İnsanlar neden bu kadar kötü

Kendi ailesine söz geciremiyor babanızi mı kullanıyor ? Kendisi bir gün ailesiyle iyi olunca babanız kötü olacaktır.
Eşiniz hala büyümemiş, ailesi varsa korumasını da bilecek.
Ailesiyle baş edemiyor maalesef. Babası benim iş yerime gelmekle tehdit ediyor simdi. Gelir de. Ne yapacagiz bilmiyorum.

İnsanlar ben çektim o da çeksin kafasında. Kendileri ezildiği için sizinde ezilmenizi rahat etmemenizi istiyorlar. Sizin ne fazlalığınız olduğunu düşünüyorlar muhtemelen bu da kıskanmalarına neden oluyor.
Eşinize ailesiyle ilgili iyi kötü yorum yapmayın bırakın görüşüp görüşmemek eşinizin kararı olsun. Sizinle birebir muhattap oldukları zamanda terbiyenizi bozmadan gerekeni söyleyin çekinmeyin kimsenin sizi sindirmesine izin vermeyin nasıl başlarsa öyle gider.

2 gun once ölsem dahi unutmayacagim bir haksizlik yasadim. yasatan da elimde buyumus, olmayan evladimdi.
ayni soruyu sordum kendime cevap bulamadim. empati yetenegim cok gelismistir, empati dahi yapamadim. kotu insanla empati dahi yapilmiyor.

bunu dusunmemin sonu yok biliyorum, uzuntuden dudagimda bu sabah ucuk cikti. habire kafamda dönup duruyor. insanlara anlatmaya dahi utaniyorum onlar yaparken utanmiyor.

nasil gececek keske bilsem size de soylesem ne yapilacagini.
allah herkesi yaptiklariyla imtihan etsin diyorum.

Dugunde taktiklarini istiyorlar. Is yerime gelip isteyeceklermis. Babami arayip isteyeceklermis. Bundan nasil kurtulacagim bilmiyorum.
evınızın huzurunu bozan ana babada olsa kapıyı kapattınız mı hepsı dısarda kalır mesafe koyun gorusmeyın kuserlerse kussunler sakın yıldım al deyıp altınlarınızı vermeyın sakın ne olursa olsun vermeyın

veren herkes pısman hıc bırısı duzelmedı hepsı daha kotuye gıttı bastan nasıl baslarsa oyle gıder vermeyın ısınıze gelırse gelsın babanızı ararsa arasın altın sızın vermeyın

2 gun once ölsem dahi unutmayacagim bir haksizlik yasadim. yasatan da elimde buyumus, olmayan evladimdi.
ayni soruyu sordum kendime cevap bulamadim. empati yetenegim cok gelismistir, empati dahi yapamadim. kotu insanla empati dahi yapilmiyor.

bunu dusunmemin sonu yok biliyorum, uzuntuden dudagimda bu sabah ucuk cikti. habire kafamda dönup duruyor. insanlara anlatmaya dahi utaniyorum onlar yaparken utanmiyor.

2 gun once bende cok buyuk bır haksızlıga ugradım
kalbım ıcım bombos
haksızlıgı yapan annem
babam aradı mevzuyu benden dınlemek ıstemıs benı dınledı hak verdı huzurun bozulmasın gerekırse gorusme zamana bırak mesafe koy sen haklısın dedı
bılen herkes hak verıyor ama ıcım cok degısık boyle nasıl dıyeyım bombos gıbı bır degısık bosluk var aklıma geldıkce aglıyorum kalbım acıyor sonra sinirlenıyorum sonra o sinir yıne ıcımde bosluga donusuyor
oyle uzuldum kı annem bana yabancı gelıyor artık. oyuzden suan sızı cok ıyı anlıyorum 2 gun once o gun ıkımıze de ıyı gelmemıs demek kı

2 gun once bende cok buyuk bır haksızlıga ugradım
kalbım ıcım bombos
haksızlıgı yapan annem
babam aradı mevzuyu benden dınlemek ıstemıs benı dınledı hak verdı huzurun bozulmasın gerekırse gorusme zamana bırak mesafe koy sen haklısın dedı
bılen herkes hak verıyor ama ıcım cok degısık boyle nasıl dıyeyım bombos gıbı bır degısık bosluk var aklıma geldıkce aglıyorum kalbım acıyor sonra sinirlenıyorum sonra o sinir yıne ıcımde bosluga donusuyor
oyle uzuldum kı annem bana yabancı gelıyor artık. oyuzden suan sızı cok ıyı anlıyorum 2 gun once o gun ıkımıze de ıyı gelmemıs demek kı
bana da herkes hak verdi ama, icim sogumuyor. herkesin bana hak vermesinden mada "bana bunu nasil yapar"dayim.
aklim almiyor. cunku ben kimseye yapamam birak ona yapmayi. caresizlik hissi cok pis birsey.
seni cok iyi anliyorum.
annenle aran duzeldiginde unutmazsan bana yaz. oturup senin icin sevinirim cunku.❤

bana da herkes hak verdi ama, icim sogumuyor. herkesin bana hak vermesinden mada "bana bunu nasil yapar"dayim.
aklim almiyor. cunku ben kimseye yapamam birak ona yapmayi. caresizlik hissi cok pis birsey.
seni cok iyi anliyorum.
annenle aran duzeldiginde unutmazsan bana yaz. oturup senin icin sevinirim cunku.❤
duzelecegımı sanmıyorum bende oyle bırsey koptu gıttı kı daha once bırkac kere daha yaptı annem dıye altdan aldım gormezden geldım kotu nıyetlı degıl dedım ama bu son damla oldu
babam keske boyle olmasaydı dedıgınde
ben boyle olsun ıstedım oyuzden karsısında sert cıktım nasılsa altdan alır dıye ınsanlar herseyı yapıyor yalnız kalsın aklı basına gelsın umrum degıl dedım
ben bu cumleyı kım ıcın kullansam bırdaha gorusmuyorum maalesef
artık bayramdan bayrama gorusurum sanırım :( affedebılecegım bırsey degıl cunku cok zoruma gıttı cok

ama guzel ve samımı temennını sana dılıyorum :KK200: canını sıkan durum duzelırse bana yaz cok sevınırım

evınızın huzurunu bozan ana babada olsa kapıyı kapattınız mı hepsı dısarda kalır mesafe koyun gorusmeyın kuserlerse kussunler sakın yıldım al deyıp altınlarınızı vermeyın sakın ne olursa olsun vermeyın

veren herkes pısman hıc bırısı duzelmedı hepsı daha kotuye gıttı bastan nasıl baslarsa oyle gıder vermeyın ısınıze gelırse gelsın babanızı ararsa arasın altın sızın vermeyın
Ortada altin filan yokki. Bize dugun filan yapmadiklari icin hepsiyle zamaninda borcumuzu odedik. Kredi cekin gerekirse diyor.

Ortada altin filan yokki. Bize dugun filan yapmadiklari icin hepsiyle zamaninda borcumuzu odedik. Kredi cekin gerekirse diyor.
ay sasırmıs bunlar gercekten canınızı sıkmayın cıddıye almayın der der vazgecerler uzak durmanız sızın ıcın daha ıyı olur bu surede herkes de neyın ne oldugunun farkında oluyor ınanın
keske boyle olmasaymıs ama bazı ınsanlar gercekten degısık ... esınızle mutlu olun sız onemlı olan ılk olarak sızın huzurunuz cunku

Ikinize de ozelden mesaj atmak istiyorum ama kapali sanirim. Siz bana yazar misin ben de cevap olarak yaziyim.

Oh ne ala memleket, kendilerine gelince savunsun esler, geline gelince hemen oğluna büyü yaptılar olsun.. Ne halleri varsa görsünler

Aman dikkat et bir tanıdık öyle karısını tuttu haklı olduğu için
Kaynana si büyü yapmakla suçladı gelini
Sonra ne mi oldu kendi oğluna büyü yaptırmış karısını tutmasın bizi tutsun diye
Yani kişi kendinden bilir işi diye boşuna demiyorlar
Sonuç ne mi oldu aile apartmanda yaşıyorlar kaynana amacına ulaştı gitmedi damat😫

duzelecegımı sanmıyorum bende oyle bırsey koptu gıttı kı daha once bırkac kere daha yaptı annem dıye altdan aldım gormezden geldım kotu nıyetlı degıl dedım ama bu son damla oldu
babam keske boyle olmasaydı dedıgınde
ben boyle olsun ıstedım oyuzden karsısında sert cıktım nasılsa altdan alır dıye ınsanlar herseyı yapıyor yalnız kalsın aklı basına gelsın umrum degıl dedım
ben bu cumleyı kım ıcın kullansam bırdaha gorusmuyorum maalesef
artık bayramdan bayrama gorusurum sanırım :( affedebılecegım bırsey degıl cunku cok zoruma gıttı cok

ama guzel ve samımı temennını sana dılıyorum :KK200: canını sıkan durum duzelırse bana yaz cok sevınırım
senin adina cok uzuldum cunku mevzu annen. hayattaki en degerli kisi.
keske boyle uzmeseydi seni, insan uzulmeye razi oluyor da haksizlik caresiz hissettirip "nasil ya" diye sorgulatiyor. aklin almiyor biliyorum.

anneni disinda tutarak soylucem cunku ne de olsa anne, kendi durumum icin sunu diyebilirim yasattigini yasamadan ölmesin.
insallah bigun guzel bi konu altinda konusuruz ☺

Meseleyi uzun uzun anlatmak istemiyorum. Tek bir ornek uzerinden fikirlerinizi almak istiyorum.

Benim kayinpederim zamaninda kayinvalidemi annesine karsi savunmadigi icin hep şuclu oldu. Ayni sekilde gorumcemi de esi savunmadi. Bunlar daima elestrildi. Daima kotu olarak anlatildi.

Simdi gercekten ikimizin de sucu olmadigi halde esimin ailesiyle karsi karsiya geldik. Tek sebep kiskanmalari. Ve esim benim yanimda oldu.

Bunun karsiliginda ne beddualar ne kufurler isittik. Hatta esim annesinin degil benim yanimda oldugu icin esime büyü yapmış olmakla bile suçlandim.

Insanlar nasil bu kadar kötü kalpli iki yüzlü olabiliyorlar.
Bir kadının kızı ve oğlu var ikisini de evlendiriyor. Oğlun nasıl eşiyle mutlu mu? Diyorlar. İşte gelin birşey yapmıyor, yatıyor oğlum her işi yapıyor diye söyleniyor. EE kızın nasıl eşiyle diyorlar. Çok şükür damat çok iyi kızımın bir eli yağda bir eli bağda. Damat, kahvaltıyı bile yatağına getiriyor diyor... :KK70:

insanlar cahil ve bencil ya. sadece kendilerine iyi davranılsın gerisi umurlarında değil. ikiyüzlü oluyorlar görüşmemek için bahane işte ne güzel kullanın bence bunu

Back
X