Insanlar neden bu kadar kötü

Bu kadar verici olamazsın!İnanamıyorum yaa nasıl bu kadar verici olabiliyorsunuz!Kadının adı yok zaten sizin se bir emareniz kalmamış bu evlilikte.Annene babana yapmayacağın şu fedakarlıkları elin adamına (kumar oynadığı için) nasıl bu kadar fedakarlık yaptın.Burda ben tek suçlu görüyorum O da sensin.Kim olduğunu ne için varolduğunu,kime hizmet etmen gerektiğini öğrenemediğin için.Her işte bir hayır vardır deyip bu adamı kapıya koymazsan asıl o zaman gerçekten silinip gideceksin UNUTMA!

kurtarmayi sileyim tam ifade edemedim kendimi yani diretiyor ya ailesi o yüzden dedim hemen düzelteyim
Yok yaa, uyma bu malgillere.... onların tek derdi oğullarının rahatı, seni harcamışlar umurlarında mı...

Kurtar kendini, geçmişe de çok üzülme. Kaybettiğin sadece 9 ay, bu adama 5 yıl da heba edebilirdin.

Kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama sizin evliliğiniz nerden tutsanız elimde kalıyor. Psikolojik olarak ciddi sorunları var belli ki. Size sizin beğendiğiniz şeyleri giydirmemesi alışveriş yaptırmaması çok tuhaf. Yine olumlu düşünüp şunu sorayım, tedavi oldu mu eşiniz? Evlilik terapisti düşündünüz mü? Önce kendisinin tedavi olması lazım ciddi bir kumar bağımlılığı var. Eşinizin ailesiyle mümkün mertebe görüşmeyin sizin başınızı yakmışlar sizden bunları gizleyerek. Toparlayabilriseniz ancak tedavi işen toparlanır ama sonu yine boşanmaya gider gibi duruyor. Farzedelim kumarı bıraktı. Yine de sorumsuz bir yapısı var gibi görünüyor

yanlis anlamayin ben bana yapilani hazmedemiyorum hani ailesi kurtarmaya ugrasiyor ya (dogru terimse eger mecazi anlamda yazdim onu) kurtarmayi birakin bütün maaslarini bana ödemek zorunda kalsinlar istiyorum aileside bu isin icerisindeydi hepsi yansin kül olsun cümle aleme rezil olsnlar

Ah be güzelim, hakkını al tabi ki kimsede kuruş bırakma ama çok gençsin bu öfke neden? Kendini yer bitirirsin böyle gidersen, önünede bakamazsın. Önce sakince bir sonraki adımları düşün, biraz rahatla zaten boşanma kararını vermişsin ve psikolojik destek alıyorsun. Allah kimsenin yaptığını yanına da bırakmaz merak etme...

yanlis anlamayin hani babasi zamana birakalim dedi ya onun icin kurtarmak yazdim yoksa kurtarmaya asla calismiyorum

Babasına söyleyin o zaman oğlunuz gay diye. Boşanmada söyleyin avukata bu durumu kullanın. Hala ne zamana bırakmasından bahsediyorsunuz diyemediniz mi? Siz de akıllanmazsınız yani kusura bakmayın da. Adamı dinliyorsunuz boş boş.

İnsanlar kötüyse de kötü, kötü olduğunu gördüğün birine yapışıp direten sensin.

Başlığı kadınlarımız neden kafasız, insan yerine konmadığı yerde neden duruyorlar şeklinde değiştir bence. Dön kendine sor Allah aşkına, sen bu adama neden yapıştın üstüne bir de para yedirdin, belli ki seni istemiyor...buraya da cevabı yaz herkes merakta çünkü!

bu olaylar oldugunda ben cumartesi pisikologuma ulasmaya calistim ulasamadim ne hikmetse kendisi pazar terapiste gitmis tedaviye baslamis güya ve terapist olumlu konusmus. ben ona beraber pisikologa gidelim dedim ama benim pisikologluk durumum yok dedi her defasinda kabul etmedi zaten gitse bile artik faydasi yok kendi tedavi olsun ama bana bulasmasin

Boşa gitsin ne çekicen ki
Hersey senin elinde

Reset atin hayata reset . Sil bastan baslayacaksiniz her şeye . Cok vericisiniz belli lakin güclüsünüz de ..kendi başiniza hayati idare edebiliyorken kaninizi emen afedersiniz bir sülügü cektiniz şimdi hayata yeniden başlamak o kan emiciye katlanmaktan daha zor olmayacaktir.

hemen cevap vereyim, bana sürekli ailesinin onu disarda okuttugunu ailesinin onu yalniz biraktigini bu yüzden kendi hayatta cabalamak zorunda kaldigini anlatiyordu hep, ve sürekli kendimi asicam kendimi öldürücem diye bana pisikolojik baski uyguluyordu okadar iyi yalan konusuyormus ki suan taslari oturtuyorum akliniz almaz.

Bu durumda yapacağınız tek şey boşanmak. Ve yüklü bir tazminat. Eşinize verdiğiniz paraların dekontu varsa ya da ispatı varsa kaydı falan avukata anlatın. Psikolojik baskı kurduğunu da söyleyin. Giyim kuşam konusunda. Sorumluluk sahibi olmaması bile boşanma sebebi. Bir ekmek almaya bile gitmeye üşenen adamdan koca olmaz. Geçen her dakika aleyhinize.

mesela o 15 bin euro bankaya yatirdigim görülüyor Allahtan o yüzden icim rahat. iste su bekaret olayini cözmeye calisiyorum burdaki doktorlar cok yanasmiyor buna

ben ailemin evindeyken onlarada hep maddi manevi destek oldum, yani benim tek problemim insanlara cok deger vermek

Bu kadar sabretmek her istediğine eyvallah çekmek üzerıne kumar parası vermek ağır saflık yapmasaydın.

iste bu bekaret olayi icin kadin doktorlariyla görüsüyorum ama olumlu bakan bitane bulamadim onunla ugrasiyorum suan türk bi kadin doktoru arastiriyorum yasadigim yerde
Niye istiyorsunuz bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…