- 2 Temmuz 2013
- 4.062
- 8.613
- 358
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Çocuk gelince eve kedileri bir odaya kapatıp kapiyi kilitleyin, yanlarına kumunu mamasını falan koyarsanız en azından güvende dururlar. Ben de çocuk gelince kuşumu ya odaya kapatıyorum ya da en azından kafese kapatıyorum, çünkü çocuklar özellikle kuş gibi küçücük bir canlıysa vahşice öldürebiliyor bile hayvanı.Benim görümcem çocuğunu bu şekilde büyütüyor konuşarak bize geldiğinde kedilerini bağırarak kovalıyor hayvanlar onun yüzünden çocuklardan korkuyor artık delirecek gibi oluyorum korkutuyorsun yavrum yapma bak onların da korkuları var yüksek sesten kovalanmaktan hoşlanmiyorlar sakince sevebilirsin diyorum dinlemiyor yine aynı hep aynı annesi hiç birşey demiyor son geldiğinde yine kovaladı hayvanı bu defa kafasını masaya çarptı kedim yatak odasına kilitledim çocuğa da içeri geç dedim koridordaydi elimlede hadi yaptım annesine gidip ben birşey yapmadım burdan gidelim dedi bende abla hiç birşey demedim hadi içeri geç dedim kedinin ödü koptu artık dedim oda buda çocuk ya hani bilerek yapmıyor dedi çocuk 5 yaşında başka bir misafir daha vardı görümcem gidince hüngür hüngür ağladım çok zoruma gitti ben bu özgür büyütülen büyüklerine saygı duymayı paylaşmayı kesinlikle bilmeyen yeni nesil çocuklardan bıktım gerçekten bıktım özgür büyüsün diye ağzımıza etmedikleri kaldı bence hepsi sorunlu çocuklar oluyor hiç bir şekilde baş edilmiyor