İnsanlar neden böyle

Benim görümcem çocuğunu bu şekilde büyütüyor konuşarak bize geldiğinde kedilerini bağırarak kovalıyor hayvanlar onun yüzünden çocuklardan korkuyor artık delirecek gibi oluyorum korkutuyorsun yavrum yapma bak onların da korkuları var yüksek sesten kovalanmaktan hoşlanmiyorlar sakince sevebilirsin diyorum dinlemiyor yine aynı hep aynı annesi hiç birşey demiyor son geldiğinde yine kovaladı hayvanı bu defa kafasını masaya çarptı kedim yatak odasına kilitledim çocuğa da içeri geç dedim koridordaydi elimlede hadi yaptım annesine gidip ben birşey yapmadım burdan gidelim dedi bende abla hiç birşey demedim hadi içeri geç dedim kedinin ödü koptu artık dedim oda buda çocuk ya hani bilerek yapmıyor dedi çocuk 5 yaşında başka bir misafir daha vardı görümcem gidince hüngür hüngür ağladım çok zoruma gitti ben bu özgür büyütülen büyüklerine saygı duymayı paylaşmayı kesinlikle bilmeyen yeni nesil çocuklardan bıktım gerçekten bıktım özgür büyüsün diye ağzımıza etmedikleri kaldı bence hepsi sorunlu çocuklar oluyor hiç bir şekilde baş edilmiyor
Çocuk gelince eve kedileri bir odaya kapatıp kapiyi kilitleyin, yanlarına kumunu mamasını falan koyarsanız en azından güvende dururlar. Ben de çocuk gelince kuşumu ya odaya kapatıyorum ya da en azından kafese kapatıyorum, çünkü çocuklar özellikle kuş gibi küçücük bir canlıysa vahşice öldürebiliyor bile hayvanı.

Kızlar ya yanlış çocuk buyutuyormusum .
İstemediği bir şey karşisinda hayır dediği için
İstediği her şey için direttigi için.Ki konuşup mantıkli cvp verince ikna olur ama zorbalik karşısında zorbalık yaptığı için .
Evin tek ve beklenen çocuğu olduğu için.
Yaptığı hatalarda kizmayip nazikçe uyardıgim için.
Yabancı başka kimselerin kizmasina izin vermeyip bana kzamassin bana sadece annem babam kızar uyarır dediği için.
İstemediği bir şey karşisinda avazı çıktığı kadar bağırdıgi için.
Şımarık ve yanlış çocuk yetiştirmiş im.
Dovsem bagirsam ceza versem iyi bir anne olucakmisim sanki çok tolere ediyormusum.

Misafir lige gittog her yerde bunları duymaktan bıktım.
Ben oarin in çocuklarini nasıl yetiştirdiğini elestirmiyorsam söz bu hakkı nereden buluyorsunuz.
Anlamıyorum artık ya

Her konuda koruyorum arkasinda duruyorum diye tepeme çıkarıyormusum 6 yaşında bu arada yavrum
Kardeşimde oğlunu her konuda koruyor ,kimseye laf ettirmiyordu simdi 7 yasinda aşırı şımarık, oda şuan pişman, çocuk her konuda korunmaz, yaptığı hataları yanlışları bilecek, uyaracaksiniz, ceza verceksiniz ama dövme vurma tabiki olmaz. Kendinin büyüklere karşı saygılı olmayı bağırmadan konusmayi ogretceksiniz, yarın oburgun sizde çok pişman olursunuz. Destek alın muhakkak

Çocuklar sınır ister yetişmeleri için gereklidir otorite. Siz karşınızda yetişkin gibi konuşarak hallediyoruz zannediyorsunuz ama bu değil..Okul hayatında öğretmene karşı arkadaşlarına karşı aynı beklenti oluşur onda

Çocuk gelince eve kedileri bir odaya kapatıp kapiyi kilitleyin, yanlarına kumunu mamasını falan koyarsanız en azından güvende dururlar. Ben de çocuk gelince kuşumu ya odaya kapatıyorum ya da en azından kafese kapatıyorum, çünkü çocuklar özellikle kuş gibi küçücük bir canlıysa vahşice öldürebiliyor bile hayvanı.
Küçük olan kediyi seviyor dokunuyor kedilerim bebeğe çocuğa alışsın istiyorum büyük olan bir süre sonra zıvanadan çıkıyor o zaman kapatmak zorunda kalıyorum malesef küçüğü taşıyorum sonra sürekli kedi olan odaya

Şımarık ve prenses prens modundaki çocuklardan bık geldi biraz yani aileler aman benim dolapsu kızım en birinci en zeki modunda genelde öyle duyuyor görüyoruz

Belki siz de böyle mi gözüküyorsunuz acaba arkadaşlarınız tarafından bilemedim

Asla serbest davranmıyor.Ki ben zaten öyle bir tip değilim birisini rahatsiz etmek başı boşluk üslubum değil.

Anlatamadim her zaman ki gibi
Canımı sıkan mesela bu insan kendi çocukları benimkine vurunca yada kızdırınva ve benimki üzülüp tepki verince olay çıkarıp benim neden bagirmadogimi sorguluyor falan.

Ama benimkine bişey olsa oyun oynuyor siniz diyor.

Yada benimki bişey yapsa ben benimkileri uyarır onlara ah vah der teselli ederim.onda asla yok öyle bişe benimki dayak yese oyun der gecer ve benim ona bagirmami ister. Canımı sıkan bu birde kalkıp bana akıl verirler.
Hm farklı bir durum sanırım çocuklarınızı eziyor abiniz ve çocukları

Kardeşimde oğlunu her konuda koruyor ,kimseye laf ettirmiyordu simdi 7 yasinda aşırı şımarık, oda şuan pişman, çocuk her konuda korunmaz, yaptığı hataları yanlışları bilecek, uyaracaksiniz, ceza verceksiniz ama dövme vurma tabiki olmaz. Kendinin büyüklere karşı saygılı olmayı bağırmadan konusmayi ogretceksiniz, yarın oburgun sizde çok pişman olursunuz. Destek alın muhakkak
BİZİM akrabada da başka yanlış yetiştirilmiş çocuk var anne ve baba aşırı tutumlu olduğundan çocuk ta küçükken sofrada aç gözlülük yapıp saldırıyordu halen aç gözlü ama aile iyi bir yatırım yaptı ev,otomobil, dükkan
çocuk yetiştirme konusunda sıfır veriyorum onlara :KK12:

Back
X