Aynen öyle kdndimde sorun arıyorum. Ama sonra aklıma geliyo bana kırılan insanlar birnrilerine yakın insanlarKimseye dert anlatamıyorum.
Yanlızlaştım iyice.
Insanları çok umursamamak lazım aslında.Aynen öyle kdndimde sorun arıyorum. Ama sonra aklıma geliyo bana kırılan insanlar birnrilerine yakın insanlar
Kimseye dert anlatamıyorum.
Yanlızlaştım iyice.
Öyle dertler değil anlattıklarım. Mesela bir olay oluyo benim söylediğim şeyleri büyütüyolar birbirlerini dolduruşa getiriyolar sonra da bana tavır alıyorlar. Benim yaşadığım sıkıntıları görüyolar ve ben anlatammaa rağmen bu durumu küçük bir şeymiş gibi görüyolar. İsim vermeden bana laf sokuyolar üstüme alınıp cevap verince benim söylediğim şeye kırılıyolar falanYani şimdi, benim daha büyük dertlerim varken ve karşımdaki bunu bilirken kalkıp bana dünyanın en kötü işi başına gelmiş gibi kocasıyla kavgasını ya da dostuyla sürtüşmesini anlatırsa, gerçekten dert mi ya off derim.
Her şeyi kendine dert edinen insanları hele hiç sevmem.
Büyük bencillik bana göre bu yapılan.
Hayatımı paylaştığım bir iki insan vardır, gerisi yüzeysel görüşmelerdir öyle dert tasa girmez sohbete.
en iyisi burda anlatmakYani şimdi, benim daha büyük dertlerim varken ve karşımdaki bunu bilirken kalkıp bana dünyanın en kötü işi başına gelmiş gibi kocasıyla kavgasını ya da dostuyla sürtüşmesini anlatırsa, gerçekten dert mi ya off derim.
Her şeyi kendine dert edinen insanları hele hiç sevmem.
Büyük bencillik bana göre bu yapılan.
Hayatımı paylaştığım bir iki insan vardır, gerisi yüzeysel görüşmelerdir öyle dert tasa girmez sohbete.
Bu bahsettiğim insanlarlar fazla görüşmüyorum ama yıllardır tanıyolar beniVurdumduymaz olun, tavsiye ederim.
ne yapın biliyormusunuz kendi kafanızın içinde kendınızle konuşun rahatlarsınız.derdinizi anlatmanın ne size ne de anlattığınız kişilere bir faydası olur.en iyi çözümü yine siz bilirsiniz zatenBu bahsettiğim insanlarlar fazla görüşmüyorum ama yıllardır tanıyolar beni
Aslında derdinizi değil, fikirlerinizi küçümsüyorlar yani.Öyle dertler değil anlattıklarım. Mesela bir olay oluyo benim söylediğim şeyleri büyütüyolar birbirlerini dolduruşa getiriyolar sonra da bana tavır alıyorlar. Benim yaşadığım sıkıntıları görüyolar ve ben anlatammaa rağmen bu durumu küçük bir şeymiş gibi görüyolar. İsim vermeden bana laf sokuyolar üstüme alınıp cevap verince benim söylediğim şeye kırılıyolar falan
İnsnalar beni olmadığım briiymiş gibi tanıyolar. Normalde güler yüzlüyüm ama o insanlara çok kırgınım ve surat asıuorum istemsizce.ne yapın biliyormusunuz kendi kafanızın içinde kendınızle konuşun rahatlarsınız.derdinizi anlatmanın ne size ne de anlattığınız kişilere bir faydası olur.en iyi çözümü yine siz bilirsiniz zaten
Aynen öyle snaırım. Ve onların hatalarını söylemeyip arkalarından konuşan insanlar. Yüzlerine de sen çok iyisin diyen insanlara çok iyilerAslında derdinizi değil, fikirlerinizi küçümsüyorlar yani.
Şuan anladım.
Onlar gibi olmadığınız belki de ucu onlara da dokunan şeyleri rahatlıkla söyleyebildiğiniz için hazetmiyorlardır, olabilir.
Ben de o tür bir insanım, doğrularım kişilere göre kayrılmaz.
Ablam yapsa hatalısın derim, dostum yapsa kusura bakma hakettin derim.
Zaten o sebepten 1 dostum var, gerisi yüzeysel dediğim gibi.
Çok takılmayın, kendinizden taviz verrseniz daha üzücü bir durum.
Ya sizi böyle kabul etsinler, etmiyorlarsa görüşmesinler.
Bunu seyreltip hayatınızı rahatlatabilirsiniz.
en iyisi burda anlatmak[/QUOTE
Aynen öyle ceyceycim
Bizim dertlerimizin çaresi çok da konuşarak çözülecek şeyler değil.ha ben burada da anlatmıyorum asıl dertlerimi eğlenceli dertlerimi paylaşıyorum sadece.sen de paylaşmıyorsun ama sessiz sessiz biliyoruz birbirimizi gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?