İnsanlar neden bu kadar çok konuşur?

Evt cnm askerde. Ben de seni görüyorum o topikte.Benim erkek arkadaşımı kimse tanımıyor sonuçta herkes önyargılı bakıyor.özellikle annem.ama ben ona güveniyorum.Ve herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum.Sonuçte hiç birşey kolay elde edilmez.İnandığın şey için savvaşmak lazım.Sizde bir ömür boyu mutlu olun inş.

Çok teşekkür ederim cnm.

Sen önce adamın sana olan tavırlarına bak bence. Ne insanlar var profesör olmuş, okumuş da iki kelimeyi bir araya getiremez, saygı, edep nedir bilmez. Lise mezunu olsun yüreği güzel olsun. Seni aç ya da açıkta bırakmadığı sürece ne önemi var? Benim de vardı lise mezunu sevgilim ben üniversite okurken o çalışıyordu. Biz yürütemedik tabi orası ayrı. Bir süre sonra sen ilerlerken o yerinde sayabiliyor. Ama seninki kendisini geliştiriyorsa birşey diyemem. Bir de etrafı çok takmamanı tavsiye ederim, kolay olmuyor biliyorum ama millet sen ne yaparsan yap edecek bir laf bulur. Burnu büyük der, saçı dökülüyor der vs. birşey bulurlar yani kimseyi memnun edemezsin. Kendi hayatına bak kısacası.

Benim kuzenim gayet iyi bir üni mezunu eşi ise lise mezunu.
Diğer bir kuzenimde üni mezunu eşi ise ilk okul.

İkisinin evlilikleride yılları devirdi gayet güzel ilişkileri var.
Her fırsatta dile getirirler iyi ki evlenmişim diye.
Birbirlerine bakışlarından anlıyosunuz nasıl sevdiklerini değer verdiklerini insan olduktan sonra gerisi boş.
Bizimde ailemizde laf eden çok oldu ama artık sanki laf eden onlar değilmiş gibi severler damatları.

Hani iş bulamaz maddi sıkıntı olur diye karşı çıkıyoruz diyolar birde.
Adam olan taş taşır yine bakar ailesine.
Nice eğitimli insan görüyoruz adam olmaktan haberleri yok..

canım bende aynı durumdayım ama başkalarının ne dediğine pek kulak asmamaya calısıyorum annem, babam hatta bütün akrabalarım biliyor aynı köylüyüz ailemin dediği tek şey düzgünce bi işi olsun da gerisi önemli değil.. bence sende duyma destek olun birbirinize bi insanın kişiliğini, karakterini diploması belirtmez.. üniversitede o kadar çok insan gördüm hiç birini sevgilime değişmem illaki olumsuz tepkiler gelecektir ama siz birbirinizi seviyorsanız anlaşıyorsanız sorun yok demektir ve zaten kaderinde varsa buna kimse engel olamaz insan kaderinin %50sini de kendisi belirler çabala ve sevginin arkasında dur

Allah kavuştursun canım tekrar, merak etme sevdiğini tanıdıkça insanlar daha yoluna girecektir her şey, sonuçta dediğin gibi bütün sorunların çözümü emeksiz olmuyor, Güzel dileklerin için teşekkür ederim... Her şey gönlünce olsun...

Amin cnm seninde.

önemli olan erkeğin kişiliği karakteri sizin kafa yapınızın uyuşması elbette işi aşı da olsun bu zamanda malum geçimde önemli.
eğer sen sevgilinden eminsen ailen de zamanla tanıdıkça sever diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…