Insanlar neden bu kadar acimasiz

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Universiteden iki arkadasim vardi cok sevdigim hic bi yanlisim olmadi bikac aydan beri soguklardi baska ilde yasiyolar sorun ne diye sordum kac defa en son bugun biri silmis beni bende digeriyle konustum ufacik yanlis anlasilmalar yuzunden Allah belani versin Allah seni kahretsin dedi daha neler neler aglamaktan gozlerim sisti haketmedigim seyler duydum cok zoruma gitti daha oncede ikisinin arasi bozuktu ben duzeltmistim sacma gelebilir sadece dertlesmek istedim

Size ufacik gelen yanlis anlasilmalarin onlari nasil etkiledigini bilemedigim icin bi sey diyemicem kimse kimseye bos yere bela okumaz heralde. Bos yere sizi sildilersede bosverin boyle arkadasiniz olmasin daha iyi.

Sana abla tavsiyesi:hiçbir arkadaşının kötü lafina tek damla gözyaşı dökme.insanlar böyle ve bazıları böyle fesatliklarla besleniyor ve senide yem yapıyor.oyunlara gelme

Konuyu anlatmamissiniz, o kucuk yanlis anlasilmalari bilmedigim icin yorumum cok saglikli olmaz. Belki onlari gercekten etkileyen bir yanlis anlasilmadir. Ama yine de bela okuyarak arkadasligini bitiren birinden kurtulmussunuz, caninizi sikmayin hic.

Bu kadar saçma sebeplerden dolayı bela okunur mu ya??

Bence konuyu tam anlatmıyorsunuz. Ya da geçmiş olsun arkadaşlarınız tam bir :ukala::ukala:

Hayat öyle ablacım, kimseye döktüğün bir damla gözyaşına değmiyor.
Tecrübe kazanarak öğreneceksin bazen acıyıda , mutluluğu da...
Boşveerr. :KK51:

Back
X