mucizeye hamile kaldiysa dünyada olmaz olmayacak diye bişey yok.Allah çok büyük dua et canım

Aynı durumdayım :) 62 kiloydum hamilelikten önce. şimdi çok kilo aldım. 90 kilo oldum :KK70: Ama çok kilolu görünmüyorum öyle. Sadece karnım çok büyüdü birde basenlerim falan.Ben o kadar takmıyorum nasılsa geçer diye ama insanlar benden dertli. İkiz mi yoksa. Kaç aylıksın ne kadar kaldı ? sorularından gına geldi. Bir de kendi hamilelikleriyle kıyaslıyorlar. Herkesin yapısı farklıdır demekten bıktım. Bu insanlar yüzünden ben de bazen bunalıp ağlıyorum evde söyledikleri aklıma gelince.
Bende 50 ile hamile kaldım 60 oldum öyle çok bi kiloda değil ama biraz boydan kaybediyorum. Ay aynen ya bide kendileriyle kıyaslarlar ya işte kızmamak elde değil. Kesin doğumca da bebeğime zayıf ise çok zayıf falan diyecekler yandık valla Allah bize sabır versin aman :işsiz:

Allah inşallah nasip eder. 3 yıl sonra dediklerine dua et :D ben balayından döndükten sonra işyerine bebek yok mu diyenleri biliyorum ve hamile olana kadar da hep sordular. Özel şeyler bunlar diyip susturuyordum. Ama bir daha gördüklerinde yine soruyorlardı. Hamile olduktan sonra da kaç aylık cinsiyeti ne adı ne olcak falan. kız olacak diyorum erkek gibi duruyor karnın demeler. Daha neler neler :)

Allah inşallah nasip eder. 3 yıl sonra dediklerine dua et :KK70: ben balayından döndükten sonra işyerine bebek yok mu diyenleri biliyorum ve hamile olana kadar da hep sordular. Özel şeyler bunlar diyip susturuyordum. Ama bir daha gördüklerinde yine soruyorlardı. Hamile olduktan sonra da kaç aylık cinsiyeti ne adı ne olcak falan. kız olacak diyorum erkek gibi duruyor karnın demeler. Daha neler neler :)

Milletin ağzı torba degil ki büzemiyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin. Daha 6 aylık evliyken bana çocuğun olmuyor mu neden yok diyorlardı. Olmuyor değildi istemiyordum daha yeni evliydim.hamile kaldım şimdi de böyle diyorlar.hadi bana söyledikleri neyse ama öyle insanların içlerinde olan yarayı desmelerini de anlayamıyorum.neden yani neden kime ne sen mutlu huzurluysan Rabbim bir bebek verecektir sen dua et canım.neler neler olur dünyada benim bi tanidigimin hamile kalma şansı sıfırdı çünkü menopoza girdin demişti doktor üstelik meme kanseriydi.mucize oldu hamile kaldı. 4 aylık oluncaya kadar anlamadı hamile olduğunu kanser ilaçları kullandı ama hiç bişey olmadı olmamış çok şükür sağ salim aldı kucağına.şimdi diyorum ki o bir mucizeye hamile kaldiysa dünyada olmaz olmayacak diye bişey yok.Allah çok büyük dua et canım
O günün akşamı ağlama krizi tuttu beni. Elimde değil. Sizler bebişinizin keyfini çıkarın ohhhh missss. :KK46::nazar:

Bende 50 ile hamile kaldım 60 oldum öyle çok bi kiloda değil ama biraz boydan kaybediyorum. Ay aynen ya bide kendileriyle kıyaslarlar ya işte kızmamak elde değil. Kesin doğumca da bebeğime zayıf ise çok zayıf falan diyecekler yandık valla Allah bize sabır versin aman :işsiz:
Evet o zaman da sütün yetiyor mu emiyor mu aç bu çocuk falan :) Bir de bizde kedi var. Kedi nolacak demeleri. Sanki çocuğumuzu bir tek onlar düşünüyor.

ohhh büyüsün göğüsler de hep süt dolsun inşallah ne güzel işte.
kilo da alın gitsin ya. bi daha bu kadar yemek yiyebileceğiniz bir dönem olmayacak ne yazık ki. yani tutup 30 kilo aldıysanız hani biraz sıkıntı olur ama gerisi fasa fiso.
çatlak ta genetik ne yazık ki krem biraz işin hafifletici etkisi.

Evet o zaman da sütün yetiyor mu emiyor mu aç bu çocuk falan :) Bir de bizde kedi var. Kedi nolacak demeleri. Sanki çocuğumuzu bir tek onlar düşünüyor.
Bide süt meselesi var dimi yandık yandık. Bide cinsiyet meselesi var soruyorlar kız diyorum neden erkek değil diyorlar :kızgın:hey Allahım ya:skandal: sipariş etik erkek diye yanlış gelmiş kız geri iade olmuyor malesef diyesim geliyor

Bide süt meselesi var dimi yandık yandık. Bide cinsiyet meselesi var soruyorlar kız diyorum neden erkek değil diyorlar :kızgın:hey Allahım ya:skandal: sipariş etik erkek diye yanlış gelmiş kız geri iade olmuyor malesef diyesim geliyor
hahaha bunun nedeni mi olur ya. Bizim oğlan eksik gelmiş de bari :KK70: Bana da burda birisi eşinin spermi zayıftır ondan kız diyordu.

Merhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte. :KK42:göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil :KK42:hep böyle çirkin mi olacam ben:KK42:
Tabiki kalmayacaksın. Benim kilo almaya müsait bunyem var. 74 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim. O konuşanlar banadz konuştu. Ama içimden hep inandim emzirirken zayıflıycam diye. Doğumdan sonra 86 dedim. Bu kadın lohusa dır susalım dedilermi hayır. Bende ben zayıflıycam dedim ve emzirirken2 senede59 kilo oldum sustularmı hayır. Iyyy nasıl catlamıştır karnın dediler. Yok hiç çatlağım dedim. Inandılarmı hayır soktum karnımı gözlerine. Bu arada düzenli günde3 kere kakao yağı sürdum. Göğüslerim başta çatlaktı. Eeee napsınlar 75 den95 e çıkmışlar canmı dayanır. Ama sonra tekrar 75 e inince çatlaklar da yok oldu. Hamilelik öncesi spor yapmamın faydası varmı bilmem. Ama iç bacakta kakao sürmeyi ihmal ettiğim yerler de hafif catlakalar var mesela. Sütten kesilince kilo aldım dikkat etmedim diyetisyene gittim şimdi54 kiloyum. Öyle konuşanlar şimdi de ayyyy iskelet gibi olmuşsun diyor. Bende nazar etme ne olur az ye seninde olur diyorum

Hamile iken çok kilo almissin diye başlar eziyet ve hiç bitmez.. sanırım sonsuza kadar elalemin çocuğuna laf etme var..

Ben 2 aylık hamile idim.. 10 kişi falan eşimin tarafı salonda oturuyoruz. Bi iki dakika ara ile hepsi çok kilo almissin demişti.. şaka gibiydi.. kalkıp kapıyı çarpıp gitmiştim.. sonra 30 kilo aldım 9 ayda.. GİK diyemediler :)))

:KK70:
daha bu ne bı dogur bak neler duyacaksın takma kafanı
agzı olan konusur

benı komsum her gorusunde dogurmadın mı sen daha derdı gerızekalı :KK70: sankı gunluk dogum kampı var gıdıp bı kosu dogurup gelıcem

bırıde bana aaaa ne kadar sısmanlamıssın demıstı
hamılelıgım boyunca 12 kılo verdım :KK70: karnım son 3 ay bellı oluyordu normal kendı kıyafetlerımı gıydım hamılelıgım boyunca

yanı bı kısım ınsanların kafası degısık cok ta sey yapmamak lazım :KK70:

hayırlı dogumlar
Hamilelikte 12 kiloyu nasıl verdiniz acaba????

inan taktigin kadar uzulursun he ama birsey var daha da olmadi anlasilan yuz goz olmuslar sessiz kaldigindan dolayi mesafe koy ayrica seni ilgilendiriyor mu isinize bakin de bak bakalim daha cvp verebiliyorlar mı.Kıskanclik baska birsey degil bu zaten hayirli dogumlar.

Ben sinirliyimdir.çalıştığım yer cok buyuk ve farkli departmanlardan da çay kahve molalarında,yemekte muhabbetim vardır.hamileliğimde bu konuda şaka yapanları bir bir bozdum ,uyardım.bayağı zayıftım bi de ben.50 kiloydum birden şiştim.
Sonra "daha doğurmadın mı sen" ler basladı gülup geçmeye başladım artik

Sıkmayın canınızı, hamileliğin doğan süreci bunlar.
Sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirin sonra toparlarsınız Allah'ın izniyle.

Yahu zaten bu doğurup doğurup 3 gün içinde incecik kalan kadınlar var ya şaşıyorum onlara.
O çocukları yumurtluyor musunuz ne yapıyorsunuz Allah aşkına.

Merhaba arkadaşlar
Bu insanların saçma eleştirilerinden dolayi dışarı çıkmak dahi istemiyorum. Ben hamleyim ve vücudum normal olarak değişti yani neden bu insanları bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum.napıyım bende istemiyorum bu kadar kilo almayi kendimi çok çirkin hissediyorum vücudum çatlaklar içinde ne kadar kremlesemde oluyor işte. :KK42:göğüslerim büyüyor elimde olan bişey değil engel olamıyorum malesef.aynaya bakmak dahi istemiyorum.eşim bu konuda bişey demiyor ama dışardan eleştiri aldıkca moralim bozuluyor.yok çok kilo almissim.yok göğüslerim çok büyümüş.napıyım ya anlayamıyorum elimde değil :KK42:hep böyle çirkin mi olacam ben:KK42:

Kıyamam sana..
Ben de çok zayıfım ve hamile olduğumda nasıl olacağımı çok merak ediyorum.
Ben de eminim tanıdığı birkaç kendini bilmez "açık sözlü" olarak kendini tanımlayan kişi bana da diyecek "çok kilo almışsın" falan...
Bunları düşündükçe ben de şimdiden sinirleniyorum ama kesinlikle lafını esirgeme canım. rıca bebek hele bir doğsun Allahın izniyle, peşinde koşturmaktan iğne ipliğe döneceksin emin ol.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sen anne olacaksın budan daha güzel bir şey var mı?? Kilo da neymiş..

Back
X