insanlar neden böyle...

:) beni en çok Adriana Lima ya benzetiyorlar. hatta görümcemin kızı ve nişanlım dahil çoğu kişi. demekki kusurluyum :)

aynı kv ve görümceler hamile iken aldığın her kiloda cık cık mık mık konuşacaklar eminim..

ben memnunum de geç.. saçımın rengi zaten çok güzel niye değiştireyim de geç.. sen kendinden memnun ol ki onlar da sussun..

Maşallah diyim nişanlım melek gibi insan hiç karışmaz.benım bu halime aşık oldu.doğal olduğum için.o da öğlen 3ten beri uyuyor rahatsızlanmıştı.sabah olsada arasa beni

gereksiz alınganlık yapıyormussunuz gibi geldi bana.
sizi begenen boyle begenmis, kendinizden eminseniz uygun bir cevap verir gecersiniz.
onlar zaten balık etli ve sarısın olmayı sevmeselerdi kendilerini degistirirlerdi.
anlattıgınız kadarıyla arkanızdan amaaan cok zayıf vs diye kotu konustuklarını sanmıyorum. eger onerilerinin dozunu kacırıyorlarsa veya tek kelimelerinden bile rahatsız oluyorsanız guzel bir yanıtla bir daha tekrarlamalarını saglayabilirsiniz

Ben olsam Ay canım bende kilomu korumak icin neler yapıyorum siz saka mi yapiyorsunuz derdim...Ben kilo vermek icin yirtiniyorum ya.52 kilo normal hatta ideal..

bayılırlar herşeye karışmaya
saygımdan cvp vermedim diyorsun seviye çerçevesinde cvp vermezsen
bu böyle sürer gider
güzelce, "kardeşiniz böyle beğeniyor ee bende seviyorum zayıflığı"
gibi söyleyiver, kırmadan

sorun yok gül geç.onlar daha da güzel olacagını düşünüyorlar .kadınalr genelde böyle yorum yapar

Canim sakin haa dokunma saclarina derim ben!
Benim abimin kiz arkadasida 26 yasinda fakat hic boya vurmamis saclarina,ama Masallah cok güzel uzun saclari.
Eminim senin de saclarin cok güzeldir.sana sakin ha boya falan vurup mahvetme demeyi bir borc bildim cünkü kendimde o güzelim saclarimi boyalara kurban verdim.
Gidip kendileri saclarina ne yapiyorlarsa yapsinlar.

Kilo konusunada herhalde pek yorum yapmadamda olur 90 kilonun üzerinde biri olarak?
Anladin sen onu :)))

Yahu bu hatunlar resmen demisler cirkinles.....evet cünkü kilolu olmak cooook büyük bir dezavantaj
Ve saclari boyamakta onlari kumar masasina yatirmak gibi bisey bence,simdi böyle düsünüyorum

Simdiki aklim olsa gram boya sürmezdim ((((

ayyy kıyamam buna mı üzülüyorsun insanlar her zaman eleştirecek bir şeyler bulur, kıskançlıktan yapıyorlardır kesin hiç kafana takma bu halinle mutlu olduğunu söyle.

172 52 zayıf o ayrı mesele de, görümce veya başkası sana saçını boyay filan dediğinde ben böyle seviyorum diyemiyomusun

sacını boyatta benım gıbı kıvran :)))
yasın kucukmu ? bole selerı ufak kızlar takıyo canım salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…