Insanlar neden bu kadar kötü

Hala kurtarmak cümlesini kurman dahi çok saçma değil mi? Eşin sana bu yazdıklarını yaptı evet ama sende bunlara bir güzel müsade ettin farkındaysan. Sana öncesinde kumar oynadığını söylememeleri büyük vebal ama artık bunları kafaya takmamaya çalış, üzerindeki kamburdan kurtul ve bundan sonra kimsenin göz göre göre seni ve aileni bu kadar sömürnesine izin verme. Çünkü sende hatalısın!

Hala neyi kurtarmaktan bahsediyorsunuz? Acilen kendinize gelmeniz ve bu adamdan kurtulmaniz lazim. Esim bile olsa kimsenin kumar borcunu odemem. Herkes yaptigi davranisin sorumlulugunu almak zorunda ki sizinki es bile degil. Sizi bir sarsmak lazim bence. Yasadiginiz sey evlilik degil. Arkaniza bakmadan kacin.

Yok yanlış anlamayın ben kurtarmak istemiyorum zaten boşanıcam bu pazar evden eşyalarım alınacak ondan sonra dava açıcam hem paramı alıcam geri hemde onları süründürücem araştırdım burda bekaret belgeleme olaylarını felan sadece buradaki doktorların çoğu bu bunu belgelemek kolay değil dedi, boşanma davasını açıp boşanayım parti yapıcam

Zaten hayatınızda +1 olarak fazla cürük disiniz var .. dolguya felan ihtiyac yok cektirin gitsin. Diger kalan disleriniz zaten sapa sağlam..

Neden hala evlisin ki. Bu evlilik değil. Aşk değil. Sevgi değil. Elle tutulur hiç bir tarafı yok. Hiç mi kendine değer vermiyorsun. Adam seni resmen çatır çatır kullanıyor. Sen de azicik aklini kullan.
yok zaten bosanicam suan anlasmali bosanmayacak diye avukat buluyor ailem sagolsun her ihtimale karsi, tek tek fitil fitil getiricem burunlarindan hepsinin. yazimi sakin yanlis anlamayin kurtarmak asla istemiyorum zaten babamin evindeyim suan kendi isime devam sarildim ve calisiyorum.

Burada sorun eşiniz değil, asıl büyük sorun birinin size böyle davranmasına izin vermeniz, bu kadar kendinizi hiçe saymanız, kendinizden vazgeçmeniz. Çözmeniz gereken şey bu. Hala bu ilişki nasıl kurtulur bunu sorguluyorsunuz, bu normal değil. İçinde bulunduğunuz durumda kurtarılacak değil kaçılacak bir sürü şey var.

yok zaten suan kalan esyalarim var o evde pazar günü alinacak o evinde bütün esyalarini neredeyse ben aldim hepsini satisa cikaricam pazara kadar sabrediyorum ondan sonra yavas yavas ayni bana yaptiklari gibi onlari tüketicem

yok cok sükür babamin evindeyim ve bosanicam ama bana cektirdiklerini onlarda cekmeden bitirmeyecegim bu isi maddi benim parami yediler onlarda öyle olucak

psikologun var konuşuyorsun bildiğin 7*24 bu adamı düşünüyorsun iyi yada kötü
kendi kendini tüketiyorsun niye? tamam yasını tut ama çok abartıyorsun artık
bir sirkelen kendine gel artık ne tükenmesi sen buraya yazmaya devam ederek
bilinç altına yerleştirirsin dahada kötüye gidersin
şimdi düşün bu adamla devam etseydin kendini nerede görüyorsun
geçmişle ilgili kimse bir şey yapamaz o yüzden önüne bak artık.

yurt dışında kadın hakları üst seviyede, ayrılırsan zararlı çıkan o olur...
iste bu bekaret olayi icin kadin doktorlariyla görüsüyorum ama olumlu bakan bitane bulamadim onunla ugrasiyorum suan türk bi kadin doktoru arastiriyorum yasadigim yerde

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama esinizi evden gönderin ve birdaha almayin eve. Böyle bir adam asla düzelmez. Benim bir arkadasim eski nisanlisini borcunu hala ödüyor
yok o evden sadece benim aldigim esyalari satiliga vericem ev onun olsun zaten 0 esyayla yerde yatsin gitsin anne babasi ugrassin

yok tükendim derken yanlis anlamayin evet düsünüyorum ama yemin ederim nefret anlaminda düsünüyorum yasattiklarini ceksin hepsi bir yansin istiyorum asla acimiyorum hic birine

Her erkek bu kadar kötü değil, her kadın da bu kadar saf olmamalı.

Ya adamın ne halt olduğunu bir noktada görmüş olmalısınız, niye aynı tas aynı hamam 9 ay devam?

Hala bu evliliği nasıl kurtarmalıyım diye düşünmek neyin kafası?

iste bu bekaret olayi icin kadin doktorlariyla görüsüyorum ama olumlu bakan bitane bulamadim onunla ugrasiyorum suan türk bi kadin doktoru arastiriyorum yasadigim yerde
bekaret konusunu anlamadım, açıklarsanız..

yok tükendim derken yanlis anlamayin evet düsünüyorum ama yemin ederim nefret anlaminda düsünüyorum yasattiklarini ceksin hepsi bir yansin istiyorum asla acimiyorum hic birine

zamanı vakti canım hemen olmaz çekecek ama sabret
senide yakmadı çok şükür

kurtarmayi sileyim tam ifade edemedim kendimi yani diretiyor ya ailesi o yüzden dedim hemen düzelteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…