insanlar neden böyle...

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
867
457
323
arkadaşlar merhaba ..3 aylık nişanlıyım.nişanlımın ailesini 4aydır tanıyorum...ve nişanlımla aramızda 10yaş fark var herneyse severek nişanlandık ewlenıcez.onlar 5 kardeş 3ablası 1 abisi war.hepsi ewliler şimdi sıra nişanlımda yani.sorunum bana mana bulmaları.boyum 172 kilom 52 heyecandan stresten kilo almaya vaktim yok ama gerek te yok boyuma ve yaşıma göre gayet iyiym.saçlarımı hiç boyatmadım.müstakbel görümcelerle her görüştüğümde saçlarını boyatalım yada zayıfsın deyip eleştirip moralimi bozuyorlar.bende saygımdan pek birşey demiyorum.hayır yani beni beğenen böyle beğenmiş görümceler ve kaynana neden karışıyor ki.onların hepsi kilolu olduğu için beni kıskandıkları için mi eleştiriyorlar.

Benim iki arkadaşım var onlarda aynen böyleler. Yorum yapar dururlar. Şöyle yap böyle yap diye... İşime karışmasalar çok iyi olacakta işte.. Takma boşver. Kilolu olsan zayıfla derler, zayıf olsan kilo al derler. Saçında boya olsa doğal ol derler, olmasa boyat derler. Derler de derler yani. Sen önemseme.

Ortada sorun yokmuş aslında,kafaya takılıcak şeyler değil,oğlunuz böyle seviyor deyin olsun bitsin.

İnsanlar takmak istedikten sonra bir sürü bahane bulabilirler. Çok şahit oldum kendini iyi hissetsin diye karşısındakini küçümseyenlere.
O yüzden sen nasıl rahat ediyorsan öyle yapmaya, öyle olmaya devam et.
Onlar kendilerini iyi hissedecek diye sen kendinden ödün verme :)

Onlar tombişse sana öyle diyorlardır

Valla evlenince, bebektir memektir zaten insan biraz toparlanıyor. Boşversene öyle aşırı zayıf olduğunu sanmıyorum. Takma kafana canım.

ayyy 1 tanede deil 3 taneee
kilon ıcın 'evlenınce alırım zaten sımdı kılo almamak benım ıcın daha ıyı' de gec. he bu da verılebılecek en saygılı cvp. aslında kardesınız benı boyle begendı demek daha tatmin edıcı
saclara gelınce ılk defa duydum saclarını boyatalım dıyen bırını. benımde sacımda boya yok herkes bayılır rengıne.dogal olmak gıbısı varrmı ya boyatınca nolcakmışki..yanlız saygımı bozmayayım dıye cokta sessız kalma emın ol iyi niyetten anlamazlar 3ü birden tepene binerler sonra ben ne yaptım dersın.

Kıskanıyorlar seni kıskanıyorlar ..

Boşver, doğal güzelim ben böyle kalıcam de ..

Canım böyle şeyler hep olurr onlar simdi kiskanclik yapiyolar guya ogullarina seni yakistirmiyolarr sen hic takma saclarinida asla boyatm basa bela sonra surekli boya istiyo :)) doğallık kadar güzel seymi var bende evlenirkn boyattim ilk ve cok pismanim bide dahs böyle bastan kucuk soruncuklar varsa aranizzda hic samimiyet olmaz ve hep bi sogukluk böyle gider benim öyle olduu sen sıcak olmaya onlarin arasina katilmaya calis baktin olmuyo ozamn hep mesafeli davran hic yuzgoz olma

Cnm kendileri baya kilolu ve saçları çakma sarı olduğu için öyle diyrlar beni herkes beğenir etrafımdaki bi kaynanayla görümceler beğenemedi :) yeni geliniz ya bide kardeşlerini kaptım die triplerdeler

valla görümceler ve kaynana el olduğu için sevmicekler beni biliyorum

Bosver canim.eslerin aileleri genelde boyle.mutlaka bir kulp takarlar insana.ama sanslisin yine de kilolu olsaydin daha cok uzerine gelirlerdi emin ol.lafin altinda da lalma derim ben.kusura bakmasinlar ogullari seni bu halinle begenmis sacina basina fizigine karismak da noluyormus.sen saygili davran ama yeri geldiginde lafi da gedigine koy bence:))).bak basedemezsin sonra ne fenadir o gorumceler oyyy

Bende 8 kilo vermistim nişan arifesinde 44 üm suan.kaynanam surekli zayifsin beslen vss de yani cekinme iyiyim boyle de mutluyum de..yaş ilrrledikten sonra zaten alcam de.artik bisi diyemio boyle diyorum her seferinde:)

işte beni değiştirmeye çalışıyorlar saçlarım kahve.gözlerim yeşil.bana sarıya boyat diyorlar gözlerim yeşil olduğu için akışırmış.bence başa dert dediin gibi cnm :)

valla canım haklısın.beğenilmicek gibi değilim .hem bi yandan güzel gelinimiz diyorlar hemde şöyle bi bakıyorlar hissediyorum benherşeyi.kusur arıyorlar.insanlar hep kusur arıyor yani insanın eşi ve annesi hariç geneli :) bana kocam olcak insan karışmıyor arkadaşlar ya o derece :)

cnm insanlar bi acayip.kusur arıyorlar.sanki kendileri çok güzelmiş gibi.Kıyamet alametleri bunlar bence . bu arada hepiniz sağolun cevaplarınız için

valla adriana limaya bile kusur bulan varken insanları sallamamak lazım
ellerinden gelse kafanda niye saç var derler
eleştiri, dedikodu bizim toplumda bitmez

Herkesin dediğini ciddiye alıp,kafamıza takmış olsaydık eğer,halimiz dumandı..
nişanlın seni beğeniyorsa,kim ne derse desin. boşversene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…