Insanlar neden böyle?

türkiyede değilsiniz sanırım ama burada olsanız garanti meraklı okulun eskilerinden bir tip anında yanınıza gelir kimsin nesin nerelisin kaç puanla atandın nereden mezun oldun yaş kaç bi sorguya çekerdi.. sonra herkese kaşla göz arası anlatırdı :) ertesi gün herkes gülümseyerek yüzünüze bakardı :)
ben stajyer olarak gittiğimde bile tüm öğretmenlerle tanışmam 1 hafta sürmemişti.. bence biraz daha girişken olun.. "yeni" muamelesi görmeden bence aralarına karışın.. samimiyetin dozunu siz ayarlarsınız zamanla.. kendini tanıtması gereken kişi bence yeni gelendir.. tek tek tokalaşıp tanıtmalısınız kendinizi..
öğretmenlik takım işi iş birliği olmalı konuşmama vs sadece öğrenciler için dezavantaj çünkü ilişkiler iyi olunca paylaşım artar daha güzel işler yapılır..

Ne havalı insanlar bunlar ya öğretmenler diye boyle mı davranmalari lazim allah yardim etsin sana

teşekkür ederim canım.utandım konuda yazmaya ama siz yazdığınız için bende yazayım.evet biraz havalıydılar sanki belkide yanılıyorumdur ki inşallah yanılıyorumdur.havalı olsalar yandım ben.

belkide hepimizin başına geliyordur.sadece ben telaşa kapıldım.biran"yalnız kaldım,kimseyle arkadaş olamadım"diye ortalığı yıkıyorumdur.
inşallah anneniz gibi bende kaynaşırım.arkadaşlıklar edinirim.
teşekkürler yorumunuz için.

teşekkür ederim canım.utandım konuda yazmaya ama siz yazdığınız için bende yazayım.evet biraz havalıydılar sanki belkide yanılıyorumdur ki inşallah yanılıyorumdur.havalı olsalar yandım ben.
İnşallah değildirler canim

siz katıldığınız için sizin merhaba demeniz daha uygun olur. sana sen kimsin nesin nasıl desinler? sen kendini tanıtmalısın eğer diyalog istiyorsan.

ah keşke öyle insanlarla karşılaşsaydım.yeterki karşımdaki konuşsun.evet Türkiyede değilim.biri benle konuşunca zaten ben susmuyorum ama ilk o an birilerinin başlaması lazım sohbete.yoksa kitleniyorum aynı bugün olduğu gibi.çekiniyorum fazlasıyla.
tokalaşmadım ama her öğretmen girdiğinde odaya ayağa kalktım sadece selamlaşdım,gulümsedim.o kadar.kendimi bile tanıtamadım.durum o kadar vahim yani.allah yardımcım olsun benim.
yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.

evet Türkiyede değilim.ah keşke karşıma öyle insanlar çıksaydı.yeterki konuşsunlar ki zaten biri sohbete başlayınca bende susmuyorum.dahil oluyorum sohbete ama kimse başlamayıncada aynı bugün olduğu gibi kitleniyorum kalıyorum öylece.çekingenim fazlasıyla.
tokalaşmadım herkesle ama her öğretmen odaya geldiğinde ayağa kalktım ve uzaktan öylece gülümseyerek selam verdim.bazıları verdi bazıları allahın selamını bile vermedi.durum o kadar vahim yani.kendi kendime belkide duymadılar diye teselli veriyorum ama duymamaları imkansız.allah yardımcım olsun benim.

siz katıldığınız için sizin merhaba demeniz daha uygun olur. sana sen kimsin nesin nasıl desinler? sen kendini tanıtmalısın eğer diyalog istiyorsan.

canım selam verdim.vermez olurmuyum.vermesem terbiyesizlik olur ama kendimi malesef tanıtamadım.
kendi küçük aklımca onlar sorular sormalı diye düşünüyordum ama burda çoğunluk kendimın adım atmamı,tanıtmamı söylediler.ilk okul günü kalabalık olur ama inşallah diğer günlerde başarabilirim bunu.

hangi ülkedesiniz sakıncası yoksa merak ettim..

herkesle değilse de her gün birkaçı ile tanışırsınız zamanla hiç ummadığınız o selamınızı almayanlarla bile daha samimi olabilirsiniz.. bazı kişilerle de olmazsa olmaz..
çok takılmayın bence her gün aynı odada zaman geçireceksiniz.. kötü olmayın yeter.. zamanla aşılır böyle durumlar..
ilk gün heyecanı sizinkisi..
yeni işinizin heyecanını yaşayın mutlu olun..
baştan nasıl durursanız hep öyle algılanırsınız.. rahat olun.. güçlü durun.. en iyi öğretmenler odası duruşu budur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…