İnsanlar Neden Böyle?

Sizi tanımıyorum ama iyi kalpli bir insan olduğunuzu hissettim.Hayat sizin karşınıza en iyi insanları çıkarsın.Sevgiler...

acı ama gerçek nilayla funda sizden hazzetmiyorlar anlattığınız kadarıyla;bir süre aramayın sormayın

Bu dediğim de sizi üzecek belki ama sizinle görüşmek istemiyorlar. Uzak durun siz de.
Bulursunuz bir arkadaş kafaniza göre. Ya da arkadaş olmasa da olur bence..

Arkadas , komsu ,akraba , tarafindan dislandiginiz hissettiginiz kim varsa ,hayatinizdan uzaklastirin , ya da cikarin.Sizi haketmiyorlardir.Ben oyle yaptim, kafam rahatladi.

bence arkadasligini bitirmesende yinede biraz daha mesafe koyun . seninle benzer seyler yasamis birisi olarak soyluyorum eger mesafe koymassan daha cok uzulursun. iki arayacagina bir kere ara vede sakin ozelini bu arkadaslarina anlatma.

Sizi tanımıyorum ama iyi kalpli bir insan olduğunuzu hissettim.Hayat sizin karşınıza en iyi insanları çıkarsın.Sevgiler...

Biraz sıkıntılıydım gülümsettiniz beni çok teşekkür ederim, amin..
İnşallah siz de iyi, değerinizi bilen insanlarla karşılaşırsınız
Bu tarz değersiz hissettiren, enerji düşüren insanlar insanın hayatından çalışıyorlar bence, durmayın onlarla...

Bu dediğim de sizi üzecek belki ama sizinle görüşmek istemiyorlar. Uzak durun siz de.
Bulursunuz bir arkadaş kafaniza göre. Ya da arkadaş olmasa da olur bence..
Yok ne demek üzmez aksine düşüncenizi belirttiğiniz için memnun olurum.Beni en çok üzen şey ise arkadaşlığı bir kenara bıraktım,hiçbir insan öyle dışlanmayı hak etmez bence.İnsan bir hemcinsini öyle güvenilmez bir yerde bırakıp nasıl gider?Sevmiyor,hoşlanmıyor olabilirsin ama öyle hiç bilmediği bir semtte bırakmak nedir.Biraz vicdan yani...

Bu ne ki ? Daha nelerini tanıyacaksınız, ne hayal kırıklıkları birikecek..
İnsanlara ederinden fazla değer vermeyin. Ki üzülmeyesiniz. Size değer vereni de başınıza tac edin. Zamanla zaten bir konuşmayla insanları tanır duruma geleceksiniz. Böylesi durumlar için de kendinizi üzmeyin, neden diye sormayın. İşte bunlar hayat tecrübesi. Bir tecrübem daha birikti bir dahakine ona göre davranacağım deyip yolunuza devam edin..

Birlikte eve gitme konusunda haklısınız. Fotoğraf konusunda ise ettiğinizi bulmuşsunuz onlardan. Bir grupla beraberken yarım saat sıyrılıp telefonda görüşüyorsunuz. Bana göre bu saygısızlıktır o kişilere. 30 dakika az buz değil. İnsanlar sizi mi bekleyecek, çekmişler fotoğraf, daha da içlerinden gelmemiş olabilir, onlar artık başka konuya dalmışlar. Bana göre orada onları dışlayan siz olmuşsunuz, onlar da etkiye tepki vermiş.

bana boyle davranan insanlarla arkadas olmazdim acikcasi
ama sizinle de olmazdim bulusmada yarim saat telefonla konusmak hic bana gore degil, arkadasim bunu yapsa kalkar giderdim masadan

Misafirlikte telefonla konuşulmasından hiç hazzetmem ama fotoğraf çekinip sizi dışarda bırakmaları da hoş değil.

Size aşırı derecede sıkıcı ve yapışkan muamelesi çekmişler. Her fırsatta baştan savmişlar. Belki birgun lazim olursunuz diye mi nedirse açıkça seni istemiyoruz diyemiyorlar ama davranışlar tamamen bu yönde. Daha çok kırarlar kalbinizi

Arkadasliginizi bitirin bir kere uzulun. Bitirirken de okkali konusma yapin da oh icimde kalmadi dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…